New European College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

nec

În calitate de campus din Universitatea de Științe Aplicate din Wittenborg din Munchen, New European College oferă una dintre cele mai moderne și viitoare abordări ale educației de afaceri din Germania. Combinația academică a unei abordări bazate pe cercetare la educație, lumea reală de proiect obligatoriu săptămâni și evaluarea continuă asigură că elevii atinge cel mai înalt nivel de angajare durabile în lume secolului 21 de afaceri.

Munchen - Locomotiva economică a Germaniei

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.pngSituat în Munchen, unul dintre cele mai bogate și mai prospere orașe din Europa, elevii au oportunități mari de angajare în viitor . Combinația specială a companiilor multinaționale (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft și multe altele) și nivelurile scăzute ale șomajului fac din München un oraș foarte dorit pentru a studia și dezvolta cariera ta.

Atenție personalizată

Grupurile mici (maximum 25 de studenți) asigură o interacțiune frecventă între studenții noștri și lectori. Cazurile de afaceri reale, misiunile, simulările și prezentările sunt câteva metode prin care studenții noștri își pot dezvolta abilitățile de comunicare pe baza principiilor și practicilor de afaceri. Formatul nostru de clasă promovează discuțiile personale cu lectorii noștri, pentru a progresa și pentru a construi pe concepte, idei și probleme. În fiecare semestru, elevilor noștri li se oferă o gamă largă de oportunități de vizitare corporativă legate de cursurile de bază ale studiilor.

Comunitate internationala

Pentru a pregăti elevii pentru lumea afacerilor globale, toate cursurile sunt predate în engleză. În combinație cu un corp de studiu internațional și o facultate - 43 de naționalități (27 de limbi vorbite în campus) - studenții primesc o educație de afaceri care este un fundament puternic pentru angajabilitatea lor internațională. nec

Prestații studențești străine în Munchen (Germania)

În timp ce studiați la New European College din München, aveți dreptul să lucrați 20 de ore pe săptămână în timpul semestrelor sau 40 de ore pe săptămână în timpul vacanțelor de vară. În afară de aceasta, odată ce ați absolvit oricare dintre programe, aveți dreptul la 18 luni de viză de călătorie (1,5 ani permisiunea de a rămâne în Germania în căutarea unui loc de muncă) Administrația școlii de afaceri sprijină activ studenții cu stagiu / căutare de locuri de muncă pe teritoriul .

Facultatea cu experiență

Aliniați cu principiile de bază ale programului nostru, pregătim studenții noștri cu abilitățile practice și activele pe care le au pentru a reuși, asigurând standarde înalte de predare de la cadre universitare cu experiență și profesioniști din industrie.

Diplome de top clasate și acreditate

New European College a asociat cu Universitatea de Științe Aplicate din Wittenborg datorită reputației lor deosebite și a abordării moderne și practice a educației de afaceri.

Universitatea Wittenborg a fost clasată la cea de-a 4-a „Cea mai bună universitate mică de științe aplicate” din Olanda și a fost distinsă cu cel de-al doilea cel mai bun program de licență în administrarea afacerilor din Olanda.

Studenții New European College absolvă o diplomă olandeză de la o Universitate de Științe Aplicate, recunoscută de stat și acreditată din Olanda, în centrul economic al Germaniei - Munchen. Toate programele oferite de la New European College sunt acreditate de Olanda olandeză și FIBAA (germană, elvețiană)

34632_Student_Event_2.jpg

Programele noastre:

Licențiat în Administrarea Afacerilor Internaționale

Cu grupuri mici, cursuri complementare și un accent puternic pe abordarea pragmatică, Programul nostru de licență vă pregătește pentru o carieră de afaceri de succes.

specializari:

Master of Business Management (MBM)

Master of Business Management este calea academică în lumea afacerilor și în lumea academică. Programul se concentrează pe latura științifică și pe aplicarea acestora în Business Administration, Finance, Marketing și Management.

specializari:

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA), a devenit impulsul carierei academice atât pentru antreprenori cât și pentru lucrătorii corporativi. Globalizarea cere absolvenților MBA cu o educație de afaceri cu adevărat internațională.

specializari:

23611_02.png

Locații

Munchen

New European College GmbH

Address
Wolfratshauser Strasse 84
81379 Munchen, Bavaria, Germania
Număr de telefon
+49 89 81302018