Read the Official Description

Georg-August-Universität Göttingen

Fondată în 1737, Georg-August-Universität Göttingen este o universitate de cercetare de renume internațional, cu puternice în procesul de predare se concentrează-cercetare a condus. Universitatea se distinge prin diversitatea bogată a spectrului său subiect special în umaniste, facilitățile sale excelente pentru desfășurarea cercetării științifice, precum și calitatea deosebită a zonelor care definesc profilul său. Din 2007-2012 Georg-August-Universität Göttingen a fost recompensată finanțare din Inițiativa de excelență a guvernelor german federale și de stat cu strategia instituțională pentru viitor intitulat "Göttingen.Tradition - Inovare - Autonomie". Universitatea a fost în măsură să realizeze toate măsurile conceptului. Acum, Universitatea Gottingen dezvoltă măsurile stabilite cu succes în continuare pentru a avansa continuu evoluții pozitive Universității în cercetare și predare.

O Universitatea cu tradiție

Universitatea poartă numele fondatorului său Georg August, regele George al II-lea al Marii Britanii, Elector și Duce de Brunswick-Lüneburg, (Hannover). În afinitate cu spiritul iluminismului, Göttingen abandonat supremația teologiei și a stabilit facultățile sale pe picior de egalitate. Ca o locație academică Gottingen a fost mult timp considerată ca centru al lumii matematice - o poziție a pierdut, cu toate acestea, în 1933, când sub nazist exclude mai mult de 50 de profesori și lectori au fost forțați să părăsească Universitatea, printre care mai multe dintre cele 44 de laureați ai premiului Nobel a căror nume sunt asociate cu orașul. După sfârșitul celui de al doilea război mondial, Universitatea Gottingen a fost primul în Germania, să-și reia operațiunile sale de predare și a continuat să devină una din cele mai mari instituții de învățământ superior din țară. 

Universitate ca Fundație

Intensificând procesul de internaționalizare, promovarea excelenței în cercetare și predare, de adoptare a structurilor universitare de licență și master, oferind toate nivelurile Universității o mai mare autonomie și responsabilitate, optimizarea alocării resurselor: Acești pași caracterizează reformele recent întreprinse la Universitatea. La începutul anului 2003, Georg-August-Universität a devenit prima universitate germană, cu o gamă largă de discipline să-și asume statutul juridic al unei fundații de drept public. Universitatea de atunci îmbunătățit profilul său de cercetare, a creat noi entitati de cercetare, cum ar fi centrele de cercetare Courant și Lichtenberg-Kolleg, a intensificat cooperarea în campusul Gottingen, a atras și a păstrat mediul academic restante și a sprijinit recrutarea de studenți excelente și cadre didactice tinere din străinătate .

Göttingen Campus

Universitatea din Gottingen ceea ce privește tradiția sa de cercetare de mare și diversitate subiect ca fiind forte speciale. Aproape toate disciplinele academice, inclusiv în medicină sunt reprezentate în cele 13 facultăți, excepție fiind științele inginerești. Georg-august Universität se distinge prin a fi strâns integrate într-o rețea de unități de cercetare extra-universitară de primă clasă care implică, în primul rând, Academia Gottingen de Științe, Centrul Primate german, Aerospace Center din Germania si cinci Max Planck Institute. Împreună, acești parteneri locali crea cu Universitatea o alianță de colaborare în cercetare și predare, fără îndoială, unic în Republica Federală, în ceea ce privește adâncimea și lățimea ei. Elementele de succes care includ în comun rula centre de cercetare in colaborare, grupuri de cercetare junior și facilități de infrastructură, precum și întâlnirile profesorale combinate. Această cooperare a reprodus recent, centre de cercetare remarcabile care au câștigat fonduri de la Fundatia Germana pentru Cercetare (DFG) și Ministerul Federal al Educației și Cercetării. În cadrul domeniului de aplicare al Inițiativei de Excelenta, promovarea Clusterului excelență "nanometrică microscopia si moleculara Fiziologie a creierului (CNMPB)" și Graduate School Göttingen pentru Neurosciences; Biofizica si moleculara Biosciences (GGNB) va fi continuată în a doua fază programm. Din cauza efectului pozitiv asupra instruirea studenților și stimularea tinerilor cercetători care provin de la neuroștiințele și Biosciences în Gottingen, aceste zone se concentreze de cercetare, cultivate împreună cu partenerii instituționali ai Universității din campusul Gottingen, joacă un rol important în conturarea profilului său. excelența în cercetare la nivel internațional, este de asemenea afișat în chimie, fizica materiei condensate si optica, biodiversitate și ecologie, Geobiologie și matematică pură, precum și în studiile de limba și literatura germană, studii lumea orientală și antice și teologie. Ca rezultat al procesului de integrare a comunității de cercetare locale, au apărut posibilități specifice Gottingen pentru atragerea și păstrarea cercetătorilor excelente din și din afara Germaniei, precum și activități de cercetare de calitate superioară au fost inițiate și dezvoltate. De asemenea, progresul tinerilor cercetători excepțional de talentați și oameni de știință este un obiectiv strategic central de la Georg-August-Universität.

