Citește Descrierea Oficială

NOASTRĂ VISION DECLARAȚIE

University College Serviciul Christian are ca scop: Pentru a fi o primă clasă evanghelică Universitatea Creștină care promovează cunoașterea despre Hristos, prin formarea de bărbați și femei cu probitate morală, excelență academică și pasiune pentru a servi și a transforma societatea.

Clasa întâi: Colegiul Universitar își propune să ofere formare de primă clasă, facilități excelente și, în general, bune Outlook - împrejurimile; care este, mai întâi în toate.

Evanghelică Universitatea Creștină: Prin aceasta ne referim la University College vesteste vestea bună a lui Isus Hristos și crede în doctrinele istorice ale credinței creștine.

Probitatea morală: Conduita bazate pe moralitatea creștină și stilul de viață, care arată în vedere în concordanță cu Cuvântul lui Dumnezeu și a statului de drept.

Excelenta academica: Profesional și academic competent și capacitatea de a aplica cunoștințe pentru rezolvarea sau gestionarea problemelor contemporane care afectează biserică și societate.

Pasiunea pentru a servi: Servirea cu mare zel și entuziasm.

NOSTRU DECLARAȚIE MISIUNE

Universitatea Creștină Serviciul College este un centru academic de excelență pentru predare, cercetare și servicii în Teologie, Științe Aplicate și umaniste într-un evanghelici și sunet de mediu etic.

Scurt istoric

Colegiul a început ca o fuziune a două viziuni în ianuarie 1974. Un grup de creștini din Ghana a avut o viziune a unei instituții interconfesională, evanghelică a unui standard academic ridicat, ceea ce ar antrena bărbați și femei, pentru toate tipurile de Christian Ministry.

Al doilea grup a cuprins misionari expatriati care au avut o viziune a unei instituții de a instrui lucrătorii din biserică bine stabilită în sudul Ghana pentru o forță în nordul Ghana și țările vecine în care biserica a fost relativ foarte mic. Creștinismul evanghelic în Ghana, la sfârșitul anilor 1960 și 1970 a fost caracterizat, printre altele, prin interacțiunea intimă și colaborare și neclaritatea confesionale, misiunea și distincții de grup. Worldwide Evanghelizarea pentru Hristos (WEC), care a fost unul dintre grupurile de misionar în al doilea grup de misionari, au dobândit proprietăți în Kumasi pe care le-au construit patru case de locuit și un studio de radio cu planuri de a construi o clădire mare pentru a servi ca începutul unui colegiu de formare. Curând cele două viziuni au fuzionat.

În octombrie 1974, primele clase rezidențiale a început cu patru elevi si Colegiul a crescut de la putere la putere și a devenit acum un University College Creștine Evanghelice.

Valorile noastre de bază

Universitatea Creștină Serviciul Colegiul prețuiește și susține următoarele valori de bază pe care le consideră ca fiind esențiale și de bază instituției. Sunt:

  • Domnia lui Isus Hristos.
  • Integritate
  • Munca grea
  • O bună administrare a resurselor
  • Asistență reciprocă și îngrijire

Noi oferim facilități de top pentru studenți:

CSUC vă plasează într-un mediu de stimulare academic, care este atât de îmbogățire spiritual și social care îndeplinesc. Abordarea noastră cuprinzătoare și inovatoare față de educație și cercetare va contribui la succesul dumneavoastră viitoare și să vă inspire pentru a realiza potențial plin ca lideri antreprenoriale și noile tehnologii.

Departamentul de admitere este aici pentru a vă asista pe tot parcursul procesului de aplicare și de a vă ajuta să găsiți acasă la CSUC. Familia noastră este mereu în expansiune și așteptăm cu nerăbdare să urez bun venit studenți noi la University College Serviciul Christian, CSUC.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Christian Service University College

Universitatea Serviciul Christian College este alegerea evidentă pentru personalul de conducere de conducere în funcții de conducere care au în vedere modernizarea ei înș ... [+]

Universitatea Serviciul Christian College este alegerea evidentă pentru personalul de conducere de conducere în funcții de conducere care au în vedere modernizarea ei înșiși în domeniul monitorizării și evaluării. Elita Master of Science masterat în Monitorizare și Evaluare (M & E) este primul de acest gen care urmează să fie lansată de orice universitate din cadrul regiunii de sub Africii de Vest.

Potrivit șefului Departamentului de Planificare și Dezvoltare a CSUC Dl Paul Kitson B. Asamoah, cu dependența tot mai mare Ghana asupra organismelor internaționale și agențiile donatoare pentru fonduri și alte forme de sprijin pentru a propulsa planurile de dezvoltare, programe și proiecte, există necesitatea de a instrui profesioniști calibru mare la nivel de absolvent post în monitorizare și evaluare. „Cunoștințe indepth în monitorizarea și evaluarea sunt insuficiente și este în biți. Nu este cuprinzătoare. Și în cazul în care organizațiile au nevoie de personal cu cunoștințe cuprinzătoare și competențe în M & E, aceștia își petrec adesea mii de dolari pentru a le trimite în străinătate pentru a primi formare“, a declarat Dl. Asamoah. „Inițiativa președintelui CSUC Prof. Sam Afrane în a aduce acest program la ușa dumneavoastră este lăudabilă și devine un mijloc mai bun și mai eficiente de obținere a educației și formării de calitate în M & E“, a adăugat Dl. Asamoah. Programul care are componente atât teoretice și practice, este mâinile pe 12 luni de componente de lucru curs și de cercetare intensivă, precum și un plus de trei luni pentru disertație. Programul vizează... [-]
Ghana Kumasi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Christian Service University College

În conformitate cu obiectivele strategice ale CSUC și necesitatea naționale pentru profesioniști calificați și cunoștințe, obiectivul programului de Master este de a dezv ... [+]

Prezentare generală

În conformitate cu obiectivele strategice ale CSUC și necesitatea naționale pentru profesioniști calificați și cunoștințe, obiectivul programului de Master este de a dezvolta profesioniști care sunt etice și să aibă o cunoaștere integrat de contabilitate și finanțe necesare pentru gestionarea și performanța durabilă a întreprinderilor și organizațiilor contemporane .

Obiectivele programului

Obiectivele Master. Contabilitate și programul de Finante sunt:

Pentru a oferi absolvenți cu cunoștințe solide de practici de contabilitate și finanțe moderne și modele pentru gestionarea eficientă și etică a organizațiilor. Pentru a spori absolvenți de înțelegere în aplicarea modelelor empirice, teorii și concepte cheie în contabilitate și finanțe. Pentru a dezvolta de rezolvare a problemelor și abilități analitice necesare pentru absolvenți / analiză financiară de afaceri și de cercetare în contabilitate și finanțe. Pentru a lărgi baza de cunoștințe a studenților în contabilitate integrate și finanțe; oferind astfel Master. Contabilitate și Finanțe absolvent avantajul suplimentar de mai multe scutiri de curs în programele organismelor profesionale. Cerințele de admitere ... [-]
Ghana Kumasi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

School Video 1

School Video 2