University of Hamburg - School of Integrated Earth and Climate System Sciences (SICSS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Științe Integrate ale Climei și ale Pământului

SICSS a fost fondată în 2008 ca școală absolventă a Cluster of Excellence „Analiza și Predicția Sistemelor Climatice Integrate (CliSAP)”, în perioada 2007-2018. Primii noștri doctoranți și-au început proiectele ca membri SICSS în 2008 și primii noștri doctoranzi s-au înscris în octombrie 2009. De atunci, SICSS a crescut foarte repede!

Astăzi, găzduim permanent aproximativ 75 de doctoranzi și aproximativ 45 de doctoranzi. Începând cu vara 2019, SICSS are grijă de toate etapele de început ale carierei. Pe lângă MSc și programul de doctorat suntem, de asemenea, responsabili pentru un program Post-Doc și toate problemele de gen, legate de sprijinul timpuriu în carieră.

Educație și cercetare interdisciplinară în SICSS

SICSS reprezintă o educație interdisciplinară și orientată spre cercetare în știința Pământului și a Sistemului Climatic. SICSS leagă studenți și candidați de diferite cunoștințe științifice și expertiză și permite o educație integrată, inovatoare. SICSS vă pregătește pentru a lucra ca expert în diverse domenii ale schimbărilor climatice: ca cercetător în domeniile științelor naturale, sociale și economice, ca consultant sau ca expert în organizații naționale și internaționale. Nivelul ridicat de cercetare disciplinară și interdisciplinară, susținerea și supravegherea individuală și atmosfera internațională la SICSS reprezintă fondul inspirator al programului nostru.

120262_MScprogramcoursesTitelbildGottschalk.JPGUHH / SICSS / Gottschalk

Toate programele noastre încep cu un curs de introducere care oferă o imagine de ansamblu bazată pe experți asupra disciplinelor care se ocupă de științele climatului. Cunoștințele interdisciplinare obținute în aceste teze sunt completate cu cursuri despre abilități specifice de cercetare necesare pentru o carieră în științele Pământului și ale Sistemului Climatic. Aceasta cuprinde abilități de scriere științifică, prezentare sau leadership. Alte cursuri de abilități de cercetare sunt dedicate programării, limbajelor computerizate, instrumentelor de modelare sau vizualizării. Cursurile de abilități de cercetare sunt completate cu cursuri de bună practică științifică și instruire interculturală.

MSc students during our annual Orientation Week for new studentsUHH / SICSS

Locații

Hamburg

Address
School of Integrated Climate System Sciences
Universität Hamburg
Grindelberg 5
20144 Hamburg
Germany

Hamburg, Hamburg, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră