WHU – Otto Beisheim School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

WHU - Otto Beisheim School of Management urmărește excelența în tot ceea ce face. Această filosofie este subliniat de afirmația noastră "excelență în educație de management." Vom realiza obiectivul nostru de excelență prin motivația și devotamentul de studenți WHU și personal (Passion), apel de responsabilitate socială (People) și fidelitatea față de principiul conform căruia rezultatele conta (Performance).

pasiune

Pentru a promova, gândirea inovatoare antreprenorială și de acțiune, oferim un mediu intelectual și creativ, care se caracterizează prin angajarea și angajamentul tuturor celor implicați.

Oameni

Am consolida, să încurajeze și să conteste dezvoltarea personală individuală și responsabilitate socială prin încredere reciprocă, sprijin și respect într-o comunitate de studenți, absolvenți și facultate.

performanță

Ne-am angajat pentru a oferi studenților noștri cu o remarcabilă orientat pe plan internațional și up-to-data de instruire și educație, care se bazează pe cercetările proprii WHU lui.

Pasiune, Oamenii și de performanță sunt pietrele de temelie ale programelor noastre. Numai prin avansarea în mod activ abordari antreprenoriale și inovare, putem atinge obiectivul nostru: de a educa și instrui viitorii lideri ai economiei. Mereu prezent spiritul WHU, născut de încredere reciprocă, sprijin și respect, îndură mult timp după timpul petrecut la scoala de afaceri. Se pregătește individul pentru a accepta responsabilitatea în afaceri și în societate. Cultura de performanță la WHU este reflectată atât în ​​elevii săi excelente și absolvenți, precum și în cercetare și mediul academic excelent, în mod repetat, recunoscut de clasamente independente și acreditări.

Locații

Vallendar

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
WHU Campus Vallendar
Burgplatz 2

56179 Vallendar, Rheinland-Pfalz, Germania

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited