Citește Descrierea Oficială

Philipps-Universität nu este doar o universitate germană cu tradiție, ci și cea mai veche universitate din lume care a fost înființată în 1527 ca instituție protestantă. A fost un loc de cercetare și predare de aproape cinci secole.

În prezent există aproape 20.000 de studenți care studiază în Marburg - 12% din toate colțurile lumii. Aproape toate disciplinele științifice, cu excepția științelor inginerești, sunt reprezentate la Philipps-Universität Marburg. Diferitele discipline sunt atribuite diferitelor facultăți, care se găsesc în cadrul facultăților.

Numeroase organizații completează și îmbogățesc gama de servicii ale universității. De exemplu, astfel de organizații pot desfășura activități de cercetare speciale sau pot sprijini Philipps-Universität Marburg în domeniile comunicațiilor, IT și limbilor străine.

Departamentul de Economie cuprinde șase profesori și aproximativ o duzină de profesori senior și junior. Profesorii au o vastă experiență în ceea ce privește publicațiile internaționale de referință, consilierea guvernelor sau organizațiilor internaționale și predarea în limba engleză. Departamentul de Economie se numără printre primele zece departamente în ceea ce privește publicațiile internaționale pe profesor în Germania (CHE Ranking 2005). Cercetarea și formarea profesională sunt foarte internaționalizate în Marburg, deoarece toți membrii personalului academic au stabilit programe puternice și durabile de parteneriat și proiecte comune de cercetare cu universitățile din Europa, SUA și alte părți ale lumii. Concentrarea facultății asupra economiei instituționale este subliniată de MACIE, Centrul Marburg pentru Economia Instituțională, care a sărbătorit recent 50 de ani de existență. Personalul din Economics subliniază importanța unui mediu didactic prietenos și deschis. Elevii sunt bineveniți să se adreseze profesorilor și să se angajeze în dezbateri pe teme economice relevante.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Philipps University Marburg, Faculty of Business Administration and Economics

Programul internațional de Master ... [+]

Care este ideea din spatele EMEA?

EMEA este un program de master unic, care combină simplitatea economiei instituționale și de administrare a afacerilor cu aplicatii pentru economiile din regiunea MENA.

Înțelegerea provocărilor economice complexe în MENA necesită o abordare interdisciplinară. Astfel, EMEA include o gamă largă de opționale de la diferite discipline pentru a facilita o înțelegere mai amplă a complexității regiunii.

Curriculum-ul echipează studenții cu cunoștințe despre up-to-date probleme relevante pentru multe țări MENA, de exemplu, finanțe islamice, economia politică, resurse naturale, corupția și conflictele.

Combinată cu una dintre piesele de specializare, elevii ascuți profilul lor de piață de locuri de muncă către o carieră în calitate de experți regionali cu abilități moderne de rezolvare a problemelor specifice în economie, finanțe și contabilitate, sau de management.... [-]

Germania Marburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Philipps University Marburg, Faculty of Business Administration and Economics

Programul de Master of Science în Economie şi instituţiile de la Universitatea Philipps Marburg oferă studenţilor cu un training cuprinzător pentru o carieră de economist ... [+]

Programul de Master în Economie şi instituţiile de la Philipps din Marburg-Universitatea oferă studenţilor cu un training cuprinzător pentru o carieră de economist profesionist în guvern sau de afaceri şi o bază solidă pentru o carieră academică.

Conţinutul cursului şi caracteristici distinctive

Master Economie şi instituţii oferă training riguros în toate domeniile majore ale teoriei economice şi de politică (inclusiv metode de cercetare) şi este pe deplin predate în limba engleză. Acesta este conceput ca un Master generală Programul de economie cu un accent distinctiv pe analiza economică a instituţiilor. Acest lucru se concentreze unică se bazează pe o perspectivă fundamentală faptul că performanţa unei economii depinde în mod esenţial a instituţiilor sale. Acestea pot fi instituţii formale, de exemplu, legile şi reglementările de afaceri, de organizare a sistemului de securitate socială, de proiectare ale băncilor centrale, şi structurile instituţionale ale statului şi procesul său politic, ele pot fi, de asemenea, de un caracter informal, de exemplu, normele şi obiceiurile sau instituţii specifice, cum ar fi cooperativele şi micro-credit pe pieţele din ţările în curs de dezvoltare. Prin urmare, noii economii instituţionale, constituţionale Economie, Drept şi Economie, Design mecanismului, Teoria agent principal, şi economie politică / Public Choice sunt principalele abordări teoretice, care elevii învaţă să se aplice în scopul de a analiza efectele normele în vigoare, regulamentele, şi organizaţii şi să facă propuneri de reformă educat într-un domeniu larg de aplicaţii economice. Acest lucru se concentreze instituţional economie reflectă, de asemenea, profilul de cercetare... [-]

Germania Marburg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză