University of Koblenz-Landau

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Koblenz-Landau este un tânăr, universitate mijlocii. În 1990 universitatea a ieșit din fosta colegiu de formare a profesorilor. În cercetarea între timp și predarea sunt organizate în trei domenii interdisciplinare legate intitulat "Learning", "Societatea" și "mediu".

Profilul nostru Învățare:

Universitatea are o poziție proeminentă în domeniul educației și formării cadrelor didactice în Renania-Palatinat. Este singura universitate care oferă cursuri de formare a cadrelor didactice pentru toate tipurile de școală. Această competență de bază caracterizează profilul universității. Principalele caracteristici sunt, de asemenea, o combinație de învățământ și metodologia de predare, marea importanța acordată locații și laboratoarelor școlare, precum și conectarea de teorie și practică la clasă, de exemplu extra-curriculare, prin intermediul rețelelor Campus-School.

Societate:

Această zonă subiect este caracterizat de științele umaniste, studii culturale și Științe Sociale, în care, în special limbi, artă și cultură, politică și economie sunt analizate. Zona subiect este, de asemenea caracterizat de psihologie (una dintre științele sociale), precum și de informatică, care optimizeaza si teste de servicii bazate pe IT ample care au fost dezvoltate pentru valoarea lor practică la oameni.

Mediu:

Trei abordari stiintifice caracterizează acest domeniu. Abordarea stiinta de viata abordează problema mediului dintr-o perspectivă științifică, în timp ce se ocupă de informatică cu lumea digitală, precum și științele umaniste și sociale să înțeleagă lumea în termeni de cultură și societate.

Studiu și Educație Continuă Creșterea numărului de studenți demonstrează că ambele campusuri Koblenz și Landau sunt locuri populare pentru a studia. Numărul de studenți a crescut de trei ori din 1990. În același timp, există aproximativ 15.000 de studenți înscriși la programele, jumătate dintre acestea în Koblenz, cealaltă jumătate în Landau. În comparație cu universitățile foarte mari, de predare și învățatul se desfășoară în structuri de gestionat la Koblenz și Landau, care stimulează o comunitate mult mai aproape de student, precum și o comunitate unită-aproape profesor-elev. Universitatea oferă viitorilor specialiști și directori o gamă diversă de licență și masterat în domeniul educației, științe sociale, studii culturale, umaniste și științele vieții, precum și psihologia și Informatică. Nucleul tradițional de predare la universitate este programele sale de formare a cadrelor didactice pentru toate tipurile de școală.

În domeniul educației continue o serie sofisticat de programe de studii, programe de la distanță de învățare, precum și seminarii a fost dezvoltat pentru un lucru în continuă schimbare și mediu profesional. Majoritatea programelor și cursurile oferite sunt concepute pentru a fi în serviciu în caracter, permițând astfel elevilor să combine atât locul de muncă și de studiu. Aceste programe sunt construite in mod constant pe și extins.

Cercetare și transferul de cunoștințe De cercetare se desfășoară în grupuri de lucru legate de nivel național și internațional. Universitatea din Koblenz-Landau, de asemenea, lucrează în strânsă colaborare cu partenerii din zona locală. Ce este caracteristic este relația echilibrată între cercetarea teoretică și aplicată. Domenii actuale de cercetare includ educație, mediu, știința calculatoarelor, precum și științele umaniste și sociale, bazate pe trei domenii care fac obiectul ale universității.

Transferul de tehnologie este una din sarcinile centrale ale universității și permite utilizarea sistematică și planificată a noilor cunoștințe științifice și tehnologice în economie, politică și societate. Universitatea din Koblenz-Landau promovează, de asemenea de afaceri start-up-uri în mediul academic și dezvoltarea unei culturi antreprenoriale.

Internaționalizarea Caracterul internațional al cercetare și predare, precum și a vieții universitare este o caracteristică de calitate a unei universități moderne. Universitatea din Koblenz-Landau vrea să se extindă și să intensifice atât direcția internațională. Astăzi acest lucru este esențial nu numai în economia mondială, dar, de asemenea la nivel național. Internaționalizarea este o sarcină interdisciplinara care se confruntă la Universitatea din toate domeniile și la toate nivelurile. În scopul de a împinge acest proces mai in fata, ar trebui să, de exemplu, să fie mărit numărul de proiecte de cercetare internaționale și acordurile de cooperare, și ar trebui să fie ridicat numărul de studenți care își încetează activitatea de schimb, precum și cele primite. Acest lucru ar trebui, în plus, să fie cuplat cu o creștere a numărului de programe de studiu orientate pe plan internațional.

Promovarea tinerilor academicieni Promovarea tinerilor academicieni este una dintre sarcinile de bază și responsabilitățile universității. Calitatea de cadre didactice tinere noastre nu este doar un factor important în creșterea potențialului de cercetare al universității, dar este, de asemenea, în același timp un indicator de prezență și reputația universității. Colegii și școli postuniversitare, precum și un centru de doctorat interdisciplinar au fost toate stabilite pentru a promova cadre didactice tinere în continuare, și această gamă de măsuri urmează să fie extins în viitor.

Universitatea pro-familie Universitatea se angajează la principiile unei universități pro-familie. Bărbații și femeile angajate la Universitatea ar trebui să poată să combine munca, de studiu, și creșterea copiilor sau îngrijirea rudelor. Prin urmare, universitatea a luat măsuri pentru a atinge acest scop, de exemplu, cu furnizarea de servicii de îngrijire a copilului și introducerea de program de lucru flexibil, sau prin promovarea unor programe de sprijin specifice.

O universitate - trei locuri O caracteristică specială a universității este structura organizațională. Koblenz și Landau sunt centre de predare, cercetare și educație continuă. Link-ul central al întregii organizații este biroul președintelui în Mainz, unde se află consiliul executiv al universității și mai multe domenii de administrare principal. În Koblenz, cercetare și predare se desfășoară în patru facultăți pe un campus modern care este la doar o aruncătură de băț de pe malurile râului Moselle. Universitatea din Landau constă, de asemenea, de patru facultăți, și campusul principal se extinde cu site-uri universitare suplimentare în și în jurul orașului de Landau.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Maestru Al științei în Chimie și Fizică A Materialelor Funcționale

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Germania Koblenz Landau + 1 mai mult

Bazat pe cunoștințele chimice și fizice a programului de licență o înțelegere mai cuprinzătoare a relațiilor dintre compoziția și structura materialelor pe de o parte [+]

Cursul de Master "Chimie și Fizică a Materialelor funcționale" permite absolvenților programului de licență "Applied Științe Naturale" și cursuri de studii similare ale altor facultăți din cadrul universităților germane și internaționale pentru a lucra în cercetare în domeniul științelor chimiei, fizicii si materiale. Programul se adresează studenților, cu un interes în a face cercetare cu materiale funcționale. Bazat pe cunoștințele chimice și fizice ale programului de licență este dat o înțelegere mai cuprinzătoare a relațiilor dintre compoziția și structura materialelor pe de o parte și chimică a acestora și caracteristici fizice pe de altă parte. Programul de Master oferă calificările necesare pentru un doctorat în consecință program sau permite absolvenților să preia funcții de răspundere în cercetare și dezvoltare, în institute de cercetare sau industrie. Conținutul de studiu Sinteza și caracterizarea materialelor funcționale Electives permite stabilirea unui focalizare individuală Prelegerile vor fi, de asemenea, în limba engleză (opțiuni restrânse) Posibilitatea de a studia un termen în străinătate Cerințele de admitere B. Sc. în Aplicate Stiinte Naturale la Universitatea din Koblenz-Landau sau grad echivalent (grad final de 2,5 sau mai bine) Comisia de examinare decide cu privire la orice excepții, pe baza cererilor depuse. Excepții în această privință sunt o teză de licență cu nota 1,5 sau mai bine sau experiență profesională de cel puțin 1 an în domeniul chimiei și al fizicii materialelor funcționale. Este nevoie de cunoștințe în limba engleză echivalent cu nivelul B2 MCE. Start Termenul de iarnă și de vară Termenele limită Termenul limită pentru cererile internaționale... [-]

Maestru Al științei în Domeniul științei Web

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Germania Koblenz Landau + 1 mai mult

