Trier University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Trier University fost înființată în 1473 și redeschisă în 1970 ca o universitate de campus modernă. Construit pe un platou înalt, cu vedere la râul Moselle și înconjurat de o natură verde, se spune că este unul dintre cele mai frumoase campusuri din Germania. Clădirile facultăților și departamentelor sunt legate prin poduri și grupate în jurul Forumului și al Bibliotecii Centrale.

Trier University se concentrează puternic asupra științelor umaniste, științelor sociale și economiei, dar își consolidează în mod constant programele de științe ecologice. Există șase facultăți care acoperă împreună mai mult de 30 de domenii. Multe proiecte de cercetare au o natură interdisciplinară și sunt încorporate în rețele globale.

Cu aproximativ 1200 de angajați și 13.000 de studenți (inclusiv peste 11% dintre studenții internaționali), Trier University abordează contrastul: este tânăr și totuși adevărat față de tradiție; orientate pe plan internațional și înrădăcinate la nivel regional; pe marginea geografică a Germaniei, dar în inima Europei.

  • 13.000 Numărul total de elevi
  • 11 Procentul de studenți internaționali

Locația Universității

Trier este situat în partea de vest a statului federal Renania-Palatinat, în valea Moselei. Fiind cel mai vechi oraș al Germaniei, fondat în urmă cu 2000 de ani, Trier a devenit orașul de reședință al împăraților romani, a văzut ascensiunea și căderea lui Napoleon Bonaparte și este locul de naștere al filosofului Karl Marx. Datorită reperelor sale istorice, Porta Nigra, catedralei Trier și a altor monumente arhitecturale semnificative, cel mai vechi oraș al Germaniei este un patrimoniu cultural mondial UNESCO.

Astăzi, Trier este altceva decât vechi, peisajul urban constituind o fuziune a istoriei și a stilului de viață modern, caracterizată nu mai puțin de viața vibrantă a studenților. Cu baruri, cafenele și o gamă colorată de oferte și festivaluri culturale, Trier este o atracție turistică cu atractie internațională și un loc frumos pentru a trăi 110.000 de locuitori ai orașului. Activitățile sportive și în aer liber sunt larg răspândite datorită frumuseții uluitoare a râurilor înconjurătoare, a conservațiilor naturale și a parcurilor naționale și datorită numeroaselor cluburi sportive și săli de sport.

În timp ce Trier se află departe în vestul Germaniei, este aproape de Franța, Belgia și Luxemburg și, prin urmare, nu este deloc îndepărtat. Regiunea are cinci aeroporturi internaționale și conexiuni de înaltă frecvență prin trenuri și autobuze. Trier University și alte șapte universități din patrulater constituie Universitatea Regiunii Mari, permițând studenților să viziteze cursuri în străinătate cu o acceptare garantată.

Întreprinderi majore și multe întreprinderi mijlocii, centrele financiare din Luxemburg și Frankfurt și mai multe instituții ale UE caracterizează economia regiunii, toate având legături cu Trier University .

Locații

Trier

Address
Universitätsring,15
54296 Trier, Rheinland-Pfalz, Germania