University of Koblenz-Landau

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Koblenz-Landau este un tânăr, universitate mijlocii. În 1990 universitatea a ieșit din fosta colegiu de formare a profesorilor. În cercetarea între timp și predarea sunt organizate în trei domenii interdisciplinare legate intitulat "Learning", "Societatea" și "mediu".

Profilul nostru Învățare:

Universitatea are o poziție proeminentă în domeniul educației și formării cadrelor didactice în Renania-Palatinat. Este singura universitate care oferă cursuri de formare a cadrelor didactice pentru toate tipurile de școală. Această competență de bază caracterizează profilul universității. Principalele caracteristici sunt, de asemenea, o combinație de învățământ și metodologia de predare, marea importanța acordată locații și laboratoarelor școlare, precum și conectarea de teorie și practică la clasă, de exemplu extra-curriculare, prin intermediul rețelelor Campus-School.

Societate:

Această zonă subiect este caracterizat de științele umaniste, studii culturale și Științe Sociale, în care, în special limbi, artă și cultură, politică și economie sunt analizate. Zona subiect este, de asemenea caracterizat de psihologie (una dintre științele sociale), precum și de informatică, care optimizeaza si teste de servicii bazate pe IT ample care au fost dezvoltate pentru valoarea lor practică la oameni.

Mediu:

Trei abordari stiintifice caracterizează acest domeniu. Abordarea stiinta de viata abordează problema mediului dintr-o perspectivă științifică, în timp ce se ocupă de informatică cu lumea digitală, precum și științele umaniste și sociale să înțeleagă lumea în termeni de cultură și societate.

Studiu și Educație Continuă Creșterea numărului de studenți demonstrează că ambele campusuri Koblenz și Landau sunt locuri populare pentru a studia. Numărul de studenți a crescut de trei ori din 1990. În același timp, există aproximativ 15.000 de studenți înscriși la programele, jumătate dintre acestea în Koblenz, cealaltă jumătate în Landau. În comparație cu universitățile foarte mari, de predare și învățatul se desfășoară în structuri de gestionat la Koblenz și Landau, care stimulează o comunitate mult mai aproape de student, precum și o comunitate unită-aproape profesor-elev. Universitatea oferă viitorilor specialiști și directori o gamă diversă de licență și masterat în domeniul educației, științe sociale, studii culturale, umaniste și științele vieții, precum și psihologia și Informatică. Nucleul tradițional de predare la universitate este programele sale de formare a cadrelor didactice pentru toate tipurile de școală.

În domeniul educației continue o serie sofisticat de programe de studii, programe de la distanță de învățare, precum și seminarii a fost dezvoltat pentru un lucru în continuă schimbare și mediu profesional. Majoritatea programelor și cursurile oferite sunt concepute pentru a fi în serviciu în caracter, permițând astfel elevilor să combine atât locul de muncă și de studiu. Aceste programe sunt construite in mod constant pe și extins.

Cercetare și transferul de cunoștințe De cercetare se desfășoară în grupuri de lucru legate de nivel național și internațional. Universitatea din Koblenz-Landau, de asemenea, lucrează în strânsă colaborare cu partenerii din zona locală. Ce este caracteristic este relația echilibrată între cercetarea teoretică și aplicată. Domenii actuale de cercetare includ educație, mediu, știința calculatoarelor, precum și științele umaniste și sociale, bazate pe trei domenii care fac obiectul ale universității.

Transferul de tehnologie este una din sarcinile centrale ale universității și permite utilizarea sistematică și planificată a noilor cunoștințe științifice și tehnologice în economie, politică și societate. Universitatea din Koblenz-Landau promovează, de asemenea de afaceri start-up-uri în mediul academic și dezvoltarea unei culturi antreprenoriale.

Internaționalizarea Caracterul internațional al cercetare și predare, precum și a vieții universitare este o caracteristică de calitate a unei universități moderne. Universitatea din Koblenz-Landau vrea să se extindă și să intensifice atât direcția internațională. Astăzi acest lucru este esențial nu numai în economia mondială, dar, de asemenea la nivel național. Internaționalizarea este o sarcină interdisciplinara care se confruntă la Universitatea din toate domeniile și la toate nivelurile. În scopul de a împinge acest proces mai in fata, ar trebui să, de exemplu, să fie mărit numărul de proiecte de cercetare internaționale și acordurile de cooperare, și ar trebui să fie ridicat numărul de studenți care își încetează activitatea de schimb, precum și cele primite. Acest lucru ar trebui, în plus, să fie cuplat cu o creștere a numărului de programe de studiu orientate pe plan internațional.

Promovarea tinerilor academicieni Promovarea tinerilor academicieni este una dintre sarcinile de bază și responsabilitățile universității. Calitatea de cadre didactice tinere noastre nu este doar un factor important în creșterea potențialului de cercetare al universității, dar este, de asemenea, în același timp un indicator de prezență și reputația universității. Colegii și școli postuniversitare, precum și un centru de doctorat interdisciplinar au fost toate stabilite pentru a promova cadre didactice tinere în continuare, și această gamă de măsuri urmează să fie extins în viitor.

Universitatea pro-familie Universitatea se angajează la principiile unei universități pro-familie. Bărbații și femeile angajate la Universitatea ar trebui să poată să combine munca, de studiu, și creșterea copiilor sau îngrijirea rudelor. Prin urmare, universitatea a luat măsuri pentru a atinge acest scop, de exemplu, cu furnizarea de servicii de îngrijire a copilului și introducerea de program de lucru flexibil, sau prin promovarea unor programe de sprijin specifice.

O universitate - trei locuri O caracteristică specială a universității este structura organizațională. Koblenz și Landau sunt centre de predare, cercetare și educație continuă. Link-ul central al întregii organizații este biroul președintelui în Mainz, unde se află consiliul executiv al universității și mai multe domenii de administrare principal. În Koblenz, cercetare și predare se desfășoară în patru facultăți pe un campus modern care este la doar o aruncătură de băț de pe malurile râului Moselle. Universitatea din Landau constă, de asemenea, de patru facultăți, și campusul principal se extinde cu site-uri universitare suplimentare în și în jurul orașului de Landau.

Locații

Koblenz

University of Koblenz-Landau (Campus Koblenz)

Address
Rhabanusstraße 3
55118 Koblenz, Rheinland-Pfalz, Germania
Număr de telefon
+49 (0)261 287-0

Landou

Universität Koblenz-Landau (Campus Landau)

Address
University of Koblenz-Landau (Campus Landau)
Fortstraße 7

76829 Landou, Rheinland-Pfalz, Germania
Număr de telefon
+49 6341 2800

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră