University Of Tuebingen Faculty Of Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Facultatea de Medicină a Universității Eberhard Karls Tübingen

Împreună cu departamentele clinice ale Spitalului Universitar Tübingen și institutele sale de îngrijire medicală și medicină teoretică, Facultatea de Medicină Tübingen este una dintre cele mai mari instituții de formare medicală și învățământ superior din Baden-Württemberg.

Viziunea noastra

Alianțele de cercetare clinică aclamate la nivel internațional integrează cercetarea fundamentală, orientată spre boli și orientate spre pacient pentru a crea noi căi în diagnosticarea, terapia și prevenirea proceselor bolilor, cu scopul final de a beneficia de pacient.

În acest mediu de excelență, studenții de medicină și stomatologie primesc o educație cuprinzătoare, informată în domeniul cercetării.

Facultatea de Medicină se angajează să își îndeplinească responsabilitățile sociale și să fie deschisă pentru noi dezvoltări. Sunt stabilite noi programe de diplomă, iar transferul de tehnologie oferă un stimulent pentru industrie și economie.

Facultatea de Medicină este însărcinată cu organizarea cercetării și a predării la Spitalul Universitar Tübingen. Purtătorul de cuvânt și director executiv este decanul. Biroul de Management al Facultății este responsabil cu gestionarea afacerilor Facultății de Medicină.

Locații

Tübingen

Address
Geissweg 5
72076 Tübingen, Baden-Württemberg, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: