Citește Descrierea Oficială

MIN101

Facultatea de Matematică, Informatică și Științe Naturale (MIN) cuprinde departamentele de Biologie, Chimie, Earth Science, informatică, matematică și fizică.

În jurul valorii de 8.500 de elevi, dintre care 1.000 sunt doctoranzi și 1.800 de profesori stagiari, sunt predate și supravegheate de circa 200 de profesori și 370 de asistenți de cercetare postdoctorală.

In ultimii ani, Facultatea MIN a câștigat o reputație remarcabilă pentru cercetare și predare. Doua Clustere federale de excelență și de finanțare externă în valoare totală de 47,5 milioane € în 2012 reflectă dezvoltarea Facultății și permit, în cooperare cu instituțiile de cercetare externe, o combinație de cercetare de bază și interdisciplinare pe teme de interes pentru societate. centre de cercetare au crescut de clustere federale de excelenta pentru a spori competitivitatea internațională Universität Hamburg în științele naturale.

Cu programe de licență sale, la capacitate maximă, Facultatea MIN ajută la atenuarea lipsei de specialiști calificați în matematică, informatică, științe naturale și tehnologie (MINT) profesii. Programele sunt supuse unor măsuri de reformă continuă. În colaborare cu studenții, facultatea a inițiat schimbări semnificative, cum ar fi o mai mare independență în organizarea studiilor, eliminarea reglementărilor termenului limită și o mai mare flexibilitate și alegere în selectarea combinațiilor subiect.

Facultatea MIN a pornit de-a lungul unei căi comune - și măsurile luate până în prezent atestă potențialul nostru. Ne-ar dori discuțiile actuale privind evoluția și condițiile structurale de la Universitatea din Hamburg să fie urmărite în vederea spre cercetare de înaltă calitate și de predare. Acest lucru se poate consolida numai Facultatea MIN Universității și.

min102

Facultatea MIN cuprinde Departamentele de Biologie, Chimie, Științe ale Pământului, informatică, matematică și fizică, în plus față de Centrul pentru Bioinformatica.

În jurul valorii de 8.500 de elevi, dintre care 1.000 sunt doctoranzi și 1.800 de profesori stagiari, sunt predate și supravegheate de circa 200 de profesori și 370 de asistenți de cercetare postdoctorală.

Facultatea MIN dezvoltă în prezent următoarele grupuri de cercetare interdisciplinare:

  • Climatice, Pământ, Mediu
  • Materie și Universul
  • Biologie structurale si de infectare Cercetare

Este implicată în domenii-cheie de cercetare fiind efectuate de-a lungul și de facultățile centrale Universität din Hamburg.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Hamburg - School of Mathematics, Informatics and Natural Sciences

Sunteți interesat de schimbările climatice? Alăturați-ne! Abordare unică: Studenții studiază toate părțile din sistemul climatic, inclusiv economie și științe sociale - D ... [+]

Programul de masterat în Științele Sistemului Integrat de Climă

MSc în limba engleză în științele sistemelor climatice integrate (ICSS) combină elemente de științe naturale atmosferice, hidrosferice, criosphere și biospheric cu cele de economie și științele sociale. Programul are un accent internațional unic pe fizică și modelare și oferă trei domenii de specializare:

fizica sistemului climaticbiogeochimia sistemului climaticschimbările climatice și științele sociale

Programul ICSS este orientat spre cercetare și oferă cunoștințe și abilități în cercetarea climatică. Un fundal solid în fizica climei pregătește studenții pentru o carieră într-un domeniu interdisciplinar al științei, care necesită abilitatea de a comunica cu colegi din diferite discipline, de a aplica o gamă variată de metode din diferite domenii, la întrebări legate de climă, precum și capacitatea de a genera, interpreta și combina rezultatele științifice.... [-]

Germania Hamburg
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
4 - 8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
School of Integrated Climate System Sciences
Universität Hamburg
Grindelberg 5
20144 Hamburg
Germany

Hamburg, Hamburg, DE
Social Media