Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Și cu entuziasm profesional, personalul IEC și partenerii săi asociați urmăresc promovarea două goluri provocatoare

Pentru a realiza aceste obiective, profilul necesar al personalului IEC și partenerii săi asociați este extrem de mare. Personalul IEC nu este numai specializată în managementul de program, dar, de asemenea, cu experiență în domeniile tehnice și metodologice de competență. Up-to-data de cunoștințe, .

Principiu de ghidare

Fundația Steinbeis

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în afaceri și psihologie organizațională

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 2 anii May 2019 Germania Berlin

Misiunea cursului de Business și Organizational Psychology este de a vă învăța expertiza funcțională și managerială esențială și de a dezvolta abilitățile personale de care aveți nevoie pentru a înțelege și a forma mulți factori și mecanisme la locul de muncă în orice organizație. [+]

Master în afaceri și psihologie organizațională

Misiunea cursului de Business și Organizational Psychology este de a vă învăța expertiza funcțională și managerială esențială și de a dezvolta abilitățile personale de care aveți nevoie pentru a înțelege și a forma mulți factori și mecanisme la locul de muncă în orice organizație.

Veți putea folosi expertiza orientată spre practică pe care o veți obține și veți dobândi în cursul IEC în multe domenii organizaționale și comerciale care devin din ce în ce mai relevante în afacerile moderne:

în multe domenii ale managementului resurselor umane (inclusiv leadership, resurse umane și dezvoltare organizațională)în marketingîn cercetarea piețeiîn activitățile proiectului și gestionarea rețeleiîn consultanțăCursul de diplomă este destinat:Specialiști și directori în multe domenii ale vieții, pentru manageri HRM, psihologi, experți în marketing, asistenți sociali și manageri de afaceri, ingineri și oameni de știință și studenți din alte profesii care lucrează în întreprinderi și organizații și care sunt interesați să găsească noi oportunități de carieră (de ex. servicii de consultanță, servicii bancare și de asigurări, asistență medicală și asistență socială, asociații sau instituții și autorități publice).Persoanele care doresc să-și înceapă cariera în afaceri sau în organizații non-profit.Beneficiile studiilor part-time... [-]

Contactează
Adresa locaţie
Steinbeis-Hochschule Berlin (SHB)
Institute of Executive Capabilities (IEC)
Gürtelstraße 29A/30

Berlin, Berlin, 10247 DE