Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

WHU - Otto Beisheim School of Management urmărește excelența în tot ceea ce face. Această filosofie este subliniat de afirmația noastră "excelență în educație de management." Vom realiza obiectivul nostru de excelență prin motivația și devotamentul de studenți WHU și personal (Passion), apel de responsabilitate socială (People) și fidelitatea față de principiul conform căruia rezultatele conta (Performance).

pasiune

Pentru a promova, gândirea inovatoare antreprenorială și de acțiune, oferim un mediu intelectual și creativ, care se caracterizează prin angajarea și angajamentul tuturor celor implicați.

Oameni

Am consolida, să încurajeze și să conteste dezvoltarea personală individuală și responsabilitate socială prin încredere reciprocă, sprijin și respect într-o comunitate de studenți, absolvenți și facultate.

performanță

Ne-am angajat pentru a oferi studenților noștri cu o remarcabilă orientat pe plan internațional și up-to-data de instruire și educație, care se bazează pe cercetările proprii WHU lui.

Pasiune, Oamenii și de performanță sunt pietrele de temelie ale programelor noastre. Numai prin avansarea în mod activ abordari antreprenoriale și inovare, putem atinge obiectivul nostru: de a educa și instrui viitorii lideri ai economiei. Mereu prezent spiritul WHU, născut de încredere reciprocă, sprijin și respect, îndură mult timp după timpul petrecut la scoala de afaceri. Se pregătește individul pentru a accepta responsabilitatea în afaceri și în societate. Cultura de performanță la WHU este reflectată atât în ​​elevii săi excelente și absolvenți, precum și în cercetare și mediul academic excelent, în mod repetat, recunoscut de clasamente independente și acreditări.

Programe predate în:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

WHU – Otto Beisheim School of Management

Explorați un program de primă clasă care integrează excelența academică cu relevanță practică și perspectivă globală. ... [+]

Explorați un program de primă clasă care integrează excelența academică cu relevanță practică și perspectivă globală.

Programul de Master în Management în WHU adresează absolvenților recenți din întreaga lume, cu o primă diplomă excelentă într-un domeniu de studiu în afaceri. Acest program de limba engleza cu durata totala de 17 sau 21 de luni ofera oportunitati unice de dezvoltare a expertizei in toate domeniile de administrare a afacerilor. În plus, programul oferă experiență practică și internațională și vă pregătește pentru o gamă largă de opțiuni de carieră în mai multe industrii și zone funcționale.

Vă recomandăm elevii care dețin o diplomă într-un domeniu de studiu non-business sau cu experiență post-universitară de muncă de peste 2 ani programul nostru de MBA.... [-]

Germania Vallendar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
17 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

WHU – Otto Beisheim School of Management

Alăturați-vă unui program inovator care oferă o calitate academică combinată cu rețeaua antreprenorială WHU . ... [+]

Alăturați-vă unui program inovator care oferă o calitate academică combinată cu rețeaua antreprenorială WHU

WHU sa străduit întotdeauna să construiască un mediu creativ și inovator, care inspiră studenții să dezvolte o mentalitate antreprenorială. Multe tipuri importante de organizații din cadrul ecosistemului antreprenorial, cum ar fi incubatoarele, acceleratoarele, rețelele de angeliști, fondurile de risc și bineînțeles, au fost dezvoltate sau influențate de către absolvenții WHU numeroase inițiative bine cunoscute. WHU aceea, WHU a avut o pondere importantă în a face din Berlin unul dintre cele mai proeminente centre de antreprenoriat.

De ce Master în Antreprenoriat la WHU ?Germania primul program de Master în antreprenoriat.Un nivel ridicat de calitate academică combinat cu rețeaua unică de întreprinzător a WHU .O multitudine de oportunități de angajare în start-up-uri, companii inovatoare și fonduri de investițiiDespre programOferirea de instrumente și metode de ultimă oră în domeniul antreprenoriatului.Cursuri oferite în Vallendar, Düsseldorf, precum și în Berlin, cel mai important hub al întreprinzătorului din Europa.Permite certificarea în codificare și dezvoltare software.Curriculum... [-]
Germania Vallendar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
17 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
WHU – Otto Beisheim School of Management

Experimentați un program unic care combină o analiză aprofundată a finanțelor cu relevanță practică și o perspectivă internațională. ... [+]

Experimentați un program unic care combină o analiză aprofundată a finanțelor cu relevanță practică și o perspectivă internațională.

WHU de masterat în Programul de Finante este proiectat pentru absolvenții de studii din întreaga lume , cu un grad academic primul excelent într - un domeniu de afaceri legate de studiu , precum și abilități cantitative bune. Acest program de limba engleza cu durata totala de 17 sau 21 de luni va ofera o intelegere aprofundata a pietelor financiare oferind o gama larga de electives in domeniul finantelor. Mai mult decât atât, programul oferă atât experiență practică cât și internațională și vă pregătește pentru o gamă largă de oportunități de carieră în industria financiară globală.... [-]

Germania Vallendar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
17 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză