Read the Official Description

MIN101

Facultatea de Matematică, Informatică și Științe Naturale (MIN) cuprinde departamentele de Biologie, Chimie, Earth Science, informatică, matematică și fizică.

În jurul valorii de 8.500 de elevi, dintre care 1.000 sunt doctoranzi și 1.800 de profesori stagiari, sunt predate și supravegheate de circa 200 de profesori și 370 de asistenți de cercetare postdoctorală.

In ultimii ani, Facultatea MIN a câștigat o reputație remarcabilă pentru cercetare și predare. Doua Clustere federale de excelență și de finanțare externă în valoare totală de 47,5 milioane € în 2012 reflectă dezvoltarea Facultății și permit, în cooperare cu instituțiile de cercetare externe, o combinație de cercetare de bază și interdisciplinare pe teme de interes pentru societate. centre de cercetare au crescut de clustere federale de excelenta pentru a spori competitivitatea internațională Universität Hamburg în științele naturale.

Cu programe de licență sale, la capacitate maximă, Facultatea MIN ajută la atenuarea lipsei de specialiști calificați în matematică, informatică, științe naturale și tehnologie (MINT) profesii. Programele sunt supuse unor măsuri de reformă continuă. În colaborare cu studenții, facultatea a inițiat schimbări semnificative, cum ar fi o mai mare independență în organizarea studiilor, eliminarea reglementărilor termenului limită și o mai mare flexibilitate și alegere în selectarea combinațiilor subiect.

Facultatea MIN a pornit de-a lungul unei căi comune - și măsurile luate până în prezent atestă potențialul nostru. Ne-ar dori discuțiile actuale privind evoluția și condițiile structurale de la Universitatea din Hamburg să fie urmărite în vederea spre cercetare de înaltă calitate și de predare. Acest lucru se poate consolida numai Facultatea MIN Universității și.

min102

Facultatea MIN cuprinde Departamentele de Biologie, Chimie, Științe ale Pământului, informatică, matematică și fizică, în plus față de Centrul pentru Bioinformatica.

În jurul valorii de 8.500 de elevi, dintre care 1.000 sunt doctoranzi și 1.800 de profesori stagiari, sunt predate și supravegheate de circa 200 de profesori și 370 de asistenți de cercetare postdoctorală.

Facultatea MIN dezvoltă în prezent următoarele grupuri de cercetare interdisciplinare:

  • Climatice, Pământ, Mediu
  • Materie și Universul
  • Biologie structurale si de infectare Cercetare

Este implicată în domenii-cheie de cercetare fiind efectuate de-a lungul și de facultățile centrale Universität din Hamburg.

Programs taught in:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

Masterat

University of Hamburg - School of Mathematics, Informatics and Natural Sciences

De limbă engleză MSc în științe integrate pentru sistemul de climatizare (ICSS) combină elemente ale atmosferei, hydrospheric, criosferei și biosferic științelor naturale ... [+]

Programul De Master în științe Integrate Sistemul de climatizare

De limbă engleză MSc în științe integrate pentru sistemul de climatizare (ICSS) combină elemente ale atmosferei, hydrospheric, criosferei și biosferic științelor naturale cu cele ale economiei și științelor sociale. Programul are un accent unic la nivel internațional privind fizica si modelare si ofera trei domenii de specializare:

fizica a sistemului climatic Biogeochimia sistemului climatic economie legate de climă și științele sociale

Programul ICSS este orientat spre cercetare și conferă cunoștințe și abilități în domeniul cercetării climatice. Un background solid în fizica climei pregătește studenții pentru o carieră într-un domeniu interdisciplinar al științei care necesită abilitatea de a comunica cu colegii din diferite discipline, pentru a aplica o gamă diversă de metode din diferite zone supuse unor probleme de cercetare legate de climă, precum și capacitatea de pentru a genera, interpreta și de a combina rezultatele științifice.... [-]

Germania Hamburg
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Exzellenzcluster CliSAP
Universität Hamburg
Grindelberg 5
20144 Hamburg

Hamburg, Hamburg, DE
Social Media