TUM School of Management Executive Programs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Executive Education Center:

O Executive Education Center (CEE) din UTM School of Management combină mai multe activități de educație la facultate și asigură transferul de cunoștințe și dialogul dintre Universitatea și mediul de afaceri ca un domeniu important de activitate. Inițiativele noastre de educație executiv sunt orientate spre Principalele teme didactice și de cercetare școlii, asigurând cele mai recente rezultate ale cercetării în domenii de bază vor găsi drumul lor direct în educația executiv bazate pe dovezi. O atenție specială este acordată întotdeauna aspectele practice și aplicații potențiale ale constatărilor care sunt confirmate în mod regulat de către un înalt profil de educatie Board.

Cu un entuziasm de management și tehnologii orientate spre viitor, CEE oferă un program cuprinzător de educație în continuare: În nostru Programe de educație executiv, Bazate pe dovezi cunoștințe de management îndeplinește expertiza industrie. Scopul este de a promova manageri "și experți tehnici" cunoștințe, abilități și dezvoltarea personală pentru a deveni lideri și experți extrem de eficiente și responsabile. Bazat în Munchen, CEE menține o rețea mondială de organizații de conducere, ceea ce face programele atractive pentru directori de top din întreaga lume.

Programe de la Centrul de educatie:

MBA Executiv Executive MBA în inovație & Business Crearea Executive MBA în Afaceri & IT Programe personalizate Certificat Programe & Executive Training Învățare intensivă & E-Learning / învățare mixtă

Locații

Munchen

Address
Technical University of Munich
TUM School of Management
Arcisstraße 21

80333 Munchen, Bavaria, Germania

Munchen

Address
Technische Universität München
Arcisstraße 21

D-80333 Munchen, Bavaria, Germania

Munchen

Address
TUM Campus Heilbronn at the Bildungscampus Heilbronn
Am Bildungscampus 3
74076 Heilbronn

74076 Munchen, Bavaria, Germania

Programe

Această școală oferă și: