Athens University of Economics & Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Atena Universitatea de Economie și Afaceri (AUEB) a fost fondată în anul 1920 și este considerată astăzi ca fiind unul dintre cele mai competitive universități, la nivel european, în domeniul Economie, Administrarea Afacerilor, Informatica, Statistica, Marketing, Contabilitate și Finanțe. Aproape un secol de la înființarea sa, AUEB continuă să transmită cunoștințe în domeniile științifice se promovează, de a promova practici eficiente și inovatoare de management, și de a contribui la dezvoltarea greacă și comunitatea internațională, cu o vedere spre echilibrul dintre excelență și contribuție socială. În fiecare an, mai mult de o mie de studenți absolvent de la Universitatea.

AUEB are un total de peste 26.000 de absolvenți, care constituie o forță motrice, nu numai în greacă, dar și în economia internațională și de management. În plus, AUEB clasează printre cele mai mari din preferințele potențialilor studenți în fiecare an, în cazul disciplinelor le abordează. Scopul AUEB nu este numai de a oferi studenților săi cu cunoștințele teoretice în legătură cu instrumente analitice moderne, dar și pentru a le oferi posibilitatea de a dezvolta abilitățile personale, cum ar fi gândirea critică și inițiativa individuală. Îmbinând tradiția cu inovația și cercetarea cu aplicarea, axat pe calitate și extrovertire, și fiind receptiv la nevoile societății, AUEB se bucură de o reputație remarcabilă care decurge din nivelul ridicat de predare oferă și furnizarea de programe academice moderne, care încorporează cele mai recente internaționale evoluții, pe baza cerințelor pieței forței de muncă de astăzi.

"... Scopul Universității noastre este de a servi ca un centru de educație și excelență științifică, democrație, meritocrație, extrovertire, transparență și responsabilitate socială, și ca o sursă de bogăție intelectuală pentru țara noastră, în special în aceste vremuri dificile, care Grecia va prin. Vrem studenții noștri să dobândească cea mai bună pregătire științifică este posibil, ceea ce le va permite să devină profesioniști de succes în Europa și în lume. În același timp, în ciuda capacității sale financiare limitate, AUEB oferă studenților săi o serie de activități și servicii culturale, sportive și de altă natură, care contribuie la cea mai mare măsură posibilă la dezvoltarea lor personală bine rotunjite. Noi eforturi pentru a dezvolta o relație în curs de desfășurare cu studenții noștri. Prin menținerea și dezvoltarea în continuare pe termen lung și o cooperare strânsă cu mediul de afaceri grec, AUEB facilitează și sprijină prin serviciile sale, destinațiile de plasare de carieră ale absolvenților săi. Cu un puternic simț al responsabilității, AUEB contribuie în mod decisiv la crearea celei mai importante resurse-o țară poate avea: capitalul uman ... "

Profesorul Constantin Gatsios, Rector

Extras din salut Rectorului

Locații

Atena

Address
Athens University of Economics and Business
76, Patission Str.

10434 Atena, Atena centrală, Grecia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră