Philipps University Marburg, Faculty of Business Administration and Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Philipps-Universität nu este numai o universitate germană adâncită în tradiţie, este, de asemenea cea mai veche universitate din lume care a fost fondata 1527 ca instituţie de protestante. Acesta a fost un loc de cercetare şi predare pentru aproape cinci secole. &nbsp În prezent, există aproape 20.000 de studenţi care studiază în Marburg - 12 la sută din întreaga lume. Aproape toate disciplinele ştiinţifice, cu excepţia a ştiinţelor inginereşti, sunt reprezentate la Philipps-Universität Marburg. Discipline diferite sunt atribuite la facultăţi diferite, care se găsesc în facultăţi. &nbsp Numeroase organizatii completează şi îmbogăţirea gamei de servicii universităţii. De exemplu, aceste organizaţii pot desfăşura activităţi de cercetare speciale sau de sprijin Philipps-Universität Marburg în domeniul comunicaţiilor, IT şi limbi străine. &nbsp Facultatea de Economie cuprinde şase profesori, plus aproximativ o duzină de conferenţiari seniori şi juniori. Profesorii au o vastă experienţă în ceea ce priveşte arbitrat de publicaţii internaţionale, consilierea guverne sau organizaţii internaţionale, şi de predare în limba engleză. Departamentul de Economie clasează printre primele zece departamente în termeni de publicatii internationale pe profesor în Germania (CHE Ranking 2005). Economice de cercetare şi formare profesională este foarte internaţionalizate din Marburg, ca toţi membrii personalului academic au stabilit programe puternice, durabile de parteneriat şi de proiecte de cercetare comune cu universităţi din Europa, SUA, şi alte părţi ale lumii. concentra facultăţii pe economie instituţional este subliniat de Macie, Centrul Marburg instituţional pentru Economie, care a sarbatorit recent 50 de ani. Personalul Economie subliniază importanţa unui mediu de predare prietenos şi deschis. Studenţii sunt bineveniţi să se apropie de profesori şi să se angajeze în dezbateri privind aspecte economice relevante.  

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master Economie Din Orientul Mijlociu (EMEA)

Campus Cu normă întreagă 24 luni October 2018 Germania Marburg

Programul internațional de Master [+]

Care este ideea din spatele EMEA?

EMEA este un program de master unic, care combină simplitatea economiei instituționale și de administrare a afacerilor cu aplicatii pentru economiile din regiunea MENA.

Înțelegerea provocărilor economice complexe în MENA necesită o abordare interdisciplinară. Astfel, EMEA include o gamă largă de opționale de la diferite discipline pentru a facilita o înțelegere mai amplă a complexității regiunii.

Curriculum-ul echipează studenții cu cunoștințe despre up-to-date probleme relevante pentru multe țări MENA, de exemplu, finanțe islamice, economia politică, resurse naturale, corupția și conflictele.

Combinată cu una dintre piesele de specializare, elevii ascuți profilul lor de piață de locuri de muncă către o carieră în calitate de experți regionali cu abilități moderne de rezolvare a problemelor specifice în economie, finanțe și contabilitate, sau de management.... [-]


MSC Economie şi Instituţii (MSC Econinst)

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Germania Marburg

Programul de Master of Science în Economie şi instituţiile de la Universitatea Philipps Marburg oferă studenţilor cu un training cuprinzător pentru o carieră de economist profesionist în guvern sau de afaceri şi o bază excelentă pentru o carieră academică. [+]

Programul de Master în Economie şi instituţiile de la Philipps din Marburg-Universitatea oferă studenţilor cu un training cuprinzător pentru o carieră de economist profesionist în guvern sau de afaceri şi o bază solidă pentru o carieră academică.

 

 

 

 

Conţinutul cursului şi caracteristici distinctive

 

Master Economie şi instituţii oferă training riguros în toate domeniile majore ale teoriei economice şi de politică (inclusiv metode de cercetare) şi este pe deplin predate în limba engleză. Acesta este conceput ca un Master generală Programul de economie cu un accent distinctiv pe analiza economică a instituţiilor. Acest lucru se concentreze unică se bazează pe o perspectivă fundamentală faptul că performanţa unei economii depinde în mod esenţial a instituţiilor sale. Acestea pot fi instituţii formale, de exemplu, legile şi reglementările de afaceri, de organizare a sistemului de securitate socială, de proiectare ale băncilor centrale, şi structurile instituţionale ale statului şi procesul său politic, ele pot fi, de asemenea, de un caracter informal, de exemplu, normele şi obiceiurile sau instituţii specifice, cum ar fi cooperativele şi micro-credit pe pieţele din ţările în curs de dezvoltare. Prin urmare, noii economii instituţionale, constituţionale Economie, Drept şi Economie, Design mecanismului, Teoria agent principal, şi economie politică / Public Choice sunt principalele abordări teoretice, care elevii învaţă să se aplice în scopul de a analiza efectele normele în vigoare, regulamentele, şi organizaţii şi să facă propuneri de reformă educat într-un domeniu larg de aplicaţii economice. Acest lucru se concentreze instituţional economie reflectă, de asemenea, profilul de cercetare specifice ale... [-]


Contactează
Adresa poştală
Philipps University Marburg
Faculty of Business Administration and Economics
Fb.02- Wirtschaftswissenschaften Universitätsstraße 24,

Marburg, D-35037 DE
Adresa locaţie
Fb.02- Wirtschaftswissenschaften Universitätsstraße 24,
Marburg, Hesse, D-35037 DE