University of Bayreuth

Universität Bayreuth

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din noii ganditori.

Cum se poate o universitate la periferia franconă Elveția dezvoltă un apel, elevii talentați precum și oameni de știință excelente atrage?

răspunsuri concludente sunt multe. Acestea sunt, de exemplu, cele mai puternice discipline ale facultăților noastre sau domeniile de profil, strategic selectat, accentul nostru interdisciplinar. Ele grupați competențele interdisciplinare ale Universității și de a crea sinergii cu o mare putere inovatoare. care lucrează în aceste domenii, cum ar fi bavarez Geoinstitut a cărui excelență este recunoscută la nivel mondial, cercetarea noastră asupra Africii, care stabilește standarde internaționale sau de cercetare polimer și coloid ca factori de inovare a materialelor de pionierat.

În cele din urmă, există încă noastre Campus de familie. Este inima universității și o sursă de inspirație. Aici incepe prietenii, incepe colaborari si idei care fac Universitatea cu aprindere noastră în viitor, la o societate Thinktank populară. În cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu pentru a gândi, vă puteți dezvolta aici.

Calitate, nu cantitate.

Care se gândește la nivel internațional și acționează, la care nu este suficient pentru a fi una dintre cele mai populare universități din Bavaria și pentru a obține poziții de top în procesul de predare la nivel național și de cercetare din nou clasamentul. Acesta este motivul pentru care ne-am stabilit până în 2020, trei obiective generale de dezvoltare, ascuți profilul competitiv și independent de Universitatea din Bayreuth: ​

În excelent desemnate discipline și profilul strategic selectat domenii Universitatea din Bayreuth oferă servicii de cercetare competitive pe plan internațional și oferă cele mai bune condiții de studiu. Universitatea din Bayreuth este una privind condițiile de studiu și nivelul de student la primele adrese de formare într-o comparație națională. Universitatea din Bayreuth este un campus universitar de marime medie, care în mod conștient în sine stabilește în mod pozitiv în afară de universitățile de masă și cele mai înalte cerințe de calitate.

Fiind unul dintre cele mai tinere universitati din Germania ne mișcăm în largul său și încrezător în tensiunea dintre libertatea academică, progresul științific și responsabilitatea socială. Conformitate cu modelul nostru, ne concentrăm pe o atenție individuală, standarde înalte de performanță și educație legate de cercetare. Accentul interdisciplinar și cooperarea inovatoare a multor departamente domina modelul Bayreuth.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Health MSc » Vedea Summer courses » Vedea Master »

Programe

Această școală oferă și:


Ma in istorie si economie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Germania Bayreuth + 1 mai mult

Programul de master Istorie & Economie vă oferă o educație interdisciplinară în istorie și economie, care este in prezent unul-de-un fel în Germania. Această combinație unică conduce la un grad cariera de calificare, care permite absolvenților să înceapă o carieră în sectorul privat sau de a continua studiile postuniversitare. [+]

Istoric Programul de Master New & Economie

Economia este în continuă schimbare. Cele mai recente crize economice ne-au învățat că o perspectivă pe termen lung ne poate ajuta să înțelegem mai bine schimbările din economie. Din acest motiv, domeniul istoriei economice a cunoscut un boom în ultimii câțiva ani. Tot mai mulți experți sunt necesare pentru a analiza relațiile economice complexe și să dezvolte abordări integratoare pentru realizarea unor soluții pe baza experienței istorice.

Programul de master Istorie & Economie vă oferă o educație interdisciplinară în istorie și economie, care este in prezent unul-de-un fel în Germania. Această combinație unică conduce la un grad cariera de calificare, care permite absolvenților să înceapă o carieră în sectorul privat sau de a continua studiile postuniversitare.... [-]


MA in History & Economics

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Bayreuth

[+]

Tot mai mulți experți sunt necesare pentru a analiza relațiile economice complexe și să dezvolte abordări integratoare pentru realizarea unor soluții pe baza experienței istorice.

Programul de master Istoria & Economie vă oferă o educație interdisciplinară în istorie și economie, care este în prezent unul-de-un fel în Germania. Această combinație unică conduce la un grad cariera de calificare, care permite absolvenților să înceapă o carieră în sectorul privat sau de a continua studiile postuniversitare.

[-]

MA în filozofie si economie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Germania Bayreuth + 1 mai mult

Departamentele de Filosofie și Economie oferă un program de master unic de conducere și în Filosofie și economie în Europa. P & E vă va oferi o educație riguroasă în domeniile de bază ale economiei și filosofia analitică. [+]

Departamentele de Filosofie și Economie oferă un program de master unic de conducere și în Filosofie și economie în Europa. P & E vă va oferi o educație riguroasă în domeniile de bază ale economiei și filosofia analitică.

Un grad P & E este fundamentul pentru viitoarele factorii de decizie ale societății în guvern, de afaceri, știință, și ONG-uri. Dacă sunteți în căutarea unui EIP ambițios sau PPE master veți găsi o mulțime de filosofie politică și economie politică în programul nostru. Dacă sunteți în căutarea pentru un program de master în economie, cu o diferență, atunci ai aterizat, de asemenea, la locul potrivit.

Programul se adresează studenților, cu un interes în obținerea de formare analitică și cantitativă avansată ca fundament pentru continuarea carierei bazate pe cercetare în mediul academic, servicii publice, și de afaceri. În proiectarea de gradul am avut în economiști minte și filosofi precum și cei cu oameni de știință politice sau cele cu un fundal în studii de afaceri sau de management care intenționează să ascuțirea abilitățile în reflecție normativă, pe aprofundarea cunoștințelor lor de subiectele pe care le-au urmărit în timpul studiile universitare de licență lor, precum și cu privire la extinderea și consolidarea competențelor lor metodologice în domenii cheie relevante pentru ambele discipline.... [-]


MSc in Environmental Geography

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Bayreuth

[+]

Calificarea dvs. orientate spre carieră este întărită cu un stagiu obligatoriu într-un cadru non-universitar (I). R Modulele servesc la implicarea studentului cu procesul de cercetare.

Perspective [-]

MSc în chimia mediului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Germania Bayreuth + 1 mai mult

De ce Chimia mediului la Bayreuth? Un program individualizat de studiu, căi de comunicație scurte și relații excelente între autoritățile de supraveghere și elevii creează o atmosferă de familie în cazul în care studiul este în același timp o provocare intelectuală și o bucurie personală. [+]

Sunteți în căutarea pentru un program de master care vă permite să contribui la soluționarea provocărilor globale cauzate de creșterea de astăzi industrializarea și supraexploatarea resurselor naturale? Sunteți dornici de a aplica cunoștințe interdisciplinare, aptitudinile și experiența din chimie anorganică și organică, microbiologie, toxicologie, analiza ecosistemului, precum și interacțiunile om-mediu pentru a înțelege modul în care contaminări în aer, sol și apă afectează ecosistemele întregi la nivel mondial? Care doriți să studieze într-un mediu internațional, profit de predare-cercetare a condus, de lucru în grupuri mici, și să dezvolte orientată spre soluții de gândire și creativitatea? ... [-]

Contactează

Universität Bayreuth

Adresă, linia 1 University of Bayreuth 95440 Bayreuth Germany
Bayreuth, Bavaria, Germania
website http://www.uni-bayreuth.de/
Telefon +49 921 550