NIT Northern Institute of Technology Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La NIT Institutul de Nord de Tehnologie Management în Hamburg învăța ingineri din întreaga lume pentru a prelua sarcinile de conducere responsabil. În colaborare cu Universitatea Tehnică din Hamburg-Harburg (TUHH) ofera instituție privată din 1999 un program de studiu limba engleză, cu două grade pe deplin de master în: o inginerie Master și un MBA sau Master of Arts în Management Technology. La nivel mondial, mai mult de 300 de inginerie absolvenți de licență se aplică pentru un loc la NIT din Hamburg. Doar aproximativ 35 potențialele mare sunt pentru interviuri personale care au loc răspândit pe tot globul selectat. Mulți studenți primesc pentru bursele de studii din corporații și fundații. Studenții trăiesc mai ales în apartamente în clădirea NIT din campusul TUHH - schimb internațional inclus.

Gradul de MBA poate experimentat profesional ingineri și studenți absolvent complet paralele la locul de muncă și, astfel, să se pregătească pentru următorul pas în carieră. Seminariile în limba engleză sunt ținute în timpul seara și în weekend. Multe companii considera programul de MBA, ca parte a unei dezvoltări strategice de personal. Deci, ei fac inginerii lor se potrivesc în mod special pentru aplicatii de gestiune internațională. În plus, NIT dezvoltă oