TUM School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UTM School of Management
În cazul în care managementul întâlnește tehnologia

La UTM School of Management, vom desfășura activități didactice și de cercetare la intersecția științelor de management, inginerie, und naturale de viață. Situat în inima orașului München, un oraș prosper într-una dintre regiunile cele mai prospere din Germania, ne bucura de o infrastructură academică, culturală și economică, care atrage talente din întreaga lume.

De la înființarea sa în 2002, facultatea a fost implicat într-o gamă largă de proiecte de cercetare care acopere decalajul dintre discipline. Cercetările noastre se concentrează pe tendințele viitoare și soluții reale care promovează afacerile bazate pe inovare și beneficiul societății în general.

, Corpul nostru este extrem de motivat de student internațional precum și colaborarea cu universități de renume și școli de management din întreaga lume garantează o perspectivă globală, în timp ce industria de know-how-ul este adus în programele noastre printr-o colaborare strânsă cu partenerii noștri corporativi. Împreună, vom crea o comunitate dinamică, inspirație și internațional.

Fii o parte din ea!

Ceea ce oferim:

Licențiat în Management & Tehnologie

Master în Management și Tehnologie

de master în management

Master în afaceri de consum

Master în Management și Inovare

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați site-ul nostru www.wi.tum.de
sau urmați-ne pe Facebook

sau instagram

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MSc-uri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Management

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Munich

Programul nostru Master of Science în Management vă poziționează exact la această interfață. Veți putea conecta personalul tehnic cu managementul sau puteți lua decizii într-o poziție de vârf, care necesită o înțelegere a proceselor industriale. [+]

Învățați-vă abilitățile în domeniul ingineriei și al științelor naturale cu educația în management

Ați obținut o diplomă de licență în inginerie sau științe naturale? Acum doriți să vă lărgi perspectiva cu studii de afaceri? Apoi Master of Science în Management este alegerea potrivită pentru tine.

Acest program este destinat exclusiv inginerilor și oamenilor de știință naturală. Indiferent dacă ați acumulat deja experiență profesională sau nu, veți primi o gamă largă de competențe în management, drept, economie și afaceri.

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU O CARIERE PROSPERĂ

Lumea profesionistă se schimbă: procesele industriale și de management sunt interconectate din ce în ce mai mult, iar companiile nu mai cred în diviziunile tradiționale. În schimb, ei caută oameni care nu sunt experți în doar un singur domeniu, dar care pot construi punți între culturile diferitelor departamente. Prin urmare, sunt necesare candidați care combină aptitudinile tehnice restante cu o pasiune pentru management.... [-]


Master în Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 semestre September 2018 Germania Munich + 1 mai mult

Maestru de patru semestre în Management [+]

Formeaza viitorul: Punti diferenta intre managementTraseul TUM începe cu cursuri de management general la campusul Heumbronn din TUM *. Acestea sunt însoțite de cursuri precum dezvoltarea personală și de carieră, cursuri de limbi străine sau un program de îndrumare. În timpul celui de-al doilea semestru aveți șansa de a vă aplica cunoștințele într-un proiect de viață reală la una dintre întreprinderile de familie din regiunea Heilbronn-Franken, pentru a obține experiență internațională pe parcursul unei șederi de 4 săptămâni în China și fie să completați un stagiu în străinătate sau să ia module elective la campusul TUM Heilbronn *.

Indiferent de piesa pe care o urmați, vă petreceți al treilea semestru în München cu module de curs cum ar fi Prototyping inovare , tendințe tehnologice și strategii de creștere... [-]


MSc în Afaceri Cu Consumatorii

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Munich

Master of Science în Afaceri de Consum (MCA) este unul de un fel în Germania, garantându-vă o experiență academică unică cu colegi de studenți din diferite țări diferite și cu diverse medii academice. [+]

Înțelegerea consumatorilor într-un context global

Cu acest program de masterat, veți atinge obiectivul dvs. de a deveni un expert în afacerile consumatorilor cu un profil internațional unic. Această educație cu adevărat interdisciplinară vă oferă o combinație inspirată de studii de management cu științele sociale și de consum.

Elevii care aleg acest program au medii academice în management, economie, sociologie sau psihologie. Aveți posibilitatea de a aplica și de a vă alătura dacă dețineți o diplomă de licență într-unul din domeniile respective, cu cel puțin 30 de puncte de credit ECTS în cursuri socio-economice.

CUNOȘTINȚE GENERALE ALE O LUME CURENTĂ... [-]

MSc în Management și Tehnologie

Campus Cu normă întreagă 4 - 8 semestre October 2018 Germania Munich

Programul este conceput pentru a vă întâlni la stadiul academic actual. Indiferent dacă aveți deja un fundal interdisciplinar dobândită printr-un grad care combină de management și tehnologie sau dacă sunteți înrădăcinate în studii de management pură - vei fi la fel de pregătiți pentru a atinge același scop: deveni un lider de afaceri în domeniu, cu o înțelegere profundă a cunoștințelor tehnice . [+]

Imbogati educatia de management cu abilități tehnologice

Cu Master Of Science în Management și Tehnologie, Am creat un program care vă oferă o educație remarcabilă în management, precum și abilități profunde în inginerie sau științe naturale la una din universitățile tehnice de top din Europa.

DE CE COMBINA STUDII DE MANAGEMENT CU TEHNOLOGIE?

factorii de decizie cu un nivel ridicat de responsabilitate se confruntă cu provocări în mod regulat, care ajung dincolo de problemele strict manageriale. Având cunoștințe despre modul în care procesele de dezvoltare și tehnice de producție sunt proiectate permite managerilor să evalueze situația și să ia decizii solide în consecință. Mai mult decât atât, separarea strictă a diferitelor departamente din cadrul unei companii se dizolvă. O înțelegere solidă a modului în care colegii dvs. în domenii distincte de muncă și cred că va fi esențială pentru leadership de succes și performanța la locul de muncă. combinație unică programului împuternicește de a conduce vehicule de inovare și de a efectua sarcini la interfața de gestionare și tehnologie - și, prin urmare, vă pregătește pentru viitor viața profesională.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Technical University of Munich
TUM School of Management
Arcisstraße 21

Munich, Bavaria, 80333 DE