Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră: educație fotonică de clasă mondială

Misiunea Abbe School of Photonics este de a oferi un program de educație în domeniul fotonicii la cele mai înalte standarde internaționale celor mai ambițioși și motivați studenți. Școala noastră servește ca o rampă de lansare a carierei prin promovarea carierelor academice, precum și oferind oportunități de a obține experiență de lucru în industria fotonică.

Studiind fotonitica in orasul unde a inceput totul

Conceptul și filozofia școlii au ca obiectiv principal instituirea unuia dintre cele mai mari centre educaționale din lume în domeniul opțiunii și fotonicii din Jena, Germania. ASP a fost modelat de tradiția și spectrul vast de activități didactice și de cercetare în domeniul științelor luminii de la Universitatea noastră. Școala oferă oportunități deosebite de calificare la nivel universitar și absolvent în domeniile optică și fotonitică. Strategia de calificare a școlii este complet orientată spre cercetare și se bazează pe principiile libertății academice, a condițiilor de cercetare competitive și a internaționalizării la toate nivelurile de educație și cercetare.

Școala își recunoaște responsabilitatea că mulți dintre absolvenții săi vor continua o carieră în companiile cu activitate intensă în cercetare. Programele de formare ale ASP urmăresc, prin urmare, să promoveze și să lege în mod optim fazele de carieră academică ale tinerilor oameni de știință cu experiență profesională în companiile cu activitate intensă în cercetare. Prin urmare, toate măsurile noastre competitive de dezvoltare a carierei sunt concepute astfel încât să pună bazele carierelor de succes atât în ​​mediul academic, cât și în industrie.

ASP a fost înființată în 2008 într-un parteneriat public-privat de către guvernele federale germane și de stat Turingia, Universitatea din Jena și industria fotonică germană. Un factor cheie al programului este colaborarea strânsă a ASP cu partenerii industriali. Pentru a susține dezvoltarea economică excepțională a partenerilor noștri în viitor, va fi necesară disponibilitatea unui număr semnificativ de angajați cu înaltă calificare. Absolvenții ASP sunt acei candidați potențiali, bine pregătiți pentru industria fotonică din Germania.

Jena: o universitate germană de prim rang plină de istorie și tradiție

Universitatea Friedrich Schiller Jena , cu vechea denumire latină "alma mater jenensis", este una dintre cele mai vechi universități germane, fiind fondată în 1558. La acea vreme, ariile clasice de filosofie, teologie, drept și medicină erau subiecte de cercetare și predare. În secolele trecute, mulți profesori proeminenți au fost profesori la această universitate. La sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea, Jena a devenit faimoasă în epoca "miraculoasă" clasică-romantică, în care poeții și filozofii de renume mondial, precum Goethe, Schiller, Hegel și Fichte, au marcat atmosfera intelectuală.

În clasamentul academic actual al universităților mondiale, așa-numitul clasament Shanghai, Universitatea Friedrich Schiller Jena se numără printre cele mai bune 300 de universități din întreaga lume . În clasamentul din 2017, Universitatea din Jena aparține celor 22 de cele mai bune universități germane . Clasamentul Shanghai este publicat de Shanghai Ranking Consultancy și ia în considerare numărul publicațiilor și citărilor din revistele de comerț științific, în special în revistele de nivel înalt Natura și Știință, Premiile Nobel și Medaliile Fields acordate cercetătorilor și absolvenților, precum și rezultatelor cercetării sunt măsurate. Peste 1.200 de universități se prezintă în clasament, cele mai bune 500 fiind publicate în mod regulat în 2003.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


The Abbe School of Photonics

Master of Science în Photonics (M.Sc. Photonics) este un curs de masterat care oferă o acoperire multidisciplinară în domeniul optică și fotonitică. Programul de doi ani ... [+]

Studierea fotoniilor de clasă mondială

Acest program de masterat este extrem de internațional, învățat pe deplin în limba engleză, și oferă o acoperire multidisciplinară a domeniului de optică și fotonitică.

Apreciem și încurajăm cu tărie aplicațiile studenților care au obținut sau urmează să obțină o diplomă de licență sau o diplomă echivalentă în fizică, științe naturale sau inginerie.

De ce Photonics?

Invenția laserului în 1960 a pregătit calea pentru o nouă epocă de cercetare în domeniul opțiunii și fotonicii. Cu optica și fotonica care acționează ca agenți de stimulare și catalizatori, invenția tehnologiilor fotonice are consecințe importante, declanșând o revoluție în multe domenii ale științei, medicinei și tehnologiei.... [-]

Germania Jena
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ABBE SCHOOL OF PHOTONICS
Address
Abbe Center of Photonics Albert-Einstein-Str. 6 07745 Jena, Germany
07745 Jena, Thuringia, Germania
Website
Număr de telefon
+49 3641-9-47963