SRH Hochschule Hamm

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SRH Universitatea de logistică și economie Hamm Școala practică de Inginerie, Economie și Științe sociale

Vrei să realizeze o mulțime profesional și au planuri mari? Sunteți în căutarea unui colegiu, într-adevăr avansarea? Apoi SRH Hamm este exact alegerea potrivita pentru tine. Pentru Universitatea SRH de logistică și Hamm economică se pregătește logistică, economie, energie și asistență socială , cu un excelent și practic de învățământ superior pentru viitoarele provocări profesionale din 2005 de studenți.

Școala noastră de logistică și de afaceri este lansat în 2005 ca un pionier în sectorul privat de învățământ superior cu program de logistica prima licență al Germaniei. SRH Hamm oferă săi în prezent 730 de studenți din 23 de națiuni pe o gamă largă de programe de masterat orientate spre viitor, Sorin de licență și. Universitatea noastră integrată în cercetare și predare disciplinele de logistică, management al energiei, administrarea afacerilor și științele sociale.

Programul modular de instruire este strâns și, practic, la provocările economiei mondiale. Relevanța practică a studiului este o preocupare deosebită pentru noi, pentru că singura modalitate prin care putem asigura că studenții noștri obține un beneficiu maxim la sfârșitul studiilor lor. Nu contează dacă optați pentru logistica, energie sau studiu la una din celelalte departamente noastre. În orice caz, vom promova cariera ta si te ajuta cu linia de bază dumneavoastră.

Universitatea SRH de logistică și a economiei Hamm

Noastră imagine de sine

Suntem o universitate cu înaltă reputație. Ne-ar dori să dea studenților noștri cu instrumentele necesare pentru a deveni încrezătoare în sine, tolerant și deschis la minte oameni care au internalizat spiritul învățării pe tot parcursul vieții și auto-reflecție constantă. Studenții noștri primesc o mulțime în schimb de la noi: un excelent, practice și orientate spre viitor studiu, profesori cu înaltă calificare în poziții expuse, condiții optime de studiu și o intrare rapidă în forța de muncă cu perspective de carieră excelente. Noi cerem, cu toate acestea vă sprijin, în egală măsură pentru a reuși. Pe aici cu noi. Noi ne așteptăm la cererea dumneavoastră fără caracter obligatoriu la https://campus.fh-hamm.de/ Atunci consideram ca daca te poate dura până studii la instituția noastră.

Investește în educația ta. Nu există nici o a doua șansă. Vă putem ajuta cu orice întrebări privind finanțarea studenților și să vă arate moduri diferite de a face acest lucru pe. Va rugam sa ne contactati. Pentru prima informații cu privire la subiectul de finanțare de studiu.

Cercetarea pentru noi perspective

Studenții noștri ar trebui să participe la activitatea de cercetare a universității prin implementarea cunoștințelor nou dobândite în practică sau transportul de cunoștințe empirice de cercetare în procesul de predare.

Pentru aceasta, universitatea noastră are un coordonator de cercetare, care coordonează activitățile de cercetare ale universității peste toate departamentele și, în același timp, asigură sinergii. Facultatea, personalul academic și studenți ai facultăților sunt astfel implicate în punerea în aplicare a proiectelor de cercetare.

Pentru a pune în comun cunoștințele și abilitățile la universitatea noastră sa concentrat în sectorul de cercetare la câteva proiecte cu un total moderat.

Susținerea și promovarea acestui proces este direcționat cooperarea cu întreprinderile de afaceri.

În prezent se execută noastre, printre altele proiect ICEM.

Studiind pentru o carieră bună

Studiu de Logistică, Energie, Economie și Social Work oferă practic

Există puține decizii în viață, care sunt de o importanță, cum ar fi alegerea studiilor. Prin urmare, este important și liniștitor să meargă aici, în mâinile potrivite și pentru a găsi partenerul de formare dreapta. Noi suntem partenerul tau pentru un grad în logistică, un studiu al economiei, precum și pentru a studia asistența socială sau industria energetică.

Nu contează ce curs doriți să completeze o licență sau diplomă de master cu noi: Universitatea SRH de logistică și economie Hamm vă pregătește cu studii superioare profesionale, flexibile și practice pentru viitoarele provocări profesionale. Pe baza unei structuri clare a studiilor combinate cu coaching individual, va permite un curs vizate de studiu.

Facultatea noastră cu experiență și este adaptat pentru a satisface cerințele de conținutul economic al predării în studiu pentru a se asigura că achiziționați exact abilitățile necesare în situații de zi cu zi. Mai ales în studiul de logistică sau studiul economiei, dar și cu alte cursuri noastre, subliniem cunoștințe interdisciplinare. În cadrul cursurilor noastre de conținut tehnico-științific și economico-sociale științei este interconectat.

În cazul în care: Prioritățile pot fi diferite, dar calitatea este întotdeauna la același nivel ridicat. Fie că optați pentru un studiu de logistica, un studiu a activității economice, sociale sau industria energetică.

Această școală oferă programe în:
  • Germană

Vedea MSc-uri » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

M.Sc. in Supply Chain Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Germania Hamm

[+]

Puncte de credit Dreptul afacerilor internaționale 6 Date mare 6 6 Procesul SCM [-]