Wilhelm Buechner University of Applied Sciences Darmstadt

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Atinge Master-ul cu distanță și de învățare on-line

Ești în ocuparea forței de muncă și-ar dori să stimuleze cariera ta cu diplomă de master? Apoi studia împreună cu slujba ta, în confortul propriei case - cu o grad de înaltă calitate de la Wilhelm Buechner University. Când vine vorba de competențe de bază în domeniul științelor inginerești, științe informatice, media digitale și tehnologii, suntem la distanță / experți de învățare online. profesioniștii care lucrează vin aici pentru a se califica pentru roluri internaționale și funcții de conducere!

Studia aici înseamnă o flexibilitate maximă! Aveți posibilitatea să atinge o diplomă de master recunoscută alături de dumneavoastră muncă datorită la la distanță și de învățare on-line. Și puteți începe studiul whenver vă place.

Studiu oriunde, oricând

Sunt multe motive mari pentru a finaliza curs de gradul de master de la Wilhelm Buechner University. Noi suntem cea mai mare universitate privata din Germania pentru tehnologie și să conducă modul în ceea ce privește distanța și învățare online. Vă vom ajuta să obțineți stăpânul tău.

Timp pentru a urmări de mare - un master de la Wilhelm Buechner Universitatea va transforma cariera ta viitoare. Pune bazele unei carieră la nivel mondial în sectorul tehnologic acum.

Idei sumare:

Cel mai mare Universitate particulară din Germania pentru Tehnologie Fondată în 1996, predarea a început în 1997 reputație națională și internațională excelent Mai mult de 6.000 de studenți , ACQUIN și ZEvA certificate de acreditare de stat acreditate Experți în distanță și de învățare on - line Cursuri îndeplinesc cerințele actuale și viitoare ale pieței forței de muncă Conținutul cursului cu un accent practic Flexibilitate ridicată Suport personalizat

Beneficiați de un drum liber proces de patru săptămâni, fără obligații Va oferim o perioada de patru săptămâni, fără obligații de încercare gratuită, oferindu-vă o mulțime de timp pentru a testa gradul dumneavoastră curs la Wilhelm Buechner University. Cu alte cuvinte, să ia primul pas spre un viitor luminos - fara riscuri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Acreditări

State accredited, ACQUIN and ZEvA accreditation certificates

Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MSc » Vedea Masterat »