Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Educație, Freiburg (în limba germană: Pädagogische Hochschule, sau PH pentru scurt) a fost fondată în anul 1962 și a obținut statutul de universitate în 1971. Este cea mai mare de șase universități de educație în statul federal Baden-Württemberg, care este cunoscut în toată Germania, pentru calitatea înaltă a educației sale.

În acest moment sunt 250 de cadre didactice și unele 5,100 studenții de la Universitatea din Freiburg Educației. Cu o gamă largă de licență și cursuri de master, împreună cu programe de formare a cadrelor didactice, Universitatea oferă excelente de calificări de gradul întâi bazate pe cercetare și educație în continuare completată de o pondere mare de module practice și bazate pe cerere însoțită profesional. Schimbarea de la examen de stat la structura Bologna înseamnă că Universitatea din Educație lucrează acum în strânsă colaborare cu Universitatea Albert Ludwigs, Freiburg. Noul Freiburg Centru avansat de Educație (FACE) ofera un forum pentru munca de colaborare în formarea profesorilor și este punctul central pentru toți jucătorii-cheie. FACE combină Profesor Educație inițială, Practică și pentru formare, educaționale și de cercetare pentru Asigurarea Calității. campus on-line FACE oferă intrați la profesia didactică cu toate cele mai importante informații, reforme și oportunități pentru schimbul de idei, și, astfel, un spațiu pentru a dezvolta identitatea profesională.

Această cooperare înseamnă că Universitatea din Educație se referă la formarea profesorilor pentru toate nivelurile: Primar, Secundar 1 și Secundar 2. Mai mult decât atât, în mod frecvent universității internaționale / limbi străine și matematică / profil al științei naturale servește ca factor decisiv pentru alegerea Universității din Freiburg.

Principalele domenii de interes academice

Cursuri interculturale și transfrontaliere de cercetare, cu accent pe Europa

Această zonă de focalizare cuprinde o mare varietate de cursuri universitare și postuniversitare precum și proiecte de cercetare de renume care exploatează pe deplin și în mod sistematic avantaj competitiv Freiburg.

Accentul pe partea matematică / științe naturale în cercetare și predare

Această zonă de focalizare cuprinde o mare varietate de cursuri precum și numeroase proiecte interesante de cercetare conduse de Universitatea. In plus, chimie diverse, fizica, geografie și matematică "laboratoare de învățare" pregăti studenții în mod adecvat pentru sarcinile lor viitoare (practice și experimentale). Aici, de asemenea, teoria și practica sunt strâns legate: experimente în clase, de exemplu, ca parte a proiectului NAWIlino oferi studenților cu o perspectivă în viața de zi cu zi a unui profesor. Implicarea în proiecte de cercetare de actualitate oferă o impresie a ceea ce înseamnă să învețe prin descoperire: de exemplu mascil proiect UE (și în cercetare- clasă bazată pe descoperire) sau proiectul MATHElino (cercetare procesul de a învăța de copii de grădiniță și copii de școală primară ).

Alte caracteristici ale Universității Freiburg

promovarea specifică a tinerilor cercetători

Diverse programe de doctorat și un număr mare de alte proiecte de cercetare (europene) promovează o gamă largă de tineri cercetători. În afară de programul menționat mai sus, acestea includ programul de cercetare "Învățare pentru societatea cunoașterii", "bazată pe sarcini de învățare și predare" și "A fi capabil să explice". In total, Universitatea ruleaza aprox. 90 proiecte de cercetare. Acest lucru da la Universitatea din Freiburg Educatiei o pozitie cheie in cadrul Baden-Württemberg în promovarea tinerilor cercetători.

Mai mult decât studierea

În cele din urmă, Universitatea are o viata in campus culturale la fel de ambițioasă și variată. Universitatea oferă numeroase oportunități pentru activitate de creație: corul Universității, orchestra, trupa mare, activități sportive, un atelier literar, grupuri de teatru în limba germană, engleză și franceză, iar postul de radio campus, pentru a numi doar câteva.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of Education Freiburg

E-LINGO este un part-time de doi ani post-universitare-învățare amestecat program de master care să conducă la o calificare în predarea limbii engleze tinerilor care înva ... [+]

E-LINGO este un part-time de doi ani post-universitare-învățare amestecat program de master care să conducă la o calificare în predarea limbii engleze tinerilor care învață. E-LINGO oferă, de asemenea, de atribuire master acces la cursuri de gradul în formarea cadrelor didactice și de cercetare la nivel universitar.

Ceea ce face ca e-LINGO speciale? E-LINGO este un program de master bine stabilit, care dispune de cadre didactice calificate cu succes a limbii engleze pentru tinerii cursanți pentru mai mult de un deceniu. S-a primit recenzii excelente și a fost folosit ca model pentru alte cursuri de calificare a cadrelor didactice de învățare combinată.

Recunoaște experiența profesională ... [-]

Germania Freiburg
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză