PFH Private University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

PFH Universitatea privată de Stiinte Aplicate, Înființată în anul 1995, este o universitate recunoscută de stat, care se concentrează pe formarea și educarea viitorilor manageri și specialiști în tehnologii cheie. Ocuparea forței de muncă se află în centrul tuturor eforturilor sale. Filozofia universității este că stăpânirea personal, excelență academică, și cunoștințe practice și experiență sunt esențiale pentru a deveni un profesionist responsabil cu acțiune. Acest lucru poate fi realizat doar prin atenție individuală combinată cu teoretic fondat și de predare orientată spre practică. Carierei și servicii de coaching, precum și mentorat individual de încorporat în structura universității, toate programele de studii sunt caracterizate prin relevanța lor practică și economică, internaționalitate și o orientare spre carieră pronunțat.

PFH oferă un total de 17 pe-campus sau programe de studii de învățământ la distanță în afaceri, inginerie, psihologie, asistență medicală și tehnologia la nivel atât de licență și master. Mai mult de 2.200 de studenți de studiu, fie în campus în Göttingen, Hansecampus Stade sau Berlin sau la unul din cele 12 centre de învățare la distanță, situate în Germania și Austria. Datorită ei organizate în mod eficient, practica si programe de studii orientate spre piață, absolvenții de PFH sunt în mare a cererii cu companiile. 99% din tineri profesionisti PFH începe de muncă imediat după absolvire. Universitatea este în strânsă cooperare cu organizațiile academice, institute de cercetare și întreprinderi private la nivel național și internațional, oferind astfel o platformă ideală pentru schimbul interdisciplinar de know-how și de predare orientată spre practică.

Campusuri și domenii de studiu Campus Göttingen

Afaceri | Healthcare Tehnologie | Orthobionics

Psihologie și de afaceri psihologie

PFH Campus Göttingen oferă toate beneficiile de o universitate mică, dinamică în mediul inspirat de unul dintre cele mai renumite orașe universitare din Germania. Binecuvântat cu o populație tânără de 125.000 de persoane, dintre care 30.000 sunt studenți, astăzi, Göttingen este un hotspot în cercetare. Orasul are numeroase institute de cercetare și dezvoltare, inclusiv cinci Max Planck Institute și Aerospace Centrul german. De-a lungul secolelor, care le-a crescut de 44 laureați ai Premiului Nobel, cea mai recentă dintre care a câștigat premiul în 2014. Mai multe importante companii high-tech, în special în domeniul tehnologiilor de masurare, consumabile auto și mobilitatea bionic, au baza lor în Göttingen. Campusul este în imediata vecinătate a centrului Göttingen, unde sport, evenimente culturale si o viata de noapte interesantă asigura un timp liber petrecut bine. Cu Berlin, Hamburg și Frankfurt la ușile, Munchen, Paris, Bruxelles, Praga și Londra sunt doar o piatră-arunca

PFH Hansecampus Stade

Inginerie | Afaceri

PFH Hansecampus Stade este situat în CFK-Valley, un grup de lider mondial în plastic armat cu fibra de carbon tehnologie (CFRP), și cuprinde 3,000sqm de săli de curs, săli de conferințe și seminarii si laboratoare stateof-the-art. Acasă la operațiunile principale de Airbus si peste alte 100 de companii europene în domeniul compozitelor, toate etapele lanțului de proces CFRP inclusiv R & D, de producție și de reciclare au loc aici. Cu o istorie veche de 1.000 de ani și densitate mare a industriilor high-tech, Stade este un oraș care plutește între tradiție și inovație. Ca parte a regiunii metropolitane Hamburg, Stade oferă o locație ideală pentru industrie și știință în timp ce oferă locuitorilor săi de aproximativ 50.000 de avantajele ambelor un oraș mic și un oraș mare. Distanțe scurte, combinate cu o infrastructura excelenta oferă condiții ideale pentru o viață, de muncă și de a studia. Mai mult decât atât, centrul vechi al orașului, cafenele stradă și baruri da Stade un caracter unic și fermecător.

Campus Berlin

afaceri

Capitala Germaniei are mai multe de oferit decât doar tumultul politicii federale: de la o rețea de afaceri consolidata a extravaganțe culturale inimaginabile, de la o viață de noapte nestins la concerte amiază, Berlin are tot ceea ce un adevărat oraș lume ar putea aspira la. Campus Berlin oferă infrastructura state-of-the-art în o locație excelentă. În conformitate cu politica noastră de a oferi studenților cu îndrumare individuală, programele de studiu campusul și sunt proiectate pentru cohorte mici. În timp ce beneficiază de o atenție individuală în campus, datorită diverse studenți colaborari universității bucura, de asemenea de serviciile Student Union Berlin și au acces la alte facilități, cum ar fi Biblioteca Universității de TU Berlin.

PFH Studyworld

Afaceri | Psihologie și de afaceri psihologie

PFH studyworld este un concept unic. Elevii să cunoască o universitate care a transferat de ani de experiență și expertiză în programe de studiu on-campus la distanță de învățare programe, garantând astfel cele mai înalte standarde de predare. Programele noastre includă toate elementele care sunt esențiale pentru o cariera de succes. În timp ce profesori full-time și lectori cu experiență în industrie asigură excelență academică a programelor și relevanță practică, un concept matur blended learning oferă studenților cu flexibilitatea necesară. Conceptul blended learning PFH incorporeaza un mix dovedit a diferitelor metode de predare, 12 centre de învățământ la distanță răspândite în jurul valorii de țară, campus virtual și o gamă de servicii pentru studenți concepute pentru a sprijini elevii în organizarea studiilor extra-profesionale.

PFH International

Internaționalizare a Universității este marcat de un număr tot mai mare de parteneriate cu universități de top din întreaga lume. Cooperarea include studenți și facultate de schimb, de cercetare, precum si programe de atribuire dublă. În lupta de a oferi studenților săi posibilități suplimentare de mare pentru a câștiga experiență în străinătate prin intermediul indispensabil partenerii săi internaționali din industrie și mediul academic, PFH se angajează să extindă rețeaua sa.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MSc-uri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

General Management (Administrarea Afacerilor) Master of Science (Master)

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2019 Germania Göttingen

Cursul de management general, cu Master of Science se adresează absolvenților de un program de studii de economie de licență sau absolvent. El a calificat pentru sarcini cu responsabilitate de conducere în companii și organizații, precum și pentru o carieră academică. De asemenea, vă permite să studii de doctorat. [+]

CampusGeneral Management (Administrarea Afacerilor)Master of Science (Master)

Cursul de management general, cu Master of Science se adresează absolvenților de un program de studii de economie de licență sau absolvent. El a calificat pentru sarcini cu responsabilitate de conducere în companii și organizații, precum și pentru o carieră academică. De asemenea, vă permite să studii de doctorat.

Odată cu finalizarea PFH, de asemenea, vă oferă o garanție de locuri de muncă: Vom plăti o parte din școlarizare înapoi dacă ați finalizat în perioada standard de studiu, dar au în termen de nouă luni a găsit nici un loc de muncă adecvat.

beneficiile taleStudiile efectuate cu garanție de locuri de muncăMaster în doar trei semestreOpțiunile pentru planul de studiu individualLa cerere până la zece luni în cadrul companiei de proiectatenție individuală în grupuri micigrad dublu International posibilBusiness Administration Programul de master în trei semestre la Berlin și Göttingen... [-]

Materiale compozite / compozite Master of Science (Master)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre October 2019 Germania Stade + 1 mai mult

Programul de Master „compozite / compozite“ are ca scop ingineri și matematică și științe absolvenți cu experiență de muncă care doresc să se califice în domeniul materialelor compozite este part-time. Accentul programului sunt deosebit fibra de carbon (CFRP plastice armate, cunoscut sub numele de „carbon“), precum și materiale plastice armate cu fibre de sticlă (FRP). [+]

CampusCompozite / compoziteMaster of Science (Master)

Programul de Master „compozite / compozite“ are ca scop ingineri și matematică și științe absolvenți cu experiență de muncă care doresc să se califice în domeniul materialelor compozite este part-time. Accentul programului sunt deosebit fibra de carbon (CFRP plastice armate, cunoscut sub numele de „carbon“), precum și materiale plastice armate cu fibre de sticlă (FRP).

Studiul puteți alege să participe în limba germană sau engleză. Cu gradul de master vă deschid perspective excelente de carieră. Numai pentru industria CFK se preconizează o creștere anuală de 10 la sută. Prin urmare, cererea mare de specialiști compozite vor continua să crească în viitor este sigur.... [-]


Videoclipuri

See the campus

Contactează
Adresa locaţie
Pfalzburger Strasse 43–44
10717 Berlin

Berlin, Berlin, DE
Adresa locaţie
Airbus-Strasse 6
21684 Stade

Stade, Lower Saxony, DE
Adresa locaţie
Weender Landstrasse 3-7
37073 Göttingen

Göttingen, Lower Saxony, DE