University of Ghana

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre UG

Viziunea de la Universitatea din Ghana este de a dezvolta resurse umane de clasă mondială și capabilități pentru a satisface nevoile de dezvoltare la nivel național și provocări la nivel mondial, prin predare de calitate, învățare, cercetare și diseminare de cunoștințe. Fondata in 1948 ca Colegiul Universitar din Coasta de Aur, instituția a fost mandatat pentru a oferi și de a promova Universitatea de învățare, educație și cercetare. A devenit Colegiul Universitar din Ghana cu privire la realizarea de independență Ghana lui martie 1957. Cu toate acestea, printr-un act al Parlamentului la 1 octombrie 1961, University College din Ghana a atins statutul de universitate suveran cu autoritatea de a acorda propriile diplome. Este cea mai veche și cea mai mare din cele șase universități publice din Ghana. Cu o populație de curent elev de peste 36.000 din care aproximativ 1.100 sunt studenți internaționali, la Universitatea din operațiunile Ghana sunt guvernate de cel mai înalt nivel de integritate, standarde etice, deschidere și corectitudine, și sunt susținute de un sistem de recunoaștere recompensă bazate pe performanță. Este un centru de excelență academică recunoscute la nivel mondial pentru excelență de corpul său facultate și studenți și pentru succesul profesional al absolvenților săi. Ea a instruit mai mult de 50.000 de absolvenți care fac contribuții la dezvoltarea Ghana, precum și la nivel internațional.

Campusuri Didactic de specialitate distinctiv și de impact de cercetare Universitatea se efectuează în trei comunități din campus - Legon Campus, Korle Bu Campus și Accra Oraș Campus.

Legon Campus: Campus Legon se află la aproximativ 13 km nord-est de Accra, capitala Ghanei. Acest lucru este în cazul în care cea mai mare parte de predare și de cercetare la Universitatea sunt efectuate. Campus Legon găzduiește, de asemenea, administrația centrală a Universității.

Există 16 de pe-campus facilități rezidențiale pentru studenți. Absolventii de studii universitare admiși sunt oferite în mod tradițional de cazare la co-ed VALCO Trust Fund Hostel. Cu toate acestea, elevii au posibilitatea de a locui în orice alt cămin din campus, sau off-campus, dacă doresc acest lucru.

Din anul universitar 2014/2015 Universitatea va fi implementarea unui sistem colegial, care, printre altele, va îmbunătăți eficiența în administrare și funcționare a Universității. Patru colegii vor fi stabilite; Colegiul de stiinte medicale, Colegiul de Științe Umaniste, Colegiul de bază și Științe Aplicate si Colegiul de Educatie. Trei dintre aceste patru colegii va fi situat pe campusul Legon. Universitatea din Ghana oferă cât mai multe de 90 de licență și 150 de programe postuniversitare în diverse domenii de activitate în domeniul artelor, științelor sociale, afaceri, științe fizice și biologice, medicina, stomatologie, stiinte aliat de sanatate, agricultura, științe inginerești și de drept. Programe speciale sunt oferite în artele spectacolului, studii africane și Afaceri Internaționale.

Korle-Bu Campus: Campus Korle-Bu, condus de un rector, găzduiește Colegiul de stiinte medicale, care este alcătuit din Medical School, Scoala Dentara, Scoala de Sanatate Publica, si Noguchi Memorialul Institutul de Cercetari Medicale, la Scoala de Aliate stiinte medicale si de la Scoala de Nursing.

Accra Oraș Campus: Campus Accra City este noul nume pentru restructurarea Centrului Gradul extern de la Universitatea din Ghana care funcționează la Accra Muncitorilor Colegiului. Acesta este situat în inima orașului Accra, capitala Ghanei.

Oportunități disponibile pentru studenții internaționali

• Elevii de la ECOWAS sub-regiune primi rabat special pe taxele de școlarizare de până la 50% în timp ce elevii de la alte Țările africane primi o reducere specială la taxele de școlarizare de până la 30%.

• Universitatea este bine aprovizionat cu facilități de învățământ, cum ar fi bibliotecile, sălile de lectură, Wi-Fi puncte fierbinți, laboratoare de informatică și multe altele • O mare varietate de programe disponibile imersie • Cross-cultural - Peste 70 de naționalități prezintă anual • Biroul dedicat management de programe și de bunăstare a studenților internaționali internaționale • incitante oportunități de învățare experiențială • campus Foarte sigur

Locații

Accra

Address
University of Ghana
P. O. Box LG 25 Accra, Regiunea Greater Accra, Ghana