Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Augsburg a fost fondată în 1970 și isone a universităților moderne în bavaria. cu aproximativ 19000 studenți și un personal academic de aproximativ 1.200, Oferă o gamă largă de programe academice în domeniul științelor naturale, de afaceri, drept, arte și științe umaniste. În cercetarea sa, Universitatea din Augsburg se conectează locale cu perspective globale centrate pe cinci zone de focalizare: Studii transnaționale, Medicină, Managementul resurselor, stiinta materialelor și Informatică Aplicată. In plus, de cercetare de nivel înalt ce se face în toate disciplinele reprezentate la universitate. Universitatea din Augsburg este situat pe un campus amenajat la sud a orașului Augsburg, ușor accesibil atât cu mașina și cu transportul public. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați - așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm aici!

Studiind și de viață în campus Universitatea din campusul Augsburg este unul dintre locurile cele mai prielnic pentru a studia în Germania. Situat în apropiere de centrul orașului Augsburg, campusul este spațioasă atrăgătoare punct de vedere arhitectural, amestecat într-un parc amenajat cu un lac, fântâni și sculpturi ale unor artiști contemporani.

condiții ideale pentru studierea În cazul în care este nevoie de mai mult de 15 minute pentru a ajunge la universitate de la stația principală de tren sau Konigsplatz, autobuzul centrală și stația de tramvai, atunci ceva a mers prost undeva. Tramvaiele părăsi Königsplatz la fiecare cinci minute și se va opri chiar în mijlocul campusului. Taxa de înregistrare universitară include un "semestru Ticket", care oferă studenților de călătorie gratuită în transportul public, în Augsburg.

Condiții de viață în Augsburg este aproape la fel de ieftin: chiar în centrul orașului fermecător, chiriile sunt accesibile. În plus, există mai mult de 2000 de camere și apartamente disponibile în cămine universitare.

şapte facultăți Universitatea din Augsburg oferă condițiile ideale pentru finalizarea cu succes a unui program de grad și într-un interval de timp rezonabil.

Șapte facultăți au fost stabilite, fiecare cu strategiile indelungata de dezvoltare și utilizarea celor mai up-to-data de facilități disponibile: - Facultatea de Administrarea Afacerilor și Economie (fondat 1970) - Facultatea de Drept (fondat 1971) - Facultatea de Teologie (fondat 1971 ) - Facultatea de Filosofie și Științe sociale (fondat 1972) - Facultatea de Filologie și Istorie (fondat 1972) - Facultatea de Matematică și Științe naturale (fondat 1981) și - Facultatea de Informatica Aplicata (fondat 2003).

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University of Augsburg

Programul de Master (Master) în Știința Materialelor la Universitatea Augsburg este un program interdisciplinar de studiu-predare gratuit care leagă mai multe aspecte ale ... [+]

Materiale de la Universitatea din Augsburg este un program interdisciplinar de studiu-predare gratuit care leagă mai multe aspecte ale fizicii, chimiei, și metode de caracterizare și de prelucrare a materialelor. Programul de Master în Știința Materialelor adâncește expertiza științifică a învățământului anterior. Acesta are ca scop înțelegerea proprietăților materialelor și a interacțiunilor dintre materiale cu special în ceea ce privește cercetarea orientată către aplicație în domeniul științei și tehnologiei. În Augsburg, am pus un accent puternic pe științele naturale (mai degrabă decât inginerie mecanică) în domeniul științei materialelor, cu scopul de a oferi studenților cu o înțelegere în profunzime a proprietăților fizice și funcționale ale materialelor chimice,.... [-]

Germania Augsburg
April 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză