Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1989, API - Ingolstadt Școala de Management este una dintre cele mai tinere și cele mai de succes afaceri din Germania scoli. Viitorii studenți sunt atent selectate pe baza de fundal de învățământ, capacitățile lor intelectuale și competență socială. WFI este cunoscut pentru raportul său profesor-elev foarte favorabil, care să permită cadrelor didactice să ofere experiențe de învățare extrem de interactive și intensive. Parteneriate cu universități de renume din întreaga lume și două programe de studii duble oferi studenților noștri cu oportunități excelente de studiu internaționale. Strânsă cooperare cu companiile partenere atent selectate asigură orientarea de piață a programelor noastre de studii. Acest lucru permite studenților noștri să câștige experiență practică importantă deja în timpul studiilor lor. Rezultat program cuprinzător de studiu este o combinație unică de cercetare științifică riguroasă și predare cu gândire practică și de acțiune reflectorizante. Prin urmare, absolvenții noștri sunt foarte competitive pe piața locurilor de muncă. Universitatea Catolică Universitatea Catolică din Eichstätt-Ingolstadt este singurul de acest gen din zona de limbă germană. Acesta oferă de 4.000 de elevi de toate confesiunile privilegiile unei universitate mică în întreținere liber, fără perceperea taxelor de școlarizare. Opt facultăți oferă recunoscut pe deplin cursuri de studiu. Acestea toate conduc la un grad fie ca "Diplom", de licență sau masterat. Baza de zboruri este că de cunoștințe și competențe sociale specializate sunt predate pe baza valorilor creștine. Din Ingolstadt School of Management Fondată în 1989, Școala de Management Ingolstadt este cel mai tanar dintre cele opt facultăți ale CU de Eichstätt-Ingolstadt, cu aproximativ 900 de elevi înscriși. În ciuda istoriei sale scurte Școala Ingolstadt de Management este una dintre cele mai importante locuri pentru educație de management de afaceri. Numeroase destinații de plasare de top în clasamentul universitare confirma acest lucru. Misiune Din Ingolstadt Școala de Management a definit profilul specific și poziția sa în competiția academică într-o declarație de misiune:

Din Ingolstadt School of Management pregătește studenții sale pentru viața lor profesională viitoare învățându-i teoriile de afaceri inovatoare și promovarea de experiență practică. Elevii sunt activate pentru a îndeplini sarcini de conducere și de specialitate într-un context interne și internaționale într-un mod responsabil, competent social și profesional. În acest sens, Școala de Management Ingolstadt urmează a stabilit tradițiile educaționale catolice păstrând în același timp pasul cu vremurile. Din Ingolstadt School of Management necesită performanță cele mai inalte standarde din toate didactic și de cercetare a personalului său academic.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management

Cu "Executive Master of Leadership în Managementul Resurselor Umane" curs ocupaţionale (hrm.master) începe la Ingolstadt API School of Management Catolice ... ... [+]

Executive Master of Leadership în Managementul Resurselor Umane

Cu locul de muncă cursul "Executive Master of Leadership în Managementul Resurselor Umane" (hrm. MasterCard lanseaza), la Ingolstadt API Scoala de Management Universitatea Catolica Eichstätt-Ingolstadt, un program de master, care se adresează în primul rând managerilor, precum şi talentul restante tineri în resurse umane care aduc cunoştinţele lor până la data şi profesionalizarea muncii lor pentru a continua. Relevanţă practică şi calitatea curriculum-ului asigură cadre universitare şi practicieni din restante în ţările vorbitoare de limbă germană.

&nbsp

Hrm.master prezinta talentul HR HR profesionişti şi noi modalităţi de profesionalism în MRU pe pentru a prelua crizei economice, în special în perioadele de responsabilităţi în creştere în mangement personal poate simultan şi să participe activ la punerea în aplicare a strategiei corporative. Accentul a curriculum-ului, prin urmare, rolul managementului resurselor umane ca un partener strategic în conducerea societăţii şi contribuţiile a funcţiei de resurse umane pentru succesul afacerii. ... [-]

Germania Ingolstadt
Octombrie 2019
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management

Dublu de masterat Programul "International Business Administration" - Acest program de doi ani a debutat oficial în 2009/10 iarna. studenţi franceză şi germană poate obţi ... [+]

Programul de masterat dublu "administrarea afacerilor internaţionale"

Acest program de doi ani a debutat oficial în 2009/10 iarna. studenţi franceză şi germană poate obţine o dubla Master de API şi Toulouse ESC.

&nbsp

Programul îşi propune studenţilor excelent care au o foarte bună cunoaştere a limbilor engleză, franceză şi germană.

&nbsp

&nbsp

Universitatea - Toulouse ESC

ESC Toulouse este "Grande Ecole" program de Toulouse Business School astfel aparţinând elita a sistemului de învăţământ francez. "Master of Management" programe sunt situate la ESC Toulouse.

&nbsp

Este un triplu-coroana acreditate instituţie, având ulterior acreditari câştigat de equis; AACSB şi AMBA. ... [-]

Germania Ingolstadt
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management

Școala de Management WFI - Ingolstadt oferă un program de masterat în administrarea afacerilor începând cu anul 2005/2006. Absolvent al studenților în statul "Master of S ... [+]

Școala de Management WFI - Ingolstadt oferă un program de masterat în administrarea afacerilor începând cu anul 2005/2006. Absolvent al studenților în statul "Master of Science".

Specializarea Programul

Sunt oferite patru specializări:

- FACT (Finanțe, Contabilitate, Control, Impozitare și Dreptul Afacerilor): Acest aspect oferă oportunitatea de a vă concentra pe principiile esențiale ale controlului managementului.

- MARKT (managementul afacerilor orientate spre piață): În acest mare elev se ocupă de probleme de management strategic și internațional, de marketing și de servicii, precum și operațiuni și metode.

- Management Science: Elevii se ocupă de metode cantitative și de procesare a informației pentru a analiza, planifica și optimiza problemele complexe ale Administrației Afacerilor.... [-]

Germania Ingolstadt
Contactează şcoala
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză