Olympic Studies Centre Cologne

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Studii Olympic Centre (OSC) la Universitatea germană Sport Köln (GSU) a fost fondată în 2005 și a fost stabilită ca o cercetare și predare facilitate centrală. Structura OSC Cologne ar conține patru stâlpi, servind ca un Centru Olimpic de Cercetare, Centrul Olimpic de predare, Centrul de Consultanță Olimpic și Arhivă Centrul Olimpic. Începând cu anul 2005, acesta și-a dezvoltat continuu profilul său în cercetare și predare, și este în prezent una dintre cele mai importante centre de studii olimpice la nivel național și internațional. Prof. Dr. Stephan Wassong este directorul de studii din Köln și OSC un membru al Comisiei Educației Olimpic CIO. Ceilalți membri ai personalului includ, dr Ansgar Molzberger, Dr. Jörg Krieger și Caroline Meier.

Profilul OSC Koln îndeplinește așteptările unui peisaj universitar modern, și activitățile sale curente în cercetare, predare, consultanță și lucrări de arhivă sunt exemple de modul în care pot fi îndeplinite obiectivele-cheie ale OSC Köln. Activitățile de sunt următoarele:

Transferul de cunoștințe academice asupra mișcării olimpice în lume Olimpice prin programul internațional part-time MA Studii olimpice; Dezvoltarea și extinderea studiilor de cercetare, informare și documentare în cadrul centrului de cercetare; Crearea de sinergii în procesul de predare, cercetare și consultanță între OSCS naționale și internaționale; Consolidarea legăturilor dintre OSC Köln și instituțiile legate de Mișcarea olimpică la nivel național și internațional.

Pe de nivel didactic, membrii personalului OSC Köln contribuie intens la Bachelor regulat, Educație Fizică și programe de masterat de la GSU. OSC Köln a jucat, de asemenea, un rol important în instalarea noului program de studii full-time Ma Dezvoltare Internațională Sport și Politica, Care rulează la GSU de termenul de iarnă 2016/17.

Diferite proiecte de cercetare sunt efectuate la OSC Cologne. În 2014, OSC a semnat Köln un acord de cooperare internaționale cu Universitatea din Johannesburg care are ca obiectiv pentru stabilirea primei Studii olimpice din cadrul Centrului de pe continentul african. OSC Köln acționează ca instituție de consultanță în cadrul acestui proces. Ca parte a acordului, cele două instituții organizate în comun o conferință internațională la Universitatea din Johannesburg și a publicat colecția editată Probleme istorice și contemporane în Studii olimpice. Începând cu 2016, cooperarea își propune să publice un jurnal academic de Studii olimpice, în scopul de a crea un forum pentru schimbul academic de Studii olimpice.

Mai mult decât atât, se ocupă academice de cercetare cu astfel de aspecte ale Mișcării Olimpice ca stabilirea Sport pentru toate mișcările la nivel național și internațional, apariția sportului și a educației fizice în cadrul programului UNESCO și evoluția cunoștințelor științifice din cadrul anti internaționale -doping planuri de strategie. Rezultatele cercetării sunt prezentate în mod continuu în comunitatea academică în publicații și conferințe privind aspectele mai multe niveluri ale mișcării olimpice. În 2013, co-Köln OSC editat la Olimpiada de carte. Trecut si Prezent in colaborare cu Muzeul Olimpic de la Doha. În 2014, programul academic al simpozionului "Pierre de Coubertin și viitor", a avut loc la Muzeul Olimpic din Lausanne, a fost dezvoltat la Koln, în colaborare OSC cu Comité International Pierre de Coubertin (CCPI). În ianuarie 2016, publicația numit identic Congresului a fost tipărită. Mai mult decât atât, în 2016, o ediție specială privind "Olympic Perspective", a fost publicat în International Journal of istoria sportului, împreună cu universitățile partenere GSU's din partea University of Western Ontario (London, Canada) și Victoria University (Melbourne, Australia).

Pentru informații suplimentare cu privire la OSC Koln, vă rugăm să vizitați site-ul său: www.dshs-koeln.de/osc.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma Studii Olympic

Campus Cu jumătate de normă 2 anii March 2018 Germania Koln

Internațional de part-time program de Master of Arts (MA) Studii olimpice, care este sprijinit oficial de către Comitetul Internațional Olimpic (CIO), este un program de master pe deplin validat, care pune în aplicare un nivel înalt, curriculum interdisciplinar în Studii olimpice. Programul are ca scop promovarea legăturilor dintre mediul academic și lumea olimpic. [+]

O internațional program part-time Master Of Arts (MA) Studii olimpice, este un program de master pe deplin validat, care pune în aplicare un nivel înalt, curriculum interdisciplinar în Studii olimpice. Programul are ca scop promovarea legăturilor dintre mediul academic și lumea olimpic.

Centrul de Studii Olimpice germane Sport Universitatea Cologne (Köln OSC) este instituție operațională principală a programului și este responsabil pentru toate elementele academice și organizatorice generale ale cursului. Prof. Dr. Stephan Wassong, director al OSC Köln, este liderul Programului de Studii Olimpice de masterat și un membru al Comisiei Educației Olimpic CIO. În livrarea modulelor de predare, OSC Köln cooperează cu mai multe studii de centre olimpice din întreaga lume, Cum ar fi Technische Universität Kaiserslautern (Germania), Universitatea Loughborough (Marea Britanie) și Universitatea Autonomă din Barcelona (Spania). ... [-]


Contactează

Deutsche Sporthochschule Köln

Adresă, linia 1 Deutsche Sporthochschule Koeln / German Sport University Cologne Am Sportpark Muengersdorf 6
50933 Koln, Renania de Nord Westfalia, Germania
website http://www.dshs-koeln.de/
Telefon +49 221 49820