Cu o diplomă de master în Web Stiinta va fi în măsură să vă studia și de a rezolva problemele de pe web. Curriculum-ul nostru interdisciplinar subliniază informatică și construiește punți de științe sociale, economie, studii de drept, lingvistică și matematică. Toate cursurile obligatorii sunt predate în limba engleză. [+]

Cu o diplomă de master în Web Știința va fi capabil de a studia și de a rezolva problemele de pe web. Curriculum-ul nostru interdisciplinar subliniază informatică și construiește punți de științe sociale, economie, studii de drept, lingvistică și matematică. Toate cursurile obligatorii sunt predate în limba engleză. În general, programul nostru vizează persoanele cu o diplomă de licență sau de un minor în informatică. Dacă nu dețineți deja o diplomă de master, programul nostru chiar este liber de școlarizare. Mediul de predare este engleza. Absolvenții de la institut au gasit pozitiile OCCIDENTUL interesante de la companii de succes, au început propriile lor afaceri sau a continuat spre un doctorat Institutul are un număr OCCIDENTUL limitat de locuri disponibile în fiecare an pentru pursueing un doctorat Dacă ați excela câștigând o diplomă de master în Web Știința va fi în pole position pentru continuarea studiilor de doctorat. Koblenz este una dintre cele mai vechi și cele mai atractive orase din Germania, cu împrejurimile sale onorat ca patrimoniul cultural mondial UNESCO. La Universitatea din Koblenz-Landau are contacte strânse cu companii de top, oferind posibilități de experiențe de stagii, de colaborare și de proiect. Obiectivele Programului Cu o diplomă de master în Științe Web va fi capabil de a îmbunătăți punct de vedere tehnic și analiza web, pentru a înțelege modul în care web influențează oamenii și ceea ce face afaceri online de succes. Tu nu va invata doar despre aspecte legale ale web, dar, de asemenea pentru a analiza și de... [-]

Maestru Al științei în Modelarea Matematică A Sistemelor Complexe

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Germania Koblenz Landau + 1 mai mult

Scopul acestui program este de a instrui elevii absolvent talentati pentru a deveni un "expert stăpânirea un repertoriu de metode matematice și informatice moderne bazate pentru modelarea, simularea și optimizarea sistemelor complexe și a ști cum să combine aceste metode pentru rezolvarea problemelor din lumea reală". [+]

Sisteme complexe, reticulate pătrunde viața de zi cu zi, de exemplu în domeniul științelor naturale, inginerie, științele vieții, sau logistica. Cheia pentru a face față provocărilor impuse de aceste sisteme este modelarea matematică într-un sens larg, care se bazează pe o cunoaștere profundă a matematică fizică informatică. Scopul acestui program este de a instrui elevii absolvent talentati pentru a deveni un "expert stăpânirea un repertoriu de metode matematice și informatice moderne bazate pentru modelarea, simularea și optimizarea sistemelor complexe și a ști cum să combine aceste metode pentru rezolvarea problemelor din lumea reală". Expertul termen este folosit în sensul de generalist și nu un specialist, din moment ce vizează un întreg spectru de metode diferite. În structura sa, programul oglinzi multe dintre cerințele impuse de sisteme complexe. Ca urmare, absolvenții sunt bine pregătiți pentru sarcinile viitoare. Curriculum Inovatoare, interdisciplinare și de doi ani de cercetare orientate-M.Sc. Programul matematică Modelarea sistemelor complexe este pe deplin predat în limba engleză și are ca scop atât, International și studenții germani. În timpul primului și al doilea semestru, cursuri dedicate în matematică aplicată, fizică, și informatică necesare pentru modelare avansate, simularea și optimizarea sistemelor complexe sunt predate. În al treilea semestru, studenții începe concentrându-se pe un anumit domeniu și subiect prin alegerea de module de interese. Un seminar proiect consolidează specializare și se pregătește pentru teza de master, apoi în al patrulea semestru. Această teză este o lucrare de cercetare individuală care este de obicei încorporat în unele proiecte de cercetare mai mare up-to-data... [-]

Masterat în științe De Mediu

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Landau Koblenz + 1 mai mult

Știința Mediului este un domeniu interdisciplinar care acoperă mai multe interacțiunile dintre sistemele naturale și umane pe mai multe scări, de la molecule la peisaje. În plus față de cunoștințele în științele naturale, studenții de master în cadrul programului Știința Mediului dobândi o înțelegere indispensabilă și solidă a științelor sociale (de exemplu, economie, politică, management). [+]

Știința Mediului Știința Mediului este un domeniu interdisciplinar care acoperă mai multe interacțiunile dintre sistemele naturale și umane pe mai multe scări, de la molecule la peisaje. În plus față de cunoștințele în științele naturale, studenții de master în cadrul programului Știința Mediului dobândi o înțelegere indispensabilă și solidă a științelor sociale (de exemplu, economie, politică, management). Cu un amestec unic de cursuri teoretice și hands-on experiențe practice, pe elevi să dezvolte abilități de a analiza și a rezolva probleme complexe de mediu într-un context interdisciplinar. Institutul de Științe ale mediului oferă un program excelent de studiu prin combinarea expertizei de la biologie, chimie, fizica, Geoecologie și științele sociale. STUDIU DE PROGRAM Toți elevii să ia șase module necesare (partea obligatorie). Ulterior, elevii personaliza programul prin alegerea doua dintre cele opt domenii de specialitate și completarea patru module în fiecare, cu un modul suplimentar de alegere a acestora. Un stagiu extern și teza de master cu colocviul întregesc programul 4-semestru. Stagiu de 6 săptămâni poate fi efectuată la o universitate sau un institut de cercetare extern guvernamental sau industriale în Germania sau în străinătate. Domenii de specialitate: Analiza de mediu Ecologie aplicată Socioeconomics & Management de Mediu Sisteme acvatice Sisteme de sol Peisaje & Cantare Modelare Produse chimice în mediu CERINȚE Cautam pentru elevii foarte motivați interesați de lucru pe probleme de mediu relevante, utilizând o abordare interdisciplinară. Învățământ superior Intrarea Calificativ Oricine care doresc să studieze la o universitate germană are nevoie de o calificare superioară intrare de învățământ... [-]

Master Of Science în Ecotoxicologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Germania Landau Koblenz + 1 mai mult

Un număr tot mai mare de produse chimice este folosită de societatea de azi, care sunt alsoreleased în mediu. Ecotoxicologie este preocupat de impactul lor potențiale asupra ecosistemului. [+]

Master Of Science în ecotoxicologie Un număr tot mai mare de produse chimice este folosită de societatea de azi, care sunt, de asemenea, eliberate în mediul înconjurător. Ecotoxicologie este preocupat de impactul lor potențiale asupra ecosistemului. Acesta are ca scop de a investiga și de a descoperi efectelor produselor chimice asupra sistemelor biologice pentru a dezvolta metode de gestionare a riscurilor, precum și pentru a anticipa consecințele ecologice. Internațional "Master of Science în programul de Ecotoxicologie" integrează concepte de Chimie a Mediului, Toxicologie și Ecologie și include Științe Sociale și Economice, precum și. Datorită abordării sale interdisciplinare și aplicat, Programul permite absolvenților de a analiza problemele complexe și de a dezvolta soluții practice. Ca problemele de mediu ajunge mult dincolo de frontierele naționale, o abordare internațională este necesară și situația din țările în curs de dezvoltare are nevoie de soluții speciale. Master în Ecotoxicologie este organizat de Institutul de Științe ale Mediului și absolvenții săi primesc creditele complete pentru cele nouă subiecte necesare ale Societății de Toxicologie de mediu si certificarea Evaluatorilor de risc pentru mediu (ARC), programul de chimie a lui. programul de studiu Toți elevii să ia 9 modulele necesare, precum și o săptămână de 10 de cercetare de curs de proiect si un modul aplicate la organizațiile externe de 8 săptămâni pentru a obține o cunoaștere profundă în domeniul Ecotoxicologie. Ulterior, studentes personaliza programul prin alegerea 2 module de 5 domenii de specialitate. Teza de master cu colocviu întregesc cadrul Programului 4-semestru. Domenii de specialitate: Chimie Aplicată... [-]

Videoclipuri

University of Koblenz-Landau: A personal approach to studying!