SRH Hochschule Hamm

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SRH Universitatea de Științe Aplicate Hamm Universitatea universitară orientată spre tehnologie, economie și științe sociale

Vrei să obții o mulțime în cariera ta și ai planuri mari? Căutați o universitate de științe aplicate care vă avansează cu adevărat? Apoi, SRH Hamm este exact alegerea potrivită pentru dvs. Începând cu anul 2005, Universitatea de Științe Aplicate Hamm din Hamm pregătește studenții de logistică, economie, industria energetică și asistență socială, cu o educație universitară excelentă și orientată spre practică pentru viitoarele lor provocări profesionale.

Școala noastră de logistică și afaceri a început în 2005 ca un pionier în sectorul privat de învățământ superior, cu primul program de licență în Germania. SRH Hamm oferă în prezent celor 730 de studenți din 23 de țări o gamă largă de programe de licență și de masterat orientate spre viitor. Universitatea noastră se integrează în cercetarea și predarea disciplinelor de logistică, managementul energiei, administrarea afacerilor și știința socială.

Oferta educațională modulară este adaptată îndeaproape și practic la provocările economiei globale. Relevanța practică a studiilor noastre este o preocupare deosebită pentru noi, pentru că numai în acest fel putem asigura că studenții noștri vor beneficia în cele din urmă de cele mai multe din studiile lor. Nu contează dacă optați pentru logistică, gestionarea energiei sau pentru a studia în una din celelalte departamente ale noastre. În orice caz, vă sprijinim cariera și vă ajutăm cu studiile.

Colegiul de logistică și economie SRH din Hamm

Imaginea noastră de sine

Suntem o universitate cu o înaltă reputație. Vrem să oferim studenților noștri instrumentele necesare pentru a deveni oameni încrezători în sine, toleranți și cosmopolitici care au internalizat mintea pentru învățarea pe tot parcursul vieții și pentru auto-reflecția constantă. Elevii noștri primesc o mulțime de la noi: studii excelente, practice și orientate spre viitor, lectori de înaltă calificare din poziții proeminente, condiții optime de studiu și intrare rapidă în viața profesională cu perspective remarcabile de carieră. Vă provocăm, dar vă sprijinim în mod egal pentru a reuși. Du-te pe aici cu noi. Așteptăm cu nerăbdare să primim cererea dvs. non-obligatorie la adresa https://campus.fh-hamm.de/ Atunci, vom fi bucuroși să verificăm dacă puteți studia la universitatea noastră.

Investiți în educația voastră. Nu există oa doua șansă. Suntem bucuroși să vă ajutăm cu toate întrebările legate de finanțarea studenților și să vă prezentăm diferite opțiuni. Vă rugăm să ne contactați. Veți găsi primele informații despre acest subiect în cadrul Student Financing.

Cercetare pentru noi perspective

Studenții noștri ar trebui să participe la activitatea de cercetare a universității prin punerea cunoștințelor învățate în practică sau prin transferul de cunoștințe empirice de la cercetare la învățătură.

În acest scop, universitatea noastră are un coordonator de cercetare care coordonează activitățile de cercetare ale universității în toate departamentele și, în același timp, asigură sinergii. Lectori, personal științific și studenți ai facultăților sunt astfel implicați în implementarea proiectelor de cercetare.

Pentru a îmbina cunoștințele și aptitudinile, universitatea noastră se concentrează pe câteva proiecte de dimensiuni medii în sectorul de cercetare.

Acest proces este susținut și promovat prin cooperarea orientată cu întreprinderile comerciale.

În prezent, proiectul nostru ICEM este în desfășurare.

Studiu pentru o carieră bună

Studia logistica, energia, economia si munca sociala intr-un mod practic

Există doar câteva decizii în viață care au o astfel de semnificație, cum ar fi alegerea studiului. De aceea este important și liniștitor să fii în mâinile potrivite și să găsești partenerul educațional potrivit. Pentru un studiu al logisticii, un studiu al economiei, precum și un studiu al muncii sociale sau al industriei energetice, suntem partenerul tău.

Indiferent de cursul pe care doriți să-l finalizați ca licență sau masterat, Universitatea de Științe Aplicate Hamm vă pregătește pentru provocările viitoare de carieră cu o educație universitară profesională, flexibilă și orientată spre practică . Pe baza unei structuri clare de studiu asociate cu coaching-ul individual, vă oferim un curs specific de studiu.

Instructorii noștri cu experiență și planurile de învățământ destinate să răspundă cerințelor economiei vă asigură că dobândiți exact abilitățile de care aveți nevoie în viața profesională. În special în studiul logisticii sau în studiul economiei, dar și în celelalte cursuri, acordăm o importanță cunoașterii interdisciplinare . În programele noastre de licență, conținutul tehnico-științific și socio-economic sunt combinate.

Accentul poate fi diferit, dar calitatea este întotdeauna la același nivel înalt. Nu contează dacă decideți să studiați logistica, economia de studiu, munca socială sau industria energetică.

Această școală oferă programe în:
  • Germană

Vedea MSc-uri » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

M.Sc. in Supply Chain Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Germania Hamm

[+]

Puncte de credit Dreptul afacerilor internaționale 6 Date mare 6 6 Procesul SCM [-]