Citește Descrierea Oficială

Technische Universität Berlin (TU Berlin) este o universitate de renume internațional situată în centrul capitalei germane. Fondată în 1879, este una dintre cele mai mari și mai prestigioase instituții de cercetare și educație din țară.

Absolvenții universității și profesorii

Absolvenții universității și lista profesorilor includ alegerile Academiilor Naționale, doi laureați ai națiunii naționale de medalii și zece câștigători ai Premiului Nobel.

Una dintre cele mai mari universități de tehnologie din Germania

Astăzi, cu peste 30.000 de studenți, TU Berlin este una dintre cele mai mari universități de tehnologie din Germania, oferind o gamă largă de subiecte.

Mai mult de 18% din studenții TU din Berlin provin din străinătate.

TU Berlin are un fler distinct cosmopolit; menține o serie de proiecte de cooperare internațională și are un raport excepțional ridicat de studenți internaționali. Mai mult de 5000 de studenți din 130 de țări studiază la TU Berlin. Mai mult, mulți oameni de știință din alte țări predau și desfășurau cercetări aici.

Campusul Universității

Campusul principal al universității este situat în centrul Berlinului și este ușor accesibil din toate părțile orașului.

Catedra de Tehnologie Spațială

Programul de studiu MSE este oferit de către Catedra de Tehnologie Spațială, unul dintre cei șase șefi ai Departamentului de Aeronautică și Astronautică de la Technische Universität Berlin.

Înființată de profesorul Eugen Sänger în 1963, este primul departament aerospațial din Germania. De atunci, compania a desfășurat cu succes cercetări și a învățat ingineri de sisteme pentru industria aerospațială, axându-se în principal pe proiectarea, realizarea practică și funcționarea misiunilor mici prin satelit (familia TUBSAT și BEESAT) împreună cu studenții.

Catedra de tehnologie spațială construiește și lansează propriile sale rachete (Grupul Aquarius și DECAN) și efectuează experimente pe rachete sonore.

Începând cu anul 2007, desfășurăm și proiecte de dezvoltare și testare a roverilor planetare și a tehnologiei de operațiuni de misiune corespunzătoare.

Absolvenții Catedrei de Tehnologie Spațială lucrează în poziții cheie pentru Industria Aerospațială la Agenția Spațială Europeană (ESA), Centrul Aerospațial German (DLR), Arianespace, Airbus Defense and Space, OHB AG etc.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Programul de studiu MSE este oferit de către Catedra de Tehnologie Spațială, unul dintre cei șase șefi ai Departamentului de Aeronautică și Astronautică de la Technische ... [+]

Ce este MSE?

Program de masterat internațional cu program integral

MSE (Master of Space Engineering) este un program de masterat internațional de masterat în domeniul ingineriei spațiale, care începe în luna aprilie a Universității Technische Universität Berlin. Scopul programului este de a educa inginerii de sisteme echipate pentru a deveni lideri în industria spațială.

La Catedra de Tehnologie Spațială a Universității din Berlin

Cursul este oferit de Catedra de Tehnologie Spațială de la Technische Universität Berlin și combină predarea excelentă în tehnologia spațială cu managementul proiectelor și abilitățile interculturale. Întregul program, de peste patru semestre, este predat în limba engleză.... [-]

Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Technische Universität Berlin