RWTH International Academy / RWTH Aachen University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Aachen (Aix-La-Chapelle), orașul cel mai vestic din Germania, adăpostește nu numai Catedrala din Aachen, desemnată de Patrimoniul Mondial UNESCO, ci și una din universitățile de excelență din Germania.

Studiu la Universitatea Elite RWTH Aachen

RWTH Universitatea Aachen este cea mai mare universitate de tehnologie din Germania și cel mai important factor economic al orașului. În fiecare an, un număr mare de studenți și oameni de știință internaționali vin la universitate pentru a beneficia de programe de studii de înaltă calitate și de facilități excelente, din care ambele sunt recunoscute pe plan internațional. Apropierea orașului Aachen în Țările de Jos, Belgia și Luxemburg și varietatea de patrimonii culturale au plasat Universitatea într-o poziție unică pentru colaborarea internațională cu alte instituții de învățământ și cercetare, precum și cu mediul de afaceri și industrie. RWTH Aachen are o lungă istorie de cooperare strânsă și amplă cu industriile naționale și internaționale și cu centrele de cercetare și contribuie în mod eficient la succesul și dezvoltarea economiei germane, cu o extindere din ce în ce mai mare a acestui rol în ceea ce privește Uniunea Europeană.


RWTH Aachen Academia Internațională - Diferența

Academia Internațională RWTH Aachen este o companie filială non-profit a RWTH Aachen. În strânsă colaborare cu Facultatea de Inginerie Mecanică, Academia oferă programe de masterat special concepute pentru a răspunde nevoilor studenților internaționali. Responsabilitatea Academiei implică aspecte organizatorice, administrative și economice, după care conducerea științifică se află la RWTH Aachen University , care acordă diploma academică "Master of Science".


Acreditarea de către ASIIN e. V.

Partenerul R wth Aachen University și RWTH Academiei Internaționale pentru certificarea sistemelor de management al calității în acreditare sisteme este „ASIIN eV“ Această agenție de acreditare pentru programele de studii stabilește standarde pentru programe în inginerie, informatică, științe naturale, matematică, și o calificare de predare . Toate programele de masterat oferite în colaborare cu facultatea de inginerie mecanică a RWTH Aachen și Academia Internațională RWTH au fost acreditate de ASIIN. Acreditarea trebuie actualizată în mod regulat, pentru a asigura un nivel continuu de asigurare și îmbunătățire a calității.


Avantaje ca RWTH Universitatea Aachen Student

Elevii care participă la un program de masterat la Academia Internațională RWTH primesc o diplomă oficială de la RWTH Aachen . Bineînțeles, aceștia sunt, de asemenea, recunoscuți oficial al RWTH Aachen în timpul studiilor și sunt eligibili să beneficieze de toate avantajele și ofertele studenților din cadrul universității: de a căuta și de a face cercetări în biblioteci, de a utiliza WLAN și oferte software , pentru a utiliza diferite facilități sportive și de agrement etc. De asemenea, întrebați despre posibilitățile de reducere a studenților pentru a vizita teatre, muzee și cinematografe sau pentru anumiți furnizori de telefonie și de comunicații mobile.

(Imagine de profil de Peter Winandy)

Locații

Aachen

RWTH Aachen University

Address
Campus-Boulevard 30
52074 Aachen, Renania de Nord-Westfalia, Germania
Număr de telefon
+49 241 80 99367