PFH Private University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

PFH Private University of Applied Sciences , înființată în 1995, este o universitate recunoscută de stat care se concentrează pe instruirea și educarea viitorilor manageri și specialiști în tehnologii-cheie. Capacitatea de angajare este în centrul tuturor eforturilor sale. Filozofia universității este că stăpânirea personală, excelența academică, cunoștințele și experiența practică sunt esențiale pentru a deveni un profesionist care acționează în mod responsabil. Acest lucru poate fi realizat numai prin atenția individuală combinată cu predarea teoretică și predarea orientată spre practică. Cu serviciile de carieră și coaching, precum și cu mentoratul individual încorporat în structura universității, toate programele de studiu se caracterizează prin relevanța lor practică și economică, internaționalitatea și o orientare pronunțată spre carieră.

PFH oferă un total de 17 programe de studiu la distanță sau în învățământul la distanță în domeniul de afaceri, inginerie, psihologie și asistență medicală, atât la nivel de licență cât și de masterat. Mai mult de 2.200 de studenți studiază fie în campus din Göttingen, din Hansecampus Stade sau Berlin, fie la unul din cele 12 centre de învățământ la distanță din Germania și Austria. Datorită programelor de studiu organizate eficient, practică și orientate către piață, absolvenții PFH sunt foarte solicitați de companii. 99% dintre tinerii profesioniști cu PFH își încep activitatea imediat după absolvire. Universitatea este în strânsă colaborare cu organizațiile academice, institutele de cercetare și întreprinderile private atât la nivel național cât și internațional, oferind astfel o platformă ideală pentru schimbul interdisciplinar de cunoștințe și predare orientată spre practică.

Campusuri și domenii de studiu

Campusul Göttingen

Afaceri | Tehnologia sănătății Orthobionics

Psihologie și Psihologie de Afaceri

Campusul PFH Göttingen oferă toate avantajele unei universități mici și dinamice, în mediul inspirator al unuia dintre cele mai renumite orașe universitare din Germania. Binecuvântat cu o populație tânără de 125.000 de persoane, 30.000 dintre care sunt studenți, astăzi, Göttingen este un hotspot în cercetare. Orașul are multe R

PFH Hansecampus Stade

Inginerie | Afaceri

PFH Hansecampus Stade este situat în Valea CFK, un grup de lider mondial în tehnologia plasticului armat cu fibră de carbon (CFRP) și cuprinde 3.000 m² de săli de curs, săli de conferințe și seminarii și laboratoare de ultimă oră. Acasă la principalele operațiuni ale Airbus și peste 100 de companii europene din domeniul compozitelor, toate etapele procesului CFRP, inclusiv R

Campusul Berlin

Afaceri

Capitala Germaniei are mai mult de oferit decât o grămadă de politică federală: de la o rețea de afaceri consolidată la extravaganțe culturale de neimaginat, de la o viată de noapte nefericită până la concerte de miez, Berlinul are tot ceea ce ar putea aspira un oraș adevărat la nivel mondial. Campus Berlin oferă infrastructura de ultimă oră într-o locație excelentă. În conformitate cu politica noastră de a oferi studenților mentor individual, campusul și programele de studiu sunt concepute pentru cohorte mici. În timp ce beneficiază de atenție individuală în campus, grație diverselor colaborări ale universității, studenții se bucură, de asemenea, de serviciile uniunii studențești din Berlin și au acces la alte facilități, cum ar fi biblioteca universitară din Berlin.

Lumea de studiu a PFH

Afaceri | Psihologie și Psihologie de Afaceri

Lumea studiului PFH este un concept unic. Elevii ajung să cunoască o universitate care a transferat ani de experiență și expertiză în programele de studiu în campus la programele de învățământ la distanță, garantând astfel cele mai înalte standarde de predare. Programele noastre includ toate elementele esențiale pentru o carieră de succes. În timp ce profesorii cu normă întreagă și lectorii cu experiență în industrie asigură excelența academică a programelor și relevanța practică, un concept matur de învățare mixtă oferă studenților flexibilitatea necesară. Conceptul de învățare mixtă al PFH încorporează o combinație dovedită de diferite metode de predare, 12 centre de învățământ la distanță răspândite în întreaga țară, Campus virtual și o serie de servicii destinate studenților în organizarea studiilor extra-ocupaționale.

PFH Internațional

Internaționalizarea universității este marcată de un număr tot mai mare de parteneriate cu universități de top din întreaga lume. Cooperarea include schimburi de studenți și cadre didactice, cercetare și programe de atribuire dublă. În încercarea de a oferi studenților noștri mai multe posibilități de a câștiga experiență indispensabilă în străinătate prin partenerii săi internaționali din industrie și mediul academic, PFH se angajează să-și extindă rețeaua.

Locații

Berlin

Address
Pfalzburger Strasse 43–44
10717 Berlin

Berlin, Berlin, Germania

Stade

Address
Airbus-Strasse 6
21684 Stade

Stade, Saxonia Inferioară, Germania

Göttingen

Address
Weender Landstrasse 3-7
37073 Göttingen

Göttingen, Saxonia Inferioară, Germania