Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Trier University fost înființată în 1473 și redeschisă în 1970 ca o universitate de campus modernă. Construit pe un platou înalt, cu vedere la râul Moselle și înconjurat de o natură verde, se spune că este unul dintre cele mai frumoase campusuri din Germania. Clădirile facultăților și departamentelor sunt legate prin poduri și grupate în jurul Forumului și al Bibliotecii Centrale.

Trier University se concentrează puternic asupra științelor umaniste, științelor sociale și economiei, dar își consolidează în mod constant programele de științe ecologice. Există șase facultăți care acoperă împreună mai mult de 30 de domenii. Multe proiecte de cercetare au o natură interdisciplinară și sunt încorporate în rețele globale.

Cu aproximativ 1200 de angajați și 13.000 de studenți (inclusiv peste 11% dintre studenții internaționali), Trier University abordează contrastul: este tânăr și totuși adevărat față de tradiție; orientate pe plan internațional și înrădăcinate la nivel regional; pe marginea geografică a Germaniei, dar în inima Europei.

  • 13.000 Numărul total de elevi
  • 11 Procentul de studenți internaționaliLost in LibraryBecca Tapert / Unsplash

Locația Universității

Trier este situat în partea de vest a statului federal Rhineland-Palatinate, în Valea Moselle. Orașul este mândru de istoria sa bogată, reflectată în muzeele sale și în numeroasele sale situri istorice. Datorită reperelor sale, Porta Nigra, Catedrala din Trier și alte monumente arhitecturale importante, cel mai vechi oraș al Germaniei, a fost declarat un sit al patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Astăzi orașul este o fuziune a istoriei și a stilului de viață modern, nu în ultimul rând caracterizat printr-o viață vibrantă a studenților. Cu baruri, cafenele și o gamă largă de oferte culturale și de festivaluri, Trier este o atracție turistică cu atracție internațională și un loc minunat pentru locuitorii orașului de 110 000 de locuitori.

Economia orașului este caracterizată de câteva întreprinderi majore și de multe întreprinderi mijlocii.

Apropierea sa de Luxemburg, un important centru financiar și site-ul mai multor instituții europene, precum și Franței și Belgiei, au pus orașul Trier în centrul Europei. Nouă orașe și orase din Europa, Asia și SUA atestă orientarea internațională a lui Trier.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Trier University

Programul de masterat "Economie internațională și politică publică" este un program interdisciplinar coordonat de Departamentul de Științe Politice și Economie al Univers ... [+]

Prezentare generală

Programul de masterat "Economie internațională și politică publică" este un program interdisciplinar coordonat de Departamentul de Științe Politice și Economie al Universității din Trier.

Programul combină aplicații și cursuri orientate spre cercetare. Elevii sunt instruiți să obțină o înțelegere aprofundată a temelor și cercetărilor actuale din economia politică comparativă și internațională, utilizând metode calitative și cantitative avansate de cercetare științifică socială.

Elevii pot alege dintr-o gamă largă de subiecte legate, de exemplu, de problemele legate de economia internațională, de guvernarea Uniunii Europene sau de evoluțiile actuale din Asia.... [-]

Germania Trier
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trier University

Abordarea problemelor actuale ale guvernării și ale guvernării necesită o înțelegere mai profundă a provocărilor politice și de guvernare contemporane în diferite părți a ... [+]

Prezentare generală

Abordarea problemelor actuale ale guvernării și ale guvernării necesită o înțelegere mai profundă a provocărilor politice și de guvernare contemporane în diferite părți ale lumii. Acest program de Master acoperă două mari regiuni ale lumii, Uniunea Europeană și Asia de Est. Elevii vor învăța să analizeze modul în care aceste regiuni se adaptează la schimbările adesea perturbatoare și transformative economice și politice. Experiența integrării europene, procesul de luare a deciziilor la nivelul UE și politicile cheie ale UE sunt analizate și comparate cu instituțiile de cooperare regională din Asia de Est și de Sud-Est, precum și cu abordările orientale din Asia de Est în domenii politice cheie, cum ar fi aspectele economice și de securitate. În plus, problemele contemporane ale guvernanței globale și rolurile Uniunii Europene și ale Chinei în guvernanța globală vor fi analizate de către studenți.... [-]

Germania Trier
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Universitätsring,15
54296 Trier, Rhineland-Palatinate, Germania