Christian Service University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

NOASTRĂ VISION DECLARAȚIE

University College Serviciul Christian are ca scop: Pentru a fi o primă clasă evanghelică Universitatea Creștină care promovează cunoașterea despre Hristos, prin formarea de bărbați și femei cu probitate morală, excelență academică și pasiune pentru a servi și a transforma societatea.

Clasa întâi: Colegiul Universitar își propune să ofere formare de primă clasă, facilități excelente și, în general, bune Outlook - împrejurimile; care este, mai întâi în toate.

Evanghelică Universitatea Creștină: Prin aceasta ne referim la University College vesteste vestea bună a lui Isus Hristos și crede în doctrinele istorice ale credinței creștine.

Probitatea morală: Conduita bazate pe moralitatea creștină și stilul de viață, care arată în vedere în concordanță cu Cuvântul lui Dumnezeu și a statului de drept.

Excelenta academica: Profesional și academic competent și capacitatea de a aplica cunoștințe pentru rezolvarea sau gestionarea problemelor contemporane care afectează biserică și societate.

Pasiunea pentru a servi: Servirea cu mare zel și entuziasm.

NOSTRU DECLARAȚIE MISIUNE

Universitatea Creștină Serviciul College este un centru academic de excelență pentru predare, cercetare și servicii în Teologie, Științe Aplicate și umaniste într-un evanghelici și sunet de mediu etic.

Scurt istoric

Colegiul a început ca o fuziune a două viziuni în ianuarie 1974. Un grup de creștini din Ghana a avut o viziune a unei instituții interconfesională, evanghelică a unui standard academic ridicat, ceea ce ar antrena bărbați și femei, pentru toate tipurile de Christian Ministry.

Al doilea grup a cuprins misionari expatriati care au avut o viziune a unei instituții de a instrui lucrătorii din biserică bine stabilită în sudul Ghana pentru o forță în nordul Ghana și țările vecine în care biserica a fost relativ foarte mic. Creștinismul evanghelic în Ghana, la sfârșitul anilor 1960 și 1970 a fost caracterizat, printre altele, prin interacțiunea intimă și colaborare și neclaritatea confesionale, misiunea și distincții de grup. Worldwide Evanghelizarea pentru Hristos (WEC), care a fost unul dintre grupurile de misionar în al doilea grup de misionari, au dobândit proprietăți în Kumasi pe care le-au construit patru case de locuit și un studio de radio cu planuri de a construi o clădire mare pentru a servi ca începutul unui colegiu de formare. Curând cele două viziuni au fuzionat.

În octombrie 1974, primele clase rezidențiale a început cu patru elevi si Colegiul a crescut de la putere la putere și a devenit acum un University College Creștine Evanghelice.

Valorile noastre de bază

Universitatea Creștină Serviciul Colegiul prețuiește și susține următoarele valori de bază pe care le consideră ca fiind esențiale și de bază instituției. Sunt:

  • Domnia lui Isus Hristos.
  • Integritate
  • Munca grea
  • O bună administrare a resurselor
  • Asistență reciprocă și îngrijire

Noi oferim facilități de top pentru studenți:

CSUC vă plasează într-un mediu de stimulare academic, care este atât de îmbogățire spiritual și social care îndeplinesc. Abordarea noastră cuprinzătoare și inovatoare față de educație și cercetare va contribui la succesul dumneavoastră viitoare și să vă inspire pentru a realiza potențial plin ca lideri antreprenoriale și noile tehnologii.

Departamentul de admitere este aici pentru a vă asista pe tot parcursul procesului de aplicare și de a vă ajuta să găsiți acasă la CSUC. Familia noastră este mereu în expansiune și așteptăm cu nerăbdare să urez bun venit studenți noi la University College Serviciul Christian, CSUC.

Locații

Kumasi

Christian Service University College

Address
Post Office Box 3110,
Kumasi, Regiunea Ashanti, Ghana
Număr de telefon
+233 322028781