OnCampus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine este oncampus?

oncampus vă oferă posibilitatea de a colegiilor de stat selectate pentru a ocupa part-time de învățare la distanță on-line și cursuri de formare on-line. Suntem o filială 100%, de la Universitatea de Stiinte Aplicate din Lübeck și-au dezvoltat în peste 15 de ani de istoria companiei pentru a deveni european mega furnizor în e-learning.

Cu o echipa de 70 de persoane part-time programe de studii on-line și cursuri științifice de formare online sunt dezvoltate în Lübeck, exploatate și comercializate. Programele combină abilitățile de mai mult de 150 de profesori, companii și instituții. Deschiderea universităților la noi segmente de public și noi forme de cooperare sunt în centrul strategiei noastre digitale. Aceasta include cooperarea noastră cu universitățile din cadrul Universității compozit virtual de Stiinte Aplicate.

Asigurarea calității și a certificatelor

Înscrierile la curs au mai mult de două ori, prin gradul de programe noi și creșterea numărului de studenți în ultimii cinci ani. Așa că ne satisface nevoile și așteptările clienților posibile, procesele oncampus sunt în mod constant optimizate și certificate de către sistemele de management al calității ISO 9001. În plus, avem certificarea ISO 29990, care sistematizate procesele specifice ale serviciilor de învățare și evaluate. Am stabilit un alt branduri importante pentru poziționarea durabilă a oncampus în mediul concurențial.

dezvoltarea noastră

2001 au stabilit Virtual Universitatea de Stiinte Aplicate, Start Online Programe de licență media informatică și inginerie industrială

2003 oncampus GmbH este furnizor de servicii al rețelei universitare

2005 Start de formare on-line pentru soft skills

2009 Start administrare cursuri on-line de afaceri și informatică

2011 Lansarea formării profesionale continue în domeniul IT, chimie, LifeSience

programe de masterat on-line 2013 Part-time de administrare a afacerilor și informatică

2014 studiu de faza LINAVO „învățare pe net, urca pe teren“ - instruim inginerie mecanică, alimentară, turism și industria maritimă

prin 2017. programe de masterat Dezvoltarea și punerea în aplicare a încă 10 de licență și, crește în mod semnificativ ponderea studenților profesionale, cooperarea strategică cu industria în dezvoltarea de noi servicii

2020 aproximativ 50 MOOCs noi, în creștere de participanți Mooc la peste 100.000

Ce oncampus oferă în domeniul învățământului la distanță?

Puteți achiziționa licență sau diplomă de master în oncampus în procesul de învățare la distanță. În cursurile științifice de formare online, puteți completa cu un certificat de universitate.

Diplomă de licență:

Zona de licență puteți alege dintre studiile in administrarea afacerilor, inginerie industrială, afaceri calculator știință și mass-media informatică.

Studii de master:

În secțiunea master, puteți alege între cursuri de informatică Media și Inginerie Industrială (consecutiv).

Continuarea Master:

programe de gradul avansat de masterat se bazează pe experiența profesională. Puteți configura programele de gradul in Business Administration, informatică Economie și Inginerie Industrială (continuă) cu noi.

Cursuri de formare online:

Va oferim o varietate de cursuri de formare, care pot fi rezervate online cu noi. Oferim cursuri (soft skills), tehnologie și de afaceri în domeniile de nutriție, știința calculatoarelor, planificarea carierei, managementul, industria maritimă, tehnologie medicală, mass-media on-line, calificări cheie.

formare obligatorie online

În plus, oferă oncampus on-line de formare obligatorie în igiena alimentară, controlul infecției și siguranța la locul de muncă. Deci, antrenamentul suplimentar pentru angajații / interiorul din industria alimentară poate fi ușor, rapid și ieftin, și de a efectua la fața locului.

furnizor de servicii

Oncampus GmbH acționează ca un furnizor de servicii în domeniul e-learning și se dezvoltă, operează și distribuie part-time programe de gradul on-line și cursuri de formare continuă pentru universități, întreprinderi și instituții.

Pentru toate sarcinile din domeniul oncampus e-learning la locul de muncă este partenerul tau. Nu ezitați să ne contactați!

declarația noastră de misiune

Cine suntem - ce este misiunea noastră?

Institutul pentru servicii de învățare FH Lübeck și GmbH oncampus utilizează internetul și multimedia pentru a deschide Universitatea de noi grupuri țintă: Noi ajutăm oamenii, atât pentru a menține capacitatea de inserție a acestora pe termen lung și pentru a îmbunătăți și pentru a obține înapoi în educație sau locul de muncă.

Fachhochschule Lübeck și oncampus fiica ei au dezvoltat atât de succes pentru cei mai mari furnizori europeni în domeniul educației la distanță online din 1997th

Ceea ce reprezentăm noi?

Cooperarea și crearea de rețele sunt principiile directoare ale acțiunilor noastre. Suntem conștienți de responsabilitatea noastră pentru Kund_innen noastre, Partner_innen și Mitarbeiter_innen și să acționeze în consecință. Suntem deschisi la minte, open-minded și prietenos.

Lucrăm profesional și orientată spre soluții. Soluții tehnice inovatoare pe care le dezvolta și de a folosi pentru tot parcursul vieții, în special pentru a transmite-locuri de muncă de învățare. Vedem eterogenitatea ca o oportunitate.

Cine sunt clienții noștri?

Accentul activităților noastre studenților care folosesc oportunitățile noastre de formare disponibile. Noi lucrăm la nivel național și internațional cu universități, companii și instituții pentru a permite cât mai multor persoane accesul la educație de calitate și de a le ajuta să reușească în dezvoltarea lor competențe.

Care sunt obiectivele noastre?

Noi oferim timp și independent de locație, învățarea prin cooperare. În acest scop, vom folosi în mod constant posibilitățile de Internet pentru programe și servicii educaționale care să sprijine învățarea pe tot parcursul vieții optime.

Pentru a satisface această cerere, vom coopera cu universitățile naționale și internaționale și alți parteneri. Noi ne atinge obiectivele prin dezvoltarea continuă și asigurarea, procese, orientate spre piață inovatoare, de înaltă calitate și produse. Noi folosim un sistem de management integrat.

Vom juca un structural cu pentru a asigura competitivitatea pe termen lung a FH Lübeck în piața națională și internațională de educație și să se extindă.

Ce putem?

proiectare pentru universități, să dezvolte, să implementeze și să opereze gradul de programe online, part-time și de formare suplimentară, pe baza metodologiei noastre de e-learning și a infrastructurii.

Elevii activăm de studiu on-line și de formare continuă. Companiile noi oferim atât de formare on-line personalizate și standardizate.

În cazul în care putem construi?

Succesul nostru este o echipă motivată, dedicată și calificat. Avem experiență vastă și profundă în tehnologii de e-learning în metodologia de predare-învățare pe tot parcursul vieții și gestionarea unei organizații de învățare.

Noi administrăm o dezvoltare a personalului orientat, pe termen lung continuu. Lucrăm cu procese standardizate, eficiente pentru a oferi produse și servicii de educație de înaltă calitate durabile punct de vedere economic de pe piață. Noi folosim proiecte strategice pentru a dezvolta produse și procese inovatoare.

Locații

Germania Online

Address
Germania Online, Germania

Programe

Această școală oferă și: