NIT Northern Institute of Technology Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La NIT Northern Institute of Technology Management de Northern Institute of Technology Management de Northern Institute of Technology Management în Hamburg , să învețe ingineri din întreaga lume să preia sarcinile de conducere în mod responsabil. În cooperare cu Universitatea Tehnică din Hamburg-Harburg (TUHH), institutul privat oferă din anul 1999 un program de studiu de limba engleză, cu grade doi de master cu drepturi depline a lui în: o inginerie de Master of Science și un MBA sau Master Of Arts în Management Technology. La nivel mondial, mai mult de 300 de absolvenți de inginerie de licență se aplică pentru un loc la NIT din Hamburg. Doar aproximativ 35 cu potențial ridicat sunt pentru interviuri personale, care au loc pe parcursul întregului glob selectat. Mulți studenți obține burse de gradul lor de la corporații și fundații. Studenții trăiesc mai ales în apartamente în NIT avtoconstructii în campusul TUHH - schimb internațional inclus.

Gradul de MBA poate participa, de asemenea, în paralel cu lucrarea și, astfel, să se pregătească pentru următoarea cariera muta ingineri profesional cu experiență și studenți absolvent. Seminariile limba engleză sunt organizate seara și în weekend. Multe companii considera programul de MBA, ca parte a unei dezvoltări strategice de personal. Deci, ei fac inginerii lor se potrivesc în mod special pentru aplicații de management internațional. În plus, dezvoltate NIT personalizate oportunități de formare profesională pentru întreprinderi.

În studiile la NIT se află lângă pista clasică în tehnologia de management specializarea Management Antreprenorial pentru alegeri. profesori universitari de renume și practicieni din patru continente predau aici. Ei au o cunoaștere largă de cercetare și practică și să ofere inginerilor în timpul educației de management și soft skills interculturale. Lucrul în echipă este o parte importantă a curriculum-ului, precum și un stagiu corporativ de trei luni pentru a aplica ceea ce au învățat și să câștige un punct de sprijin în economie.

Până în prezent, potențialii lideri din 61 de națiuni au studiile la NIT cu succes. Ei aduc cariera lor profesională, cu know-how cuprinzător în managementul tehnologiei, dar, de asemenea, inginerie bine pregătit. Multe dintre ele sunt acum la nivel mondial în companiile activă că rețeaua de NIT sunt.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Programul dublu de masterat în Managementul Tehnologiei Ingineriei

Campus Cu jumătate de normă 28 luni October 2019 Germania Hamburg

Programul dublu de gradul NIT / TUHH permite studenților B.Sc. absolvenți în inginerie, informatică sau informatică pentru a-și finaliza studiile cu un masterat. în Inginerie (TUHH) și un MA în Managementul Tehnologiei ( NIT ). [+]

Managementul educației pentru ingineri

Combinați ingineria și managementul. Aplicați acum pentru un program Double Degree în Germania!

Cu NIT / TUHH Double Degree Program, absolvent cu două diplome de master în același timp: MSc și MA . Programul de masterat de gradul dublu este conceput pentru tinerii ingineri ambițioși care se străduiesc să devină manageri de tehnologie responsabili într-o lume globalizată.

În timpul programului de doi ani, elevii dobândesc un spectru larg de cunoștințe și abilități atât în ​​inginerie, cât și în management. Ele se dezvoltă profesional și personal, pe măsură ce se pregătesc pentru funcții responsabile în diferite industrii. Absolvenții NIT propus să aibă un impact pozitiv asupra lumii.... [-]


Videoclipuri

NIT Virtual Tour

Double Master’s Program in Technology Management @ NIT

Contactează

NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH

Adresă, linia 1 Kasernenstrasse 12,
21073 Hamburg, Hamburg, Germania
website http://www.nithh.de/
Telefon +49 40 42878-3787