University of Bayreuth

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Bayreuth

University of Bayreuth este o universitate de campus dinamică, orientată spre cercetare. Înființată în 1975 ca una dintre primele universități din Germania cu o misiune de fondare interdisciplinară, acum este considerată un pionier în cercetarea și predarea inovatoare. Cu puterea domeniilor sale de bază și a domeniilor de concentrare alese în mod strategic, Universitatea oferă celor aproximativ 13 500 de studenți din Germania și din străinătate un mediu de învățare ideal, o supraveghere atentă și programe atractive, orientate la nivel internațional, de studii, care se desfășoară în întregime în engleză.

University of Bayreuth este considerată a fi printre cele mai bune tinere universități din lume, așa cum se poate observa prin poziția sa în clasamentul mondial Times Under Education (THE) în universitățile „sub 50 de ani”. University of Bayreuth are o rețea internațională impresionantă și răspunde la schimbările și procesele sociale cu inovații care continuă să stabilească noi standarde. Din acest motiv, gândirea interdisciplinară nu se limitează la activitatea de colaborare desfășurată în campusul nostru verde unic. Este, de asemenea, un element cheie în numeroasele noastre programe de studiu interdisciplinare. În prezent, în jur de 13 500 de studenți s-au înscris în aproximativ 150 de programe de studiu diferite oferite de cele șapte facultăți ale Universității.

University of Bayreuth se concentrează pe cercetarea interdisciplinară și oferă oportunități excelente datorită organismelor sale moderne de cercetare și infrastructurii de cercetare de primă clasă. University of Bayreuth este din fericire una dintre cele mai populare universități germane în rândul cercetătorilor străini și este inclusă în mod regulat printre liderii clasamentului Humboldt.

v

Este lider internațional în Studii Africane de mulți ani; Bayreuth International Graduate School of African Studies (BIGSAS) face parte din clusterul nostru de excelență „Africa multipla”, finanțat de federația germană și de stat goalt = "vernments. High Pressure

Unialt = "versity oferă studenților și cercetătorilor săi un mediu didactic și de cercetare enalt =" cu mult spațiu pentru creatialt = "vity, poziționându-se astfel în zona tensiunii dintre libertatea academică, progresul științific, orientarea către practică și social și cultural responsabilitate.

Veniți să faceți parte din campusul nostru strâmt și Baalt = „varia” fericit-norocos oraș Bayreuth, care este ferm în mâinile studenților.

Locații

Bayreuth

Universität Bayreuth

Address
University of Bayreuth
95440 Bayreuth
Germany

Bayreuth, Bavaria, Germania
Număr de telefon
+49 921 550

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră