Citește Descrierea Oficială

Akrofi-Christaller Institutul de Teologie, Misiune și Cultură, O instituție științifică stabilită de Biserica Prezbiteriană din Ghana pentru a servi comunitatea creștină mai largă în Ghana și Africa. Institutul este acreditat de Consiliul Național de Acreditare a Ministerului Educației (Ghana), ca o instituție de cercetare postuniversitară, cu o Cartă prezidențială să elibereze diplome.

O Akrofi-Christaller Institutul de Teologie, Misiune și Cultură este o cercetare postuniversitară și de formare Institutul deplin acreditat de către Consiliul Național de Acreditare a Ministerului Educației ca o instituție terțiar cu o Cartă Prezidențială să elibereze diplome. Este o universitate de cercetare promovarea inovării africane și excelență și dedicat studiului și documentarea istoriei creștine, gândirea și viața în Ghana și în Africa în ansamblu, în ceea ce privește stabilirea lor africane și la creștinism mondial. ACI caută să întărească mărturia creștină în contextul modern, Africa și în lume prin bursă creștină.

ACI

Numit după doi mari savanți din trecut ale limbii Twi și cifrele pionier în martorul cultural al Bisericii în Ghana, Clement Anderson Akrofi și Johannes Gottlieb Christaller, Institutul Akrofi-Christaller de Teologie, Misiune și cultură (ACI) (fosta Akrofi-Christaller Centrul Memorial pentru Misiune Teologie Cercetare și Aplicată, ACMC) caută să fie la marginea de taiere a misiunii Bisericii și se confruntă cu societatea și cultura în Ghana , Africa și în lume.

Institutul se află într-o tradiție care combină pietate, creativitate și excelență academică în înaintarea martorului la Evanghelie în Ghana și în Africa.

Acesta a fost semnul distinctiv al formării dat în istoric Akropong Seminarul a cărui clădiri, (Basel Casa în Akropong-Akuapem), construit în anii 1840 și 1860, dar renovat în 1992, și sa extins în 1996-1998, Institutul ocupă acum.

Institutul dispune de facilități rezidențiale și de catering moderne și bine întreținute, o creștere semnificativă și până la data de bibliotecă de specialitate, precum și facilități de curs și de studiu într-un cadru istoric, în care problemele de Evanghelie și cultură sunt o preocupare de zi cu zi.

Cei 40 de membri ai personalului caută să modeleze comunitatea creștină, de întâlnire pentru închinare de zi cu zi ca acompaniament de activități academice și pastorale.

Institutul a fost înființat în mod oficial în 1987 ca un organism independent, o societate cu răspundere limitată prin garanție și înregistrată în conformitate cu Codul societăților comerciale ca o organizație de caritate.

Structurile juridice și administrative ale Institutului au fost proiectate în vederea creării unei instituții care ar fi durabil, financiar autoportantă și suficient de deschis pentru a servi, de asemenea, nevoile mai largi și comunităților creștine academice.

Viziune

Pentru a fi o instituție academică și pastorală de stabilire ritm, formarea lucrătorilor creștini și lideri de misiune eficace în contextul african.

Misiune

Institutul urmărește să: 1. Elaborarea unor programe academice care să ofere instrumente adecvate pentru cercetarea serioasă și creativă în creștinismul african și contribuția africană la creștinism mondial, precum și de a oferi noi oportunități pentru cercetarea teologică semnificative și relevante și de publicare.

  1. Servi comunitatea mai largă creștină în Ghana, Africa și la nivel mondial, prin concentrarea cercetării și formării sale pe probleme de misiune creștină în contextul african, pentru a ajuta comunitatea creștină din Africa să înțeleagă mai bine sarcina și mărturia ei mai eficientă a Regatului lui Dumnezeu în Africa și în lumea întreagă.
ACI Ghana

Obiectivele noastre

i. Pentru a oferi instruire în metode de cercetare misiune, înregistrare a istoriei locale, contextualizare și alte subiecte relevante pentru cei interesați și implicați în situații de misiune, evanghelizare și de transformare socio-politic și cultural.

ii. Pentru a coopera cu alte instituții academice, bisericești și de misiune, agenții și departamente din cadrul și din afara Ghana, preocupate de identificarea problemelor misiologice importante pentru studiu, cercetare și documentare, precum și de formare și de acțiune în misiune.

iii. Pentru a facilita studiul și formarea continuă pentru miniștri și alți membri ai personalului bisericii, studenți și cercetători în discipline legate de misiune atât din interiorul cât și în afara Ghana.

iv. Pentru a asambla literatura relevantă, documentare și informare pentru reflecția teologică asupra vieții și misiunea Bisericii, dezvolta biblioteca, microformă și facilități informatice, să difuzeze idei și informații prin intermediul audio-vizuale, publicații și un jurnal.

v. Pentru a menține o viață comunitară marcată de cultul creștin și angajamentul față de misiunea și de slujire creștină.

vi. Pentru a fi cât mai mult posibil un laborator viu în misiune și de a colabora cu alte instituții, agenții, centre și comisii, atât în ​​interiorul cât și în afara Ghana, angajate în reflecție și acțiune în misiunea Bisericii, prin reciprocă

Programe predate în:
Engleză
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree:

Akrofi-Christaller Institute_History and Opportunities