WHU – Otto Beisheim School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

WHU - Otto Beisheim School of Management urmărește excelența în tot ceea ce face. Această filosofie este subliniat de afirmația noastră "excelență în educație de management." Vom realiza obiectivul nostru de excelență prin motivația și devotamentul de studenți WHU și personal (Passion), apel de responsabilitate socială (People) și fidelitatea față de principiul conform căruia rezultatele conta (Performance).

pasiune

Pentru a promova, gândirea inovatoare antreprenorială și de acțiune, oferim un mediu intelectual și creativ, care se caracterizează prin angajarea și angajamentul tuturor celor implicați.

Oameni

Am consolida, să încurajeze și să conteste dezvoltarea personală individuală și responsabilitate socială prin încredere reciprocă, sprijin și respect într-o comunitate de studenți, absolvenți și facultate.

performanță

Ne-am angajat pentru a oferi studenților noștri cu o remarcabilă orientat pe plan internațional și up-to-data de instruire și educație, care se bazează pe cercetările proprii WHU lui.

Pasiune, Oamenii și de performanță sunt pietrele de temelie ale programelor noastre. Numai prin avansarea în mod activ abordari antreprenoriale și inovare, putem atinge obiectivul nostru: de a educa și instrui viitorii lideri ai economiei. Mereu prezent spiritul WHU, născut de încredere reciprocă, sprijin și respect, îndură mult timp după timpul petrecut la scoala de afaceri. Se pregătește individul pentru a accepta responsabilitatea în afaceri și în societate. Cultura de performanță la WHU este reflectată atât în ​​elevii săi excelente și absolvenți, precum și în cercetare și mediul academic excelent, în mod repetat, recunoscut de clasamente independente și acreditări.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MBA Part Time » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master in Entrepreneurship

Campus Cu normă întreagă 17 - 21 luni September 2018 Germania Vallendar

[+]

Cererea de scutire redusă nu are niciun impact asupra procesului de selecție sau de admitere.

* Vă rugăm să rețineți că întreaga procedură de aplicare BAföG este disponibilă numai în limba germană.

Deutschlandstipendium În cadrul programului de burse naționale Deutschlandstipendium, WHU acordă burse anuale în fiecare semestru pentru studenții care sunt deosebit de talentați, calificați și dedicați și care se disting prin angajamentul social și social deosebit. ... [-]

Master în Finanțe (MSc)

Campus Cu normă întreagă 17 - 21 luni September 2018 Germania Vallendar

Master în Finanțe (MSc), la WHU este un program de știință consecutiv de afaceri, care se adresează solicitanții care dețin o diplomă de licență într-un domeniu de afaceri legate de studiu. Programul începe în fiecare an în luna septembrie. Limba de predare este engleza. [+]

Master în Finanțe (MSc), la WHU este un program de știință consecutiv de afaceri, care se adresează solicitanții care dețin o diplomă de licență într-un domeniu de afaceri legate de studiu. Programul începe în fiecare an în luna septembrie. Limba de predare este engleza.

Studenții sunt necesare pentru a alege 11 cursuri (5 credite fiecare) dintr-un grup de cursuri de finanțe predefinite, unele dintre aceste cursuri sunt oferite de grupuri de facultate, altele decât Finance Group. Programul este oferit în două piese diferite: o pistă de 90 de credite ECTS pentru o perioadă de 17 luni și o pistă 120 ECTS pentru o perioadă de 21 de luni.

Acei studenți cu o diplomă de licență 210 ECTS va fi capabil să se alăture Track Credit 90 și înceapă teza de masterat lor după un Modul de Capstone în străinătate și un stagiu. Elevii cu cel puțin 180 de ECTS în diplomă de licență va participa la Track Credit 120 și va finaliza teza de masterat lor, ulterior, pentru a studia în străinătate.... [-]


Masterat

Masterat în Management

Campus Cu normă întreagă 17 - 21 luni September 2018 Germania Vallendar

Master of Science (MSc) în Management, la WHU este un 17-21 luni, full-time program care atinge în mod constant poziţii de top atât în ​​clasamentele naţionale şi internaţionale. [+]

Master of Science (MSc) în Management, la WHU este un 17-21 luni, full-time program care atinge în mod constant poziţii de top atât în clasamentele naţionale şi internaţionale.

Ca un program consecutive de afaceri stiinta, Master of Science (MSc) adresele solicitanţilor care deţin o diplomă de licenţă în administrarea afacerilor, economie, sau într-un domeniu de afaceri legate de studiu. Programul se bazează pe fundamentele de afaceri existente, în timp ce în acelaşi timp, oferind un accent pronuntat pe experienta practica vastă. Limba de predare este engleza.

 

Programul (Master of Science în Management), începe cu secţiuni studiu de doi în campusul WHU. Studenţii se înscrie fie într-o Track Specializare, care le permite să aprofundeze cunoştinţele în două din cele specializări disponibile, sau într-un Track de management general, care combină cursuri de la fiecare specializare. Specializari sunt oferite în toate domeniile de afaceri de bază: Contabilitate & Control, Economie, Finante, Inovare şi Antreprenoriat, Marketing & Vanzari, Strategie & Organizare şi Supply Chain Management. ... [-]


Contactează
Adresa locaţie
WHU - Otto Beisheim School of Management
WHU Campus Vallendar
Burgplatz 2

Vallendar, Renania Palatinat, 56179 DE