Citește Descrierea Oficială

Un studiu la HDWM combina toate avantajele formelor anterioare de studiu. Scopul este de a oferi studenților cu condițiile ideale pentru studii de succes și o intrare de locuri de muncă erfogreichen. acest Concept Universitatea legat teoria și practici de management de predare într-un mod unic.

Toate componentele de succes ca plasarea de conținut de învățare de calitate, la intervale adecvate, facultatea de specialitate, o relație profesională și personală a practica și taxele de școlarizare la prețuri accesibile, a se vedea clădirea modernă a HDWM Mannheim platforma lor. profil Studiul full-time la HDWM împarte timpul și presiunea de a îndeplini în mod adecvat pe. 6 Semestrul mai departe. Al patrulea Semestru este un stagiu, care este completat în una dintre întreprinderile partenere ale universității.

Studiul a combina puterea de formare practică, cum ar fi într-o universitate dublă, cu un conținut de înaltă calitate de educație al unui studiu full-time la o universitate privată și participarea la inovatoare orientate spre viitor de cercetare.

Studentul nu este legat de o companie de training și domeniul său de afaceri, dar în primul rând, a comis studiat la HDWM. Un aspect important de a studia la HDWM se concentrează asupra companiilor care au implicat activ în procesul de predare și de cercetare și să stimuleze studenții atât profesional și financiar. Noi asume o responsabilitate socială, care oferă tinerilor oportunități potențiale în alegerea lor de locul de studiu.

Cursurile legate de afaceri și oportunități de formare aducă calificare interfețe pentru piața muncii din viitor. activități de vânzări proprii universitare structurat atrag unei companii partenere care sunt responsabili de administrația universității și conținutul susținut în mare măsură.

Cercetare Partener al HDWM este Mannheim Heinrich-Vetter-cercetare Institutul Muncii și Educație în Rin-Neckar (HVFI) și Institutul de Cercetare Mannheim Muncii și Educație mbH (MAFAB). Aceasta cercetare universitatea noastră cu parteneri puternici și zuverlässlichen.

Modelul de studiu cu perspective win-win studiu de management la HDWM pe baza unui model studiu unic, cu cele ale unui studiu dublu combină avantajele unui studiu full-time și punctele forte ale ambelor forme de studiu într-un program de studiu, care a finantat de gestionare studii pachete. În cooperare cu firme renumite mari și, în special IMM inovative, conținutul de studiu a fost special adaptate la nevoile pieței forței de muncă a viitorului.

Cu un concept de finanțare specială, care este făcută posibilă prin promovarea companiilor partenere și statul de Baden-Württemberg, este o situație tot win pentru toți cei implicați. părțile interesate care doresc să studieze managementul, să învețe o varietate de întreprinderi de afaceri în timpul studiilor și în poziție culcată decât după semestrul angajatorului lor viitoare găsește. Firmele din rândul trage de la un bazin de studenții eligibile viitoare specialiști și directori junior, îndeplinirea cerințelor de management modern. Calitatea materialelor garanții mix studiu de management necesită o înaltă calitate de predare și de cercetare, care împreună cu sprijin de la practica de afaceri asigură pregătire academică de calitate cu mediul de creștere a performanței:

unități de învățare cu rate de până la 30 de studenți asistență personală de profesori în raport de maxim 01:40 asistență tehnică și financiară de către companiile HDWM Practic prin implicarea experți și directori de la companii partenere potrivire selectivă a studenților și angajatorilor viitoare

student Atunci când se selectează studenții noștri care doresc să studieze managementul, ne acordă o mare importanță pentru o corespondență ridicată între calificările candidatului și cerințele programului. Acest lucru ne permite să mențină scăzută rata de abandon. Mai mult decât atât, egalitatea de șanse și diversitatea socială este importantă pentru noi. Procesul de aplicare are cel mai bun echilibru posibil a cerințelor de studiu pe de o parte, și calitățile personale și competențe pe de altă parte. Un mediu de învățare ideala combinat cu fazele practice în compania partenera dezvoltă potențialului individual și să sprijine un studiu efectiv și eficient. companii partenere HDWM funcționează exclusiv cu firme de renume al căror succes și de calitate pe piață este de necontestat. Condiții de viață Responsabilitatea socială a întreprinderilor (RSI) oferă baza pentru un succes pe piață de durată cu angajament pe termen lung la nevoile individuale ale fiecărui angajat, precum și conservarea și promovarea resurselor naturale.

Programe predate în:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

MA

University of Applied Management Studies in Mannheim

Dacă vă îndreptați spre o carieră internațională, Master Business Management în limba engleză este masterul ideal în managementul internațional. Cu aptitudini suplimentar ... [+]

Dacă vă îndreptați spre o carieră internațională, Master Business Management în limba engleză este masterul ideal în managementul internațional. Cu aptitudini suplimentare în managementul internațional, vă permite să construiți pe baza cunoștințelor dobândite în timpul studiilor de licență și să o completați cu instrumente de management și teorii pentru un cadru internațional. Combinată cu o orientare practică înaltă, veți putea gestiona afacerile internaționale de toate dimensiunile și zonele de afaceri.

Pentru a vă alinia masterul în managementul internațional cu punctele tari și interesele dvs., puteți alege între trei mari specializări în semestrul final:... [-]

Germania Mannheim
October 2019
Part time
3 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
HdWM
Address
University of Applied Management Studies in Mannheim, Oskar-Meixner straße 4-6
68163 Mannheim, Baden-Württemberg, Germania
Număr de telefon
+49 621 4907120