Citește Descrierea Oficială

Ca o universitate independentă privată Psihologică Universitatea din Berlin este un act de caritate. Toate programele sunt acreditate de Senatul Educației, Tineretului și Științei, instruirea de la Oficiul approbation de Stat al Sănătății și Afacerilor Sociale din Berlin. Formarea și dezvoltarea științifică, Institutul de Psihologie din Berlin oferă formare in psihoterapie, grade suplimentare de master și M.Sc. Psihologie. Formarea psihoterapie integrat de studiu poate fi completat cu un sunet sau un comportament de terapie si a copilului psihodinamice Psihoterapie si psihoterapie adolescent. Schimbul de competențe transversale proces are o mare importanță pentru PHB și reprezintă un punct important în curriculum - ul tuturor programelor de studii și de formare.

Profesorii din cursurile sunt atât practice , cât și , de asemenea , activă în cercetarea științifică și reprezintă pretenția Scientist practicantului. Elevii sunt implicați activ în proiecte de cercetare existente și susține propriile proiecte de cercetare. Prin cooperarea cu alte universități și proiecte de doctorat pot fi realizate la casa.

Pe scurt

 • Studiu Metoda Cross (TP și VT)
 • Studiu și formare în psihoterapie într-o casă
 • Grupuri de seminar mici atmosferă colegială
 • atenția personală de organizarea studiilor
 • Sprijin pentru participarea la congrese și reuniuni
 • Instruirea practică în propria noastră ambulanță psihoterapeutice
 • Cercetare în ambulanță superior
 • locație excelentă în centrul Berlinului în apropierea Alexanderplatz direct pe Köllnischen Park și râul Spree

Studiu de formare și de oferta

 • Studii Consecutiv: M.Sc. psihologie
 • Studii Postuniversitare Master Psihologie juridică
 • Postuniversitare Master Psihologie și Psihoterapie de familie
 • formare in psihoterapie cu psihoterapie programul de master integrat de (VT sau TP)
 • Copii si formare in psihoterapie adolescentului cu psihologia programului de master integrat și Psihoterapie de familie

universitatea

Predarea, de cercetare și de formare la PHB sunt axate pe domeniile de aplicare a psihologiei. Psihologii si psihoterapeutii au lansat universitatea a lansat pentru a consolida legătura între știință și cea practică, iar pe de altă parte pentru a sprijini transferul de cercetare în societate. În cadrul acestui credo PHB vrea sa tren urmatoarea generatie de psihologi si psihoterapeuti cu o puternică relevanță practică științifică și profundă. În plus față de oportunitățile de studiu și de formare și de formare și conferințe pentru psihologi și psihoterapeuți în programul de program de PHB sunt. Alte cursuri în diferite domenii de aplicare a psihologiei și BSc Psihologia sunt în construcție.

În cooperare cu Berlin Academia Institutul de Formare de Psihoterapie (BAP), germană psihologii institut de formare al Academiei (DPA) și Asociația Profesională a psihologilor germani și psihoterapeuți (BDP) este PHB în centrul unei rețele educaționale de formare și educație continuă și oferă un punct focal pentru interesele profesionale ale psihologilor și psihoterapeuților în diverse domenii de activitate.

acreditare

Cursurile psihologice psihoterapie in terapia comportamentala (CBT) sau de sunet psihodinamice Psihoterapie (TP), psihologia familiei și psihologie medico-legale sunt acreditate de Senatul Educației, Tineretului și Științei. Programul de studii Psihologie Noul master sa bazat pe recomandările Societății Germane de Psihologie elaborate și aprobate de către Oficiul de Stat de Sănătate și Educație. Absolvenții de Psihologie Programul de Master la PHB îndeplinesc Zulassungsvoraussetzuungen pentru formarea psihoterapeuți. Cursul este acreditat de Psihologie Psihoterapie în ambele procese se concentreze pe (terapie și profunzime bazate pe psihologie psihoterapie comportamentală) În plus, pentru ACQUIN, precum și curs de psihologie juridică Maestrului.

Exemplele de realizare de aprobare a PHB in Psychological Psihoterapie (VT sau TP) și la copii și adolescenți psihoterapie au primit acreditare de către Consiliul Național de Sănătate și afaceri sociale din Berlin.

Programe predate în:
Germană

Această școală oferă și:

MSc

Psychologische Hochschule Berlin

Cu psihologia gradul de master un concept modern de studiu a fost realizat la PHB se concentrează pe legătura dintre practică și știință. Programul este aliniat cu recoma ... [+]

Cu psihologia gradul de master un concept modern de studiu a fost realizat la PHB se concentrează pe legătura dintre practică și știință. Programul este aliniat cu recomandările Societății Germane de Psihologie și oferă, de asemenea, o perspectivă în domenii importante de practică.

Programul se încheie cu un Master of Science în Psihologie (120 CP).

Programul de master în psihologie la PHB oferă următoarele caracteristici și beneficii:

evoluții prioritare sunt în psihologia clinică, munca, Psihologie Organizationala și combină date în munca psihologie clinica.fundații profesionale practice, juridice și etice ale activității psihologice în domeniul cercetării și practica sunt integrate în studiu.aptitudini Trainer și abilități de comunicare științifică sunt predate și practicate.Indiferent de alegerea studiului gravitaționale modulului de bază spate Psihologie Clinică (10 CP), în programul de acces ulterior acestui master la formarea psihoterapeuților (de exemplu, pentru absolvenții de licență de la Universitatea din Hagen)Toate metodele de psihoterapie recunoscute științific sunt predate în mod egal în modulul de bază Psihologie Clinică și Psihoterapie:psihoterapie bazată pe psihodinamicaterapia de comportamentpsihanalizăpsihoterapie sistemicăterapia DiscuțieDupa ce a studiat psihologia de formare psihoterapie in psihoterapie psihodinamica sau de sunet terapie comportamentală este posibilă direct la fața locului.ilustrează module suplimentare în aplicație și domenii profesionale ale psihologiei (de exemplu, psihologie medico-legală, psihologia traficului, comunicare interculturală, coaching, psihologie și psihoterapie de familie) și să sprijine transferul de cunoștințe psihologice în societate. În plus, certificatele de prioritate pot fi obținute.Mulți profesori PHB înșiși sunt, practic, de lucru și de viață modelul Scientist Practitioner.... [-]
Germania Berlin
Octombrie 2019
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză