Citește Descrierea Oficială

Limitele transcendente reprezintă o amprentă a Saarland University din Saarland University - indiferent dacă acestea sunt granițe geografice, granițe culturale, bariere între disciplinele academice sau diviziuni depășite între mediul academic și viața economică și culturală.

Pentru oricine este interesat de înțelegerea științei din spatele elitului și a sporturilor de înaltă performanță în toate formele sale diferite și de a dobândi atât experiență teoretică, cât și abilități practice în acest domeniu, programul de masterat în limba engleză "High Performance Sport" de la Saarland University fi programul pentru tine. În plus față de oferirea de module avansate în metodologia și statisticile de cercetare, programa curriculum-ului acoperă, de asemenea, sub-disciplinele medicinei sportive, psihologiei sportive, științelor de formare și socioeconomiei sportivelor de înaltă performanță.

Obiectivul cursului M.Sc. Programul se referă la subiecte de interes actual în sporturile la nivel internațional de elită: ce metode de formare sunt folosite? Cum conducem diagnosticele de performanță semnificative? Care aspecte ale medicinei sportive și ale psihologiei sportive trebuie să fie luate în considerare? Ce structuri există în domeniul sportului internațional de elită? Cum funcționează programele de identificare a talentelor și de dezvoltare a talentelor? Ce arata o strategie eficienta anti-doping?

Elevii de la program, de asemenea, câștiga o înțelegere mai profundă a fiziologiei performanței, a prevenirii vătămărilor și a alimentației sportive. Ei se familiarizează cu programe de instruire și diagnosticare recunoscute la nivel internațional și învață să planifice în mod independent sesiuni de formare la nivel de elită. Alte subiecte acoperite includ managementul stresului, formarea de anduranță, îmbunătățirea performanțelor și măsurile anti-doping. Absolvenții programului găsesc oportunități de carieră pe piața mondială pentru sporturi profesionale și de înaltă performanță sau care lucrează în universități din țară și străinătate, în asociații și federații sportive naționale sau internaționale și în cluburi sportive profesioniste.

Saarbrücken este locația ideală pentru studierea acestui program de masterat. Există legături strânse de cooperare între Baza de Instruire Olimpică din Saarland / Renania-Palatinat, Federația Sportivă din Saarland și acele departamente de la Institutul de Științe ale Științei din Saarland University , cu interes în sporturile de înaltă performanță și de elită.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

MSc

Saarland University

Master International de Sport de înaltă performanță este găzduit de Institutul de Științe Sport și de Institutul de Sport și Medicină Preventivă de la Universitatea Saarl ... [+]

Master International de Sport de înaltă performanță este găzduit de Institutul de Științe Sport și de Institutul de Sport și Medicină Preventivă de la Universitatea Saarland din Saarbruecken (Germania) și începe cu următorul termen de iarnă (octombrie 2018).

Scopul său este de a califica oamenii de știință din domeniul sportului pentru locuri de muncă în sporturi profesionale și de performanță și pentru poziții academice care se concentrează pe domenii de cercetare relevante pentru sportivi de înaltă performanță. Acest program de masterat internațional are o durată obișnuită de patru semestre, în care trebuie obținute 120 de ECTS (adesea denumite "Credit points" sau CP în limba germană).... [-]

Germania Mitte
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Institute of Sports and Preventive Medicine Saarland University Campus, Geb. B8 2 Saarbrücken
66123 Mitte, Saarland, Germania