SRH University Heidelberg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fiind una dintre cele mai vechi și mai mari universități private din Germania, am stabilit standardul pentru educație. Noi vă echipăm cu cunoștințele de care aveți nevoie pentru viitorul dvs. - hands-on, inovatoare și creative. Pentru aceasta, o colaborare strânsă între studenții noștri și facultatea are o importanță deosebită.
Reteta noastra de succes: oferim noi programe de grad, hands-on, supervizare individuala si plasare rapida pe piata locurilor de munca. Pentru studenții noștri, aceasta înseamnă cele mai bune șanse pentru o schimbare în carieră.

Timp de aproape 5 decenii, SRH University Heidelberg a fost printre cele mai renumite universități germane, cu o rețea strânsă de întreprinderi și institute de învățământ superior din întreaga lume.

Educație fără frontiere

Fundația și perspectivele, libertatea de mișcare și responsabilitatea: Vino să studiezi în Turnul științific SRH, "turnul nostru de predare". Arhitectura sa simbolizează dinamismul, transparența și creativitatea. Vă oferim un mediu educațional cu echipament de ultimă oră și un campus atractiv într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Germania.

Calitate excelenta

Ne străduim pentru excelență. Modelul nostru de studiu, cadrele universitare și instruirea, precum și serviciile oferite studenților noștri, sunt toate măsurate conform acestui standard. Calitatea continuă a educației dvs. este asigurată prin proceduri și metode recunoscute pe plan internațional.

La universitatea noastră, instruirea și cercetarea au un accent internațional și interdisciplinar. Prin schimbul universal al facultății și studenților noștri, promovăm diversitatea culturală și deschiderea. Apreciem dezvoltarea personală a studenților la fel de mult ca și calificările lor educaționale - programele noastre de diplomă sunt dezvoltate și conduse printr-un dialog al experților din cercetare și practică. Acesta este modul în care îi pregătim pentru provocările și șansele pe care le vor întâmpina ca profesioniști și lideri de înaltă calificare ai viitorului, orientați spre realizare și dornici să învețe.

Bine conectat

S RH U niversitatea Heidelberg colaborează cu universități selectate și instituții de cercetare, atât la nivel național cât și în străinătate, pentru a promova schimburile cu comunitatea științifică internațională. Cosmopolitan și încă înrădăcinată în regiunea metropolitană, universitatea noastră este un centru regional pentru cultură și învățare.

În prezent, în cele șase școli sunt înscrise aproximativ 3500 de studenți: Business, Engineering

Locații

Heidelberg

Address
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

69123 Heidelberg, Baden-Württemberg, Germania