University of Passau

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Excelenta in cercetare si predare

De la deschiderea porțile pentru public în 1978, Universitatea din Passau sa dezvoltat rapid într-un prim adresă în mediul academic german. Universitatea atinge regulat poziții de top în clasamentul academice, de exemplu în Drept, Afaceri și Economie, Informatică, Științele Comunicării, Științe Politice și Studii Culturale.

Aproximativ 12.000 de studenți și cercetători de doctorat de la mai mult de 90 de țări sunt înscriși la Universitatea din Passau. În plus față de studiul în grupuri mici de învățare, studenții beneficiază de dimensiunea gestionat de campusul Universitatii, rezultând distanțe scurte și o experiență excelentă de student. Centrul nostru de competențe cheie oferă personalului și studenților posibilitatea de a dezvolta aceste competențe transferabile toate importante, cum ar fi leadership și comunicare, care sunt în mare a cererii de către angajatori. Sondaje reprezentative atesta în mod regulat la nivelul ridicat de satisfacție student la Universitatea.

O perspectivă globală

Internaționalism a fost întotdeauna una din trăsăturile noastre definitorii: facultățile noastre menține o rețea unită de cooperare cu parteneri academice și de cercetare din întreaga lume și avem numeroase secții de absolventi activi din întreaga lume. O parte din motivul pentru care absolventii nostri sunt atât de succes la nivel global este ca noi să le ofere cele mai bune premisele pentru o cariera internationala: mai multe cursuri de gradul oferă studenților șansa de a câștiga o diplomă dublă în cooperare cu universități partenere internaționale, și toți studenții noștri au acces la o gamă largă de cursuri de limbi străine și programe de schimb de studenți. Programele noastre de limbi străine în domenii specifice în Drept, Afaceri / Economie, Studii culturale / Relații Internaționale și Informatică / Matematică completează în mod ideal, studii universitare studenților noștri.

O mare experienta de student

Absolvenții noștri sunt foarte căutate de către angajatori, deoarece acestea nu sunt doar echipate cu cunoștințe tehnice necesare pentru îmbarcare asupra carierei lor; ele sunt, de asemenea, persoane extrem de motivați, care demonstrează o mare inițiativă prin încercarea de calificări suplimentare sau abilități practice. Mulți sunt active în teatru, muzică, fotografie, film, radio și alte activități culturale în timpul lor liber, de exemplu, prin implicarea în unul din numeroasele societăților noastre studențești culturale.

În Bavaria și în inima Europei

O Modern campus universitar de este situat în partea de sud-est a Bavariei - de stat de înaltă tehnologie din Germania - în împrejurimile verzi, la câteva minute de mers pe jos de orașul vechi din Passau. Considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, Passau are o rată a criminalității foarte scăzută și oferă un standard excelent de a trăi într-un mediu politic stabil și robust punct de vedere economic, fiind în același timp aproape de cele mai importante centre metropolitane din Praga, Munchen și Viena.

Locații

Passau

Address
Passau, Bavaria, Germania