Willy Brandt School of Public Policy at the University of Erfurt

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de politici publice Willy Brandt , cea mai veche școală de politici publice din Germania, este situată în cea mai nouă universitate publică, Universitatea din Erfurt . Creată în 2002 ca parte a Facultății de Științe Juridice, Sociale și Economice, Școala a funcționat de atunci ca un institut de învățământ superior interdisciplinar, orientat spre practică și internațional, care pregătește studenții pentru cerințele și provocările lumii politice complexe de astăzi.

Acum aproape patruzeci de ani, Willy Brandt , în calitatea sa de președinte al Comisiei Nord-Sud, a prevăzut apariția acelei lumi și a asemănat-o cu „ascensiunea unei noi civilizații”. Aceasta ar aduce cu sine provocări fără precedent în magnitudine și complexitate, dar ar permite, de asemenea, noi modalități de abordare a acestora, bazate pe conștientizarea accentuată a interconectării globale și pe încrederea clară în posibilitatea unei acțiuni politice colective.

Misiunea Școlii Brandt este de a-i capacita pe viitorii factori de decizie din întreaga lume de-a lungul acestor spații. A făcut-o prin combinarea curriculum-ului testat în timp al marilor școli de politici publice din America de Nord cu perspectiva distinctivă a faptului că amplasarea sa chiar în centrul Europei și în punctul de trecere între Vest și Est, implică „vechi” și „noi”. .

Abordarea școlii Brandt care rezultă se remarcă prin transdisciplinaritatea sistematică, prin concentrarea sa globală și prin legătura metodică a teoriei și practicii .

Este un cadru în care prosperă genul de spațiu reflectoriu necesar pentru factorii de decizie ai viitorului. Este locul de a fi!126484_126382_P08_cut.jpg

Locații

Erfurt

Address
Universität Erfurt
Willy Brandt School of Public Policy
Postfach / P.O. Box 90 02 21

99105 Erfurt, Turingia, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră