Citește Descrierea Oficială

Și cu entuziasm profesional, personalul IEC și partenerii săi asociați urmăresc promovarea două goluri provocatoare

Pentru a realiza aceste obiective, profilul necesar al personalului IEC și partenerii săi asociați este extrem de mare. Personalul IEC nu este numai specializată în managementul de program, dar, de asemenea, cu experiență în domeniile tehnice și metodologice de competență. Up-to-data de cunoștințe, .

Principiu de ghidare

Fundația Steinbeis

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Potențialul programului nostru de masterat "Psihologie de afaceri și organizațională" este aplicabil în rutina zilnică a vieții organizaționale moderne. Cursul de diplomă ... [+]

Master în afaceri și psihologie organizațională

Dezvoltarea dinamică a economiei și societății noastre, precum și numeroasele noi provocări pe care le creează în toate domeniile vieții profesionale, necesită competențe profesionale și de management moderne.

Stăpânirea acestor provocări necesită specialiști și directori cu pregătire și abilități complexe și cuprinzătoare care își pot aplica eficient abilitățile psihologice comerciale și organizatorice în locul în care se intersectează ființele umane și sfera economică.

Programul Master vă învață expertiza funcțională și managerială esențială și dezvoltă abilitățile personale de care aveți nevoie pentru a înțelege și a forma mulți factori și mecanisme la locul de muncă în orice organizație.... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Steinbeis-Hochschule
Institute of Executive Capabilities (IEC)
Ernst-Augustin-Str. 15
12489 Berlin

Berlin, Berlin, 12489 DE