Studierea cu excelență

Gottingen are multe avantaje ca locație pentru studiile universitare care Georg-August-Universität intensifică prin dezvoltarea unor programe de studii inovatoare, structuri universitare de licență și masterat, desfășoară o internaționalizare sistematică a programelor de studiu și punerea în aplicare a măsurilor de asigurare a calității. Aproximativ în prezent 30 000 de tineri studiază aici, unele unsprezece la suta din care sunt din străinătate - o demonstrație clară a trage că Universitatea a exercitat mult timp pe plan internațional. Gama de cursuri de gradul oferite iese în evidență atât pentru instalațiile de studiu deosebit de bune în domeniul științelor naturale și de viață și pentru amploarea diversității subiect în științele umaniste și sociale, o alegere găsit la doar un număr mic de universități din Germania. Un astfel de spectru de subiecte permite aspecte generale care trebuie abordate cu o perspectivă interdisciplinară, chiar și la nivel de licență. Cu 80 de subiecți pentru a alege de la, aproximativ 1.000 de combinații sunt posibile pe drumul spre absolvire cu o diplomă de licență. În gama sa în continuă expansiune de master și doctorat Programele Universitatea cultivă excelenta si ofera apropierea de cercetare. Programele de studiu rula în limba engleză, grade bi-naționale și a perioadelor obligatorii petrecute în străinătate pregăti absolvenți pentru piața internațională de locuri de muncă. Universitatea din poziția internațională a Göttingen este consolidată în continuare prin extinderea parteneriatelor. În plus față de complexul apropiat al universităților europene în cadrul programului Erasmus, numeroase colaborări la Universitatea, facultatea și la nivel de institut facilita vizite de studiu în întreaga lume, în unele cazuri a face, de asemenea, burse disponibile. În 2011, Universitatea din Gottingen a avut succes cu propunerile sale de a îmbunătăți în continuare calitatea studiilor și predării în cadrul "Calitatea în Pactul de predare" de guvernele federale și de stat din Germania. De atunci, Universitatea Gottingen a fost extinderea programelor academice pe care le oferă și optimizarea în continuare calitatea condițiilor de studiu. Aceste măsuri vor fi elaborate în colaborare cu studenții.

