Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Management Aplicate ofera conditiile ideale pentru tine de a dezvolta, și competențe personale sociale, metodice tehnice într-un profil unic, competență holistică. Programele noastre restante de studiu nu numai crește atractivitatea pe piața întreprinderilor, dar mai important, acestea sporesc capacitatea de practică pentru a reuși. Ar fi placerea noastra de a vă ajuta în a pus bazele pentru succesul tau personal, și pentru a vă sprijini în dezvoltarea de propriul profil personal. Noi ne vedem ca un centru de "hands-on" competențele de afaceri Vom crea și distribui cunoștințele cu importanță practică la un nivel academic. Participanții noștri evoluează de a învăța să gândească și să acționeze într-o manieră antreprenorială, și experimenta bucuria de creativitate și inovare. În plus, ne-am combina activități de carieră cu instrucțiuni academic pentru a pregăti studenții noștri pentru domeniile lor de ales, și de a fi liderii de mâine. Absolvenții noștri sunt bine pregătiți pentru a face uz direct și profitabilă a competenței lor dobândite atât pentru ei înșiși și organizațiile pentru care lucrează. Cu programele noastre sunt în măsură pentru a atinge obiectivele lor mai repede, mai bine, mai ușor și mai eficient. Sprijinim dezvoltarea personală a studenților noștri nu numai prin creșterea cunoștințelor subiect și competențe metodice, ci, de asemenea, prin promovarea competențelor personale și sociale. Am reuni afaceri și știință Prin parteneriatele noastre cu companii, suntem capabili de a realiza un transfer continuă a cunoștințelor în ambele direcții. Companii și instituții beneficiază de cunoștințele noastre de specialitate, puterea noastră de inovare, și cercetarea noastră aplicată. Noi sprijinim creșterea regională prin cercetare și dezvoltare și transferul direct de cunoștințe și tehnologie. Evenimente noastre speciale și seminarii care se ocupă cu schimbul continuă a economiei și științei energiza comunitatea locală, conectarea acestora la comunitatea globală mai mare de cunoștințe prin parteneriatele noastre internaționale și colaborare. Avem un profil ridicat în educație și cercetare Ne concentrăm pe câteva programe de afaceri legate de de studiu și să se străduiască pentru a oferi cele mai bune de predare în aceste domenii. În zonele menționate am desfășura activități de cercetare orientate spre aplicație și de a dezvolta soluții pentru problemele din practica profesională beton. Orientate spre aplicația noastră accent de cercetare este, de asemenea, un element esențial în procesul de predare și instruire noastră, subliniind legătura dintre teorie și practică. Suntem stabilirea programelor cu universitățile partenere și întreprinderi din întreaga lume să sprijine și să încurajeze schimbul internațional de studenți și facultate, în scopul de a oferi noi oportunități pentru schimbul cultural în domeniile educației, cercetării și dezvoltării profesionale.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Applied Management in Erding

Elevii câştiga un Master european comun al Educaţiei (M.Ed.) gradul de la Universitatea of ​​Applied Management (Germania), de formare a profesorilor la Riga şi Academia ... [+]

Master european de management educaţional

Elevii câştiga un Master european comun al Educaţiei (M.Ed.) gradul de la Universitatea of Applied Management (Germania), de formare a profesorilor la Riga şi Academia de Management educational (Letonia) şi University College privare de Educaţie al Diecezei de Linz ( Austria).

&nbsp

Programul este deschis pentru toti cei interesati intr-un program de studiu de înaltă calitate în domeniul managementului educaţional la nivel de master.

&nbsp

Ea pregăteşte viitorii lideri a instituţiilor de învăţământ să lucreze în domeniile de copilaria timpurie, secundar, profesională a adulţilor,, continuă sau învăţământul superior şi alte sectoare conexe la nivel naţional sau internaţional. Programul oferă un amestec de cunoştinţe practice, cadre conceptuale şi de stat-of-the-art de cercetare subliniind în acelaşi timp o perspectivă globală în management educaţional. ... [-]

Germania Dortmund Treuchtlingen
Contactează şcoala
La zi
4 semestre
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză