University of Applied Sciences Europe

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Specialitatea noastră

University of Applied Sciences Europe (UE) tratează în domeniile afacerilor, sportului și mass-media

7710_5742_Wirtschaft-studieren_04.jpgProgramele noastre de studii

La UE, oferim programe de licență și masterat, pe care le puteți studia cu jumătate de normă, cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. Două principii fundamentale se aplică tuturor programelor: învățarea practică și gândirea internațională. Învățați în practică În plus față de oamenii de știință renumiți, multe personalități renumite din diferite sectoare predă la UE. Contactul cu economia este aproape și schimbul în viață. Unul dintre obiective este integrarea cât mai multor aspecte ale cerințelor locului de muncă în studiu cât mai curând posibil. De asemenea, schimbul plin de viață vă oferă oportunitatea de a privi umerii practicanților și personalităților de succes. Pentru a vă instrui îndeaproape cu cerințele economiei, toate programele de studiu de la BiTS sunt orientate practic. Diferitele stagii obligatorii vă oferă mai mult decât teorie. Numeroasele inițiative ale studenților oferă, de asemenea, o oportunitate de a vă dezvolta în continuare în zona dvs. de interes, pe lângă studierea. Astfel, veți câștiga deja în timpul studiului primele experiențe relevante pentru viața profesională ulterioară.

7707_bits-hochschule__gallery.jpgLocațiile noastre

Berlin, Hamburg și Iserlohn - caracterul celor trei locații nu ar putea fi mai diferit. Elevii pot alege între flerul capitalei, metropola portului german de nord și universitatea din campus aproape de natură, urmând modelul american - în funcție de preferință și tip. Deoarece decizia de a studia și o universitate este întotdeauna o decizie de localizare. Pentru mulți, considerația "Ce vreau să devin?" Este strâns legată de întrebarea "Unde vreau să fiu?". Locațiile UE răspund la o mare varietate de dorințe: campusul din Berlin este situat în inima metropolei din imediata apropiere a Potsdamer Platz. Campusul Iserlohn este înconjurat de verdeață și diverse oportunități de agrement chiar pe Seilersee. Campusul Hamburg este situat în cartierul Altona, în imediata apropiere a portului și a bazinului Elbe.

7708_bits-berlin.jpgObiectivele noastre

Scopul nostru cel mai important este succesul dvs. Vă ajutăm să fiți bine pregătiți pentru viața profesională și să vă urmați calea. În acest context, îi pregătim pe studenții noștri să devină gânditori antreprenoriale și să activeze personalul de juniori. Transferul de cunoștințe și competențe Astăzi este o combinație de abilități care vă permite să faceți o carieră de succes: cunoștințele despre conținut și aptitudinile sociale, cunoștințele manageriale și prezența sigură pe scena internațională reprezintă fundamentul unei cariere ca lider în sectorul privat. În toate domeniile economiei se caută antreprenoriat tineri directori, care sunt bine educați teoretic și deja în timpul studiilor au obținut experiență practică relevantă în Germania și în străinătate. Vă facem să vă conformați acestor cerințe. Rezultatele sunt ceva de mândru: Absolvenții noștri își găsesc drumul în viața profesională într-un timp foarte scurt.

7709_career-center__gallery.jpg

Locații

Berlin

Address
Dessauer Str 3-5

D-10963 DE Berlin, Berlin, Germania

Iserlohn

Address
Reiterweg 26b
58636 Iserlohn, Renania de Nord-Westfalia, Germania

Hamburg

Address
Museumstraße 39

22765 Hamburg, Hamburg, Germania