University of Oldenburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Profilul universității

University of Oldenburg Carl von Ossietzky University of Oldenburg fost înființată în 1973, devenind una dintre universitățile germane din Germania. Scopul său este de a găsi răspunsuri la provocările majore cu care se confruntă societatea în secolul XXI - prin cercetări interdisciplinare și de vârf.

De Pathways de pe campusul Oldenburg sunt scurte: personalul administrativ și academic de lucru personalul universității strâns împreună, folosind o abordare interdisciplinară. Multe sunt integrate în domenii de cercetare speciale, grupuri de cercetare și grupuri de excelență europene.

Universitatea colaborează îndeaproape cu mai mult de 200 de alte universități din întreaga lume și este afiliată și cu instituții non-universitare în domeniile cercetării, educației, culturii și afacerilor.

University of Oldenburg pregătește peste 13.700 de studenți pentru viața profesională. Oferă o gamă largă de discipline, de la studii de limbă, studii culturale și umaniste până la științe educaționale, artă și muzicologie, științe economice și sociale, matematică, informatică, științe naturale și noile programe de medicină și științe ale sănătății stabilite în 2012 .

Locații

Oldenburg

Address
Carl von Ossietzky Universität Oldenburg – Ammerländer Heerstr. 114-118, 26129 Oldenburg
Oldenburg, Saxonia Inferioară, Germania

Programe

Această școală oferă și: