University of Bonn

Introducere

Citește Descrierea Oficială

130724_GroupphotoCommission.jpg

fotografie amabilitate a Centrului pentru Studii de Integrare Europeană (ZEI)

Declarația misiunii ZEI

Centrul pentru Studii de Integrare Europeană (ZEI) este un institut interdisciplinar de cercetare și de învățământ postuniversitar al Universității Rheinischen-Friedrich-Wilhelms din Bonn.

Centrul pentru Studii de Integrare Europeană (ZEI) oferă studenților postuniversitari un master de limbă engleză în Studii Europene, cu accent pe guvernare și reglementare. O facultate internațională garantează cele mai înalte standarde de învățătură, diverse metode și perspective asupra politicii, dreptului și economiei. Experți practice și excursii în centrele de luare a deciziilor din politica europeană se adaugă atmosferei internaționale de la ZEI din Bonn. Un grad ZEI susține o intrare excelentă pe piața europeană a locurilor de muncă.

ZEI a fost înființată în 1995 în baza legii Bonn-Berlin și a unei decizii a Senatului Universității din Bonn.

University of Bonn este o universitate bazată pe cercetare care operează pe plan internațional, caută în mod activ cooperarea și stabilește priorități clare ale subiectului. Profilul nostru academic este format în mod constant de puncte forte recunoscute pe plan internațional. În anii următori, University of Bonn se angajează să consolideze și să consolideze acest profil. Intenționăm să realizăm acest lucru prin redefinirea selectivă a profesorilor în momentul în care devin vacanți, urmărind o politică consecventă de numiri și consolidând în continuare stimulentele existente referitoare la activitatea de cercetare.

Având aproape 200 de ani de tradiție, peste 32.500 de studenți și o reputație remarcabilă atât în țară cât și în străinătate, Bonn este fără îndoială una dintre cele mai mari universități din Germania. Universitatea noastră este situată într-un oraș minunat unde oamenii pot trăi puțin mai bine ...

130723_DSC_02512.jpg

fotografie amabilitate a Centrului pentru Studii de Integrare Europeană (ZEI)

Tradiția și direcția University of Bonn sunt determinate, în mod firesc, de toți cei care alcătuiesc instituția - adică cei care predică, învață și studiază aici. Toți acești oameni profită foarte mult de profilul nostru instituțional atent dezvoltat:

  • Bonn este o universitate de cercetare care operează la nivel internațional, dar, în acest mod, ne menținem în permanență tradițiile noastre de lungă durată
  • Colaborăm cu mai multe universități și instituții de cercetare din întreaga lume
  • Am dezvoltat metode unice de predare și cercetare care au fost recunoscute și recunoscute în întreaga lume

131083_DSC_0165.JPG

fotografie amabilitate a Centrului pentru Studii de Integrare Europeană (ZEI)

131081_IMG_5104.jpg

fotografie amabilitate a Centrului pentru Studii de Integrare Europeană (ZEI)

Locații

Bonn

Address
Center for European Integration Studies (ZEI)
Genscherallee 3

53113 Bonn, Renania de Nord-Westfalia, Germania