University of Applied Languages of the SDI Munich

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Doriți să facă limbi și de comunicații pentru locul de muncă? A se vedea cariera ta viitoare într-un mediu internațional? La Colegiul de Limbi Aplicate din Munchen SDI găsi programul de gradul dreapta. Aici vă oferă un avantaj competitiv grad pe piața mondială de locuri de muncă: abilități de comunicare în mai multe limbi, combinate cu cunoștințe extinse de afaceri, mass-media sau tehnologie precum și competențe interculturale ca o calificare cheie pentru o cariera de succes.

Condițiile de studiu la un colegiu privat garantează grupuri de învățare mici și supravegherea intensivă a studenților de către profesorii lor. SDI München se caracterizează printr - o atmosferă internațională și, datorită rețelei sale educaționale de contacte la nivel mondial. Astfel, să câștige experiență valoroasă și să învețe despre oportunitățile studenților pe piața internațională în timpul studiilor lor.

Această școală oferă programe în:
  • Germană

Vedea MA-uri » Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Comunicare media internațională (MA)

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2019 Germania Munich

Cu fenomene precum Facebook și telefoane inteligente, Internetul domină nu numai consumul privat mass-media de mulți oameni. S-a schimbat complet și viața de afaceri, prin concepte de marketing inovatoare și modele de afaceri. [+]

Cine controlează afacerea pe Internet, care este viitorul!

Cu fenomene precum Facebook și telefoane inteligente, Internetul domină nu numai consumul privat mass-media de mulți oameni. S-a schimbat complet și viața de afaceri, prin concepte de marketing inovatoare și modele de afaceri.

Fie că doriți să se califice în continuare pentru un prim grad punct de vedere lingvistic, orientate punct de vedere tehnic sau economic, sau sunt deja un loc de muncă mai: în orice caz, veți obține cea mai bună educație pentru mare creștere economică și domeniile ocupării forței de muncă de perspectivă în programul de Master Internațional de comunicare media.

Programul se bazează pe zeci de ani de experiență a SDI în educație în comunicarea multilingvă și completarea acestora cu necesare de afaceri know-how pentru implementarea cu succes a proiectelor digitale. O caracteristică specială a cursului este pregătirea practică în tehnologii moderne de comunicare, cum ar fi tehnologiile Web semantic și de vorbire.... [-]


Intercultural Communication and Moderation (M.A.)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 5 semestre October 2019 Germania Munich + 1 mai mult

[+]

Absolvenții examenului nostru extern la BA

RECUNOAȘTERE

Management de proiect internațional

[-]