Încurajarea oamenilor de știință și savanți de mâine

formare de doctorat în Gottingen este concentrată în programe structurate pe patru absolvent școli: Georg August University School of Science (GAUSS) - Göttinger Graduiertenschule Gesellschaftswissenschaften (GGG) - Graduiertenschule für Geisteswissenschaften Gottingen (GSGG) - Graduate School Pădure și Științe Agricole (GFA) ( vezi: www.graduiertenschulen.uni-goettingen.de). Cele patru școli absolvent furnizează suprastructura organizatorică pentru grupurile de formare în cercetare, programe de doctorat și internațional Max-Planck Școli de cercetare. Scopul acestor școli este de a optimiza și de învățare Cercetare--condițiile pentru candidații la doctorat, oferind o supraveghere intensivă și o serie de seminarii concepute pentru a avansa formarea de oameni de știință de primă clasă și savanți. Gottingen Graduate School of Neuroscience, Biofizica si moleculara Biosciences, care funcționează sub acoperișul Universității Georg August School of Science (GAUSS), primește fonduri în cadrul Inițiativei de Excelenta din anul 2007. Finanțat de Fundația Germană de Cercetare, Cercetare de Formare Grupuri (GRK) sunt stabilite pentru o perioadă limitată, cu scopul de a promova tinerii cercetători și pregătirea lor pentru doctorat lor. La Max Planck școli internaționale de cercetare, Max-Planck-Gesellschaft în colaborare cu partenerii de la Universitatea este implicat în stimularea tinerilor oameni de știință și oferă studenților în special dotați din Germania și din străinătate posibilitatea de a obține un doctorat de distincție specială. 

O bibliotecă World University-Class

Fondarea Bibliotecii Universității Gottingen din 1734 a fost un punct de reper: Pentru prima dată în istoria bibliotecii conceptul unei biblioteci moderne de cercetare a fost pusă în practică, iar instituția a devenit prima bibliotecă academică cuprinzătoare permanente europene. Astăzi, Stat și Biblioteca Universității din Göttingen din Saxonia Inferioară (Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Gottingen, SUB) continuă să dețină o poziție de pol. Cu peste 7.8 milioane de unități medial, este în prezent una dintre cele mai mari biblioteci Germany's. Exploatațiile includ 5,8 milioane de volume, 1,5 milioane de microformate, 31,000 reviste electronice sub licență, 316.000 hărți, 14.000 de periodice în formă tipărită, 14.000 de manuscrise, mai mult de 3.100 incunabule, 395 testamente și o serie de elemente digitale. În plus, există alte 138 de biblioteci de sucursale independente la institutele și departamente. Un centru de competență digitală bibliotecă de renume la nivel mondial, SUB directioneaza sau participă la numeroase proiecte de cercetare și dezvoltare în acest domeniu.

Programs taught in:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

MSc

University of Göttingen

Principalele obiective ale Master sunt inițiere în cercetarea științifică și de formare aplicate în Astronomie și Astrofizică. Accentul se pune pe aplicarea tehnicilor mo ... [+]

AstroMundus

AstroMundus este un 2 ani Erasmus +: Programul Erasmus Mundus Master în Astronomie și Astrofizică (120 ECTS). Programul a fost inițiat în anul 2009 ca un curs Erasmus Mundus și este în prezent continuă în cadrul noului program Erasmus + al Uniunii Europene. Cursul de masterat este oferit de un consorțiu de 5 universități partenere din Austria, Italia, Germania, și Serbia, cu participarea a 4 instituții de cercetare în calitate de parteneri asociați din Italia, Serbia și Germania.

Obiectivul principal al programului este de a oferi studenților de top-clasat cu un fundal excelent în Astrofizică, pentru a le introduce în lumea cercetării moderne astrofizice, și pentru a favoriza cariera lor viitoare în acest domeniu. În același timp, în spiritul programelor Erasmus Mundus, vom promova schimburile culturale între studenți și cadre universitare de bază non-europene și europene.... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Padua Rome Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
November 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

University of Göttingen

Program de studii în limba engleză această master unește perspectivele din umaniste, științele sociale și economice. ... [+]

Master în Studii Moderne din India (MA) Pentru specialiștii potentiali India: Program de studii în limba engleză Acest master unește perspectivele din umaniste, științele sociale și economice. În plus față de cunoștințe specifice academice în India, veți dobândi cunoștințe esențiale fondate de Studii Culturale Regionale și. Acest lucru va fi consolidată printr-o vizită în India, integrate în programul de gradul. Subiectele predate includ fenomene sociale, culturale și economice ale Indiei moderne. Programul este sprijinit de Centrul interdisciplinar de Studii Moderne din India (CeMIS). Programul de studii de limbă engleză master în Studii Moderne din India oferă cunoștințe aprofundate de specialitate a subiectului, capacitatea de a lucra în mod independent de cercetare specifice și interdisciplinare subiect și să aplice informațiile obținute. Programul de studii califică studenții pentru o carieră de succes prin furnizarea de expertiză, abilități metodologice și analitice și constituie baza pentru continuarea studiilor la programe de doctorat.... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

Conținutul programului includ dezvoltarea unor sisteme moderne de prelucrare a informațiilor experimentale și orientate spre produs. știința calculatoarelor pot fi împărț ... [+]

Masterat în informatică (M.Sc.)

știința calculatoarelor este știința procesării sistematice și automată a informațiilor. Se ocupa cu structurile, caracteristicile și posibilitățile de a descrie informații și de prelucrare a informațiilor, precum și configurarea, metoda de lucru și principiile de construcție ale sistemelor informatice. Metode generale de procedură de prelucrare a informațiilor și metodele generale de aplicare a acestora sunt cercetate. Conținutul programului includ dezvoltarea unor sisteme moderne de prelucrare a informațiilor experimentale și orientate spre produs. știința calculatoarelor pot fi împărțite în domeniile științei teoretice de calculator, știință practică informatică, informatică tehnică și informatică aplicată. Elevii vor ocupa de posibilitățile de structurare, formalizare și matematizarea domenii de aplicare în formă de modele speciale și simulări. Ei vor dobândi cunoștințe în dezvoltarea de inginerie de sisteme software pentru diferite domenii de aplicare, cu o atenție specială de mare adaptabilitate și interacțiunea om-calculator a unor astfel de sisteme. Programul își propune să transmită cunoștințe vaste în subiectul informaticii în teorie și practică, precum și cu referire la un subiect de aplicare. Aceasta cuprinde metode de rezolvare a problemelor de aplicare și realizarea lor într-o formă de calculator adecvat. În Gottingen, o importanță deosebită este plasată pe strânsă legătură cu aplicarea subiect. În plus, orientarea practică poate fi dezvoltată în continuare prin munca de proiect și stagii externe. Aceste stagii sunt efectuate într-o companie industrială sau un institut de cercetare. Selectezi știința calculatoarelor, subiectul lor de studiu ar trebui să fie interesați într-un punct de vedere matematic formală, cât și o modalitate practică... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

Acest program de gradul comun al Facultăților agricole de la Universitatea Göttingen și Universitatea Kassel, este pentru studenții care doresc să contribuie la dezvoltar ... [+]

Master în durabilă International Agricultură (Master)

Acest program de gradul comun al Facultăților agricole de la Universitatea Göttingen și Universitatea Kassel, este pentru studenții care doresc să contribuie la dezvoltarea durabilă a agriculturii la nivel mondial. Acesta oferă o cunoaștere bine fondată de factori bio-fizice si socio-economice care determină sistemele de trai agricole, o înțelegere a ecosistemelor globale și relația lor cu agricultura și expertiză socială, profesională și metodologică. Trei profile: Economie Dezvoltare Rurală International Agribusiness și, International agriculturii ecologice si Tropical agricole. Programul de Master in International Agricultură Durabilă (SIA) este un program de studii de masterat comun consecutive facultăților agricole din Georg-August-Universitatea din Goettingen si la Universitatea din Kassel - Witzenhausen cuprinde 120 ECTS. Toate modulele SIA sunt predate în limba engleză. Programul de masterat este format din cincisprezece module cu 6 ECTS fiecare; Teza de Master în al 4-lea semestru cu 24 ECTS; colocviu cu 6 ECTS.... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

M.Sc. Programul internațional pentru Agrobusiness și Dezvoltare Rurală (iard) este conceput pentru a pregăti profesioniști cu înaltă calificare care doresc să urmeze o ca ... [+]

Masterat Științe (Master) Programul în Agrobusiness Internațional și Dezvoltare Rurală (iard)

M.Sc. Programul internațional pentru Agrobusiness și Dezvoltare Rurală (iard) este conceput pentru a pregăti profesioniști cu înaltă calificare care doresc să urmeze o carieră în sectorul privat sau public, de cercetare sau organizații non-guvernamentale în domeniul businessului agricol de dezvoltare rurală. Elevii vor dezvolta solide competențe economice și de afaceri și au posibilitatea de a largi de înțelegere a sectorului agricol și alimentar la nivel internațional.

Obiectivele programului

Pentru a aplica teoria economică și de gestionare a problemelor de agrobusiness-ului și dezvoltării rurale Pentru a analiza și a înțelege deciziile luate de către actorii publici și privați în agricultură și agro-business Pentru a dezvolta strategii și soluții pentru combaterea foametei, a sărăciei și epuizarea resurselor Pentru a dobândi abilități metodologice și teoretice pentru analiza științifică. ... [-]
Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

Acest program intensiv conduce absolvenți cu o diplomă de licență la un Master of Science (Master) în termen de 18 luni. După un program de doctorat de 3 ani, absolvenții ... [+]

Master în Biologie Moleculară (M.Sc.)

Acest program intensiv conduce absolvenți cu o diplomă de licență la un Master of Science (Master) în termen de 18 luni. După un program de doctorat de 3 ani, absolvenții pot dobândi fie titlul de doctor de Filosofie (doctorat) sau Dr. rer. .. nat Structura semestru a fost eliminat, diferite discipline sunt integrate într-un interval uniform structurat de cursuri și este posibil să se treacă în programul de doctorat, fără o teză de master, reducându-se astfel perioada de studiu. Toate cursurile sunt ținute în limba engleză. Programul este împărțit în două părți. Pe parcursul primului an, cursuri, tutoriale, seminarii, stagii metodice și proiecte de cercetare tutored individual, să aibă loc în termen de 36 de săptămâni. rotație de laborator și tutoriale individuale, precum și implicarea cadrelor universitare de la Max Planck de muncă institute de garantare, care este orientată spre cercetare hands-on și. Primul an de studiu se încheie cu unul scris și două examene orale, care se califică pentru teza de master. Acestea pot fi omise dacă note bune sau excelente au fost atinse în cursul primului an de studiu, care sa permita studentului de a trece direct peste la programul de doctorat de 3 ani. Participarea timpurie la conferințe științifice și cursuri, precum și publicarea de articole în reviste științifice internaționale, sunt de asemenea necesare pentru gradul de doctorat. Programul de doctorat permite sejururi de cercetare în laboratoarele din străinătate. Integrarea socială joacă, de asemenea, un rol important. Un birou de coordonare îi... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

Programul se desfășoară în limba engleză. Se ocupă cu probleme internaționale de conservare a naturii în contextul biologiei de conservare. ... [+]

Master în conservarea naturii International (Master / MINC)

Gradul: Master of Science / Master of Conservation International Naturii (Master / MINC) (diplomă dublă) Durata standard a studiului: 4 semestre Semestru de pornire: semestrul de iarnă Admitere: limitată admitere (cererea de Facultatea) Cerințele de admitere: Bachelor in ecologie, biologie, științe silvice sau subiecte legate de Cerințe de limbă: engleză (dovada necesar); cunoasterea limbii germane nu este necesară Aplicație: Informații Termen limită de aplicare: 15 mai (pentru semestrul de iarnă) Limba program: Engleza

Descrierea programului

Programul este organizat în limba engleză. Se ocupa cu:... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

Acest program de gradul comun al Facultăților agricole de la Universitatea Göttingen și Universitatea Kassel, este pentru studenții care doresc să contribuie la dezvoltar ... [+]

Master în durabilă a pădurilor și Nature Management (SUFONAMA) (Master)

Acest program de gradul comun al Facultăților agricole de la Universitatea Göttingen și Universitatea Kassel, este pentru studenții care doresc să contribuie la dezvoltarea durabilă a agriculturii la nivel mondial. Acesta oferă o cunoaștere bine fondată de factori bio-fizice si socio-economice care determină sistemele de trai agricole, o înțelegere a ecosistemelor globale și relația lor cu agricultura și expertiză socială, profesională și metodologică. Trei profile: Economie Dezvoltare Rurală International Agribusiness și, International agriculturii ecologice si Tropical agricole.

... [-]
Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

Ce facem "se dezvolta", în programul de Master noastre în economie de Dezvoltare? Dacă "software" este raspunsul pe care o căutați, aplicația evident condus la pagina gre ... [+]

Dezvoltare economică (MA)

Ce facem "se dezvolta", în programul de Master noastre în economie de Dezvoltare? Dacă "software" este raspunsul pe care o căutați, aplicația evident condus la pagina greșit. Dar, dacă vrei să știi ce instrumente economice și politice pot stimula creșterea o țară întreagă, cum să evalueze impactul unei măsuri de politică, sau ajuta cel mai eficient țările în curs de dezvoltare atinge standardele adecvate de trai sau dacă ajutorul ajută deloc. Dacă doriți să faceți propriile cercetări în acest domeniu, o zi sau mai lucra cu guvernele și agențiile de ajutor sfatuindu-i cu privire la dezvoltarea actuală issues- acest lucru ar putea fi doar studiul potrivit pentru tine!... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

Programul Euroculture oferă studenților șansa de a se pregăti să intre profesii noi care vin în ființă ca urmare a procesului de intensificare a integrării economice și p ... [+]

Euroculture (MA)

Subiect: Erasmus Mundus MA Programul Euroculture (grad comun) Gradul: Master of Arts (MA) Perioada standard de studiu: 4 semestre Începeți programului: doar semestrul de iarnă Admitere: admitere restrânsă (cerere cu facultatea) Condiții generale de admitere: Ba în Științe Politice, Istorie, Teologie, Drept sau discipline filologice, sau într-un alt profil care se califică pentru programul de masterat în Euroculture Cerințe lingvistice: cunoaștere excelentă a limbii engleze (a se vedea mai jos) Termen limita: 01 mai Taxă specială: a se vedea pagina de pornire a programului

Descrierea cursului

Obiectivele programului acestui master în ceea ce privește cunoștințele de specialitate și competență metodologică și socială sunt:... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

Cursul interdisciplinar de studiu "Crop Protection" se desfășoară în limba engleză. Ea unifică domeniile care fac obiectul care se ocupă cu cauza, dezvoltarea si raspandi ... [+]

Master în Crop Protection (Master) Obține baza pentru o cariera internationala in stiinte agricole: internațional de protecție a culturilor Programul de Master se adresează pentru omenire problemele vitale ale sănătății culturi în sistemele de producție a culturilor durabile. Programul de studiu este de cercetare si practica orientate, internaționale și multidisciplinare. Se deschide șanse de carieră în științe agricole și instituții, precum și în agro-industrii. Un stagiu într-o companie privată sau instituție de cercetare oferă oportunitatea de a lega pregătire academică, cu experiență în lucrul în echipă interdisciplinară într-un mediu profesional. Cursul interdisciplinar de studiu "Crop Protection" are loc în limba engleză. Ea unifică domeniile care fac obiectul care se ocupă cu cauza, dezvoltarea si raspandirea de afectare a culturilor, dezvoltarea și aplicarea măsurilor preventive și curative eficiente de combatere a daunelor, precum și efectele acestora asupra mediului și societății.... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

M.Sc. Programul Tropical și internațional forestiere se concentrează pe gestionarea și conservarea ecosistemelor forestiere la nivel mondial durabil, mai ales în pădurile ... [+]

Master în Tropical și International forestiere (Master studiu focus)

M.Sc. Programul Tropical și internațional forestiere se concentrează pe gestionarea și conservarea ecosistemelor forestiere la nivel mondial durabil, mai ales în pădurile tropicale și subtropicale ale curs de dezvoltare sau emergente țări. Absolvenții de lucru program de gestionare a pădurilor din întreaga lume, de multe ori în colaborare cu organizațiile internaționale de cercetare și dezvoltare. Împreună cu formală curs munca, elevii câștiga muncă interculturale și de viață experiență prin interactiunea cu colegii și profesorii internaționale. Experiența a demonstrat că de contact personală și profesională stabilite în timpul acestui program de Master este un mod excelent de a extinde rețeaua profesională a studenților.... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

Programul MA intercultural Teologia oferă o combinație unică de teorie și experiențe practice. Limba de predare este engleza. ... [+]

Programul MA intercultural Teologia oferă o combinație unică de teorie și experiențe practice. Limba de predare este engleza. Cursul de studiu are durata de patru termeni si este oferit de Universitatea Göttingen, în colaborare cu Universitatea de Științe Aplicate pentru Teologie Interculturală Hermannsburg (Fachhochschule). Ea dă cunoștințe de bază despre teologia interculturală, care urmează să fie aplicat într-un proiect în străinătate sau în Germania. Gradul de Master se califică pentru diverse locuri de muncă în biserici, în non-guvernamentale-Organizațiile, mass-media, instituțiile de învățământ pentru adulți sau institute științifice.

Program: Interculturală Teologie MA Gradul: Masterat în Arte Perioada standard de studiu: patru semestre Începe: semestrul de iarnă Cerințele de admitere: Vezi mai jos Aplicare: La Facultatea Termen limita: 01 mai Cerința Limba: Engleză (verificare necesar, a se vedea mai jos)... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

O mai bună preparded pentru cercetare și economie! Acest program de studii orientate spre cercetare oferă numeroase opțiuni pentru specializare individuală. Cu o capacita ... [+]

Master în matematică (M.Sc.) Extrem de potrivit pentru cercetare și economie! Acest program de studii orientate spre cercetare oferă numeroase opțiuni pentru specializare individuală. Cu o capacitate excelentă de gândire analitică, absolvenți ai Göttingen au fost în cerere mare în diferite domenii ale cercetării și economiei de ani de zile. Acest grad, de asemenea, permite studenților să urmeze studii de doctorat, de exemplu, într-unul dintre grupurile interdisciplinare de formare de cercetare de la Universitatea din Gottingen. Acest program de gradul are loc într-o atmosferă internațională și interdisciplinară, care caracterizează reputația de matematică de la Göttingen. Programul de Master merge dincolo de obiectivele programului de licență: Cunoașterea principalelor discipline matematice, interdependenta lor, de manipulare literatura actuală de cercetare matematică, precum și capacitatea de a descrie și de vedere științific proces probleme matematice. finalizarea cu succes a programului de Master qualties absolvenți pentru:... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
Înscriere Deschisă
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Göttingen

Desigur Scopul este de a pregăti participanții pentru activitatea profesională ca Hidrogeologilor, resursele de apă sau experți de mediu, în cercetare, consultanță sau ad ... [+]

Master în Hidrogeologie și Mediului Geoscience (Master)

Program internațional de Master a avut loc în limba engleză: curs Scopul este de a pregăti participanții pentru activitatea profesională ca Hidrogeologilor, resursele de apă sau experți de mediu, în cercetare, consultanță sau administrare în sectorul public sau privat. Se califică profesioniști pentru resursele de apă subterană și sectorul tehnologiei de mediu. Programul de Master international "hidrogeologie si Mediului Geoscience (HEG)" de la Universitatea din Göttingen transmite know-how modern, în domeniul managementului resurselor de apă integrat, a transportului de poluanti in subteran și a apelor subterane în sistemele fracturate. O atenție specială este acordată abordări practice și cantitative: ex intruziune apa sarata; utilizarea resurselor de apă alternative (reîncărcare artificială); monitorizare și de refacere a mediului; controlul poluării apei; tehnologii de tratare contaminanți; sisteme, de suprafață și subterane de modelare. Accentul este pus pe probleme de deficitul de apă din regiunile semi-aride și țările în curs de dezvoltare. Programul de școlarizare este prezentat de către o echipă internațională cu experiență și interdisciplinar de lectori de la universități, companii private, institute de cercetare și instituții guvernamentale. Taxele de studiu include studii prelegeri, teren / de lucru de laborator și de caz.... [-]

Germania Göttingen Austria Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld  + 8 Mai mult
October 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză