Olympic Studies Centre Cologne

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centrul de Studii Olimpice (OSC) de la Universitatea Germană de Sport din Köln (GSU) a fost înființat în 2005 și a fost înființat ca centru central de cercetare și predare. Structura OSC Cologne conține patru piloni, care servesc drept Centrul de Cercetare Olimpic, Centrul de Predare Olimpic, Centrul Olimpic de Consultanță și Centrul de Arhive Olimpice. Din 2005, și-a dezvoltat continuu profilul în domeniul cercetării și al predării și este astăzi unul dintre cele mai importante Centre de Studii Olimpice de la nivel național și internațional. Profesorul Dr. Stephan Wassong este directorul studiilor OSC de la Köln și membru al Comisiei de educație olimpică a CIC. Ceilalți membri ai personalului includ dr. Ansgar Molzberger, dr. Jörg Krieger și Caroline Meier.

Profilul OSC de la Köln satisface așteptările unui peisaj universitar modern, iar activitățile sale curente în domeniul cercetării, predării, consultării și arhivării reprezintă exemple de îndeplinire a obiectivelor-cheie ale OSC Cologne. Activitățile sunt următoarele:

  • Transferul de cunoștințe academice privind mișcarea olimpică în lumea olimpică prin programul internațional cu program part-time MA MA;
  • Dezvoltarea și extinderea studiilor de cercetare, informare și documentare în cadrul centrului de cercetare;
  • Crearea de sinergii în predarea, cercetarea și consultarea activităților între OSC-urile naționale și internaționale;
  • Consolidarea legăturilor dintre OSC Cologne și instituțiile legate de Mișcarea Olimpică la nivel național și internațional.

La nivelul învățământului, membrii personalului OSC Cologne contribuie intensiv la programele obișnuite de licență, educație fizică și masterat la GSU. OSC Cologne a jucat, de asemenea, un rol de lider în instalarea noului program de studii universitare de masterat MA International Sports Development and Policy , care se desfășoară la GSU în timpul iernii 2016/17.

Diverse proiecte de cercetare se desfășoară la OSC Köln. În 2014, OSC Cologne a semnat un acord de cooperare internațională cu Universitatea din Johannesburg, care urmărește înființarea primului Centru de Olimpiade din cadrul continentului african. OSC Cologne acționează ca instituție de consultanță în cadrul acestui proces. În cadrul acordului, cele două instituții au organizat în comun o conferință internațională la Universitatea din Johannesburg și au publicat colecția editată Istoric și probleme contemporane în studiile olimpice . Începând cu anul 2016, cooperarea își propune să publice un jurnal academic cu privire la studiile olimpice în scopul creării unui forum pentru schimburi academice privind studiile olimpice.

În plus, cercetarea academică se ocupă de astfel de aspecte ale Mișcării Olimpice ca instituirea Mișcării Sport pentru Toți la nivel național și internațional, apariția sportului și a educației fizice în cadrul programului UNESCO și evoluția cunoștințelor științifice în cadrul planuri strategice de livrare. Rezultatele cercetării sunt prezentate în mod continuu comunității academice în publicații și conferințe privind aspecte multi-strat ale Mișcării Olimpice. În 2013, OSC Köln a co-editat Jocurile Olimpice de carte. Trecut și prezent, în colaborare cu Muzeul Olimpic din Doha. În 2014, la OSC Cologne, în colaborare cu Comité International Pierre de Coubertin (CIPC), sa desfășurat programul academic al simpozionului "Pierre de Coubertin și viitorul", desfășurat la Muzeul Olimpic din Lausanne. În ianuarie 2016, a fost tipărită publicația Congresului identic. În plus, în 2016, în revista internațională de istorie a sportului, a fost publicată o emisiune specială cu privire la "Perspectivele olimpice", împreună cu universitățile partenere ale GSU de la Universitatea din Western Ontario (Londra, Canada) și Universitatea Victoria (Melbourne, Australia ).


Pentru mai multe informații despre OSC Köln vă rugăm să vizitați site-ul său web: www.dshs-koeln.de/osc ./>

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma Studii Olympic

Campus Cu jumătate de normă 2 anii March 2019 Germania Cologne

Internațional de part-time program de Master of Arts (MA) Studii olimpice, care este sprijinit oficial de către Comitetul Internațional Olimpic (CIO), este un program de master pe deplin validat, care pune în aplicare un nivel înalt, curriculum interdisciplinar în Studii olimpice. Programul are ca scop promovarea legăturilor dintre mediul academic și lumea olimpic. [+]

O internațional program part-time Master Of Arts (MA) Studii olimpice, este un program de master pe deplin validat, care pune în aplicare un nivel înalt, curriculum interdisciplinar în Studii olimpice. Programul are ca scop promovarea legăturilor dintre mediul academic și lumea olimpic.

Centrul de Studii Olimpice germane Sport Universitatea Cologne (Köln OSC) este instituție operațională principală a programului și este responsabil pentru toate elementele academice și organizatorice generale ale cursului. Prof. Dr. Stephan Wassong, director al OSC Köln, este liderul Programului de Studii Olimpice de masterat și un membru al Comisiei Educației Olimpic CIO. În livrarea modulelor de predare, OSC Köln cooperează cu mai multe studii de centre olimpice din întreaga lume, Cum ar fi Technische Universität Kaiserslautern (Germania), Universitatea Loughborough (Marea Britanie) și Universitatea Autonomă din Barcelona (Spania). ... [-]


Contactează

Deutsche Sporthochschule Köln

Adresă, linia 1 Deutsche Sporthochschule Koeln / German Sport University Cologne Am Sportpark Muengersdorf 6
50933 Cologne, North Rhine-Westphalia, Germania
website http://www.dshs-koeln.de/
Telefon +49 221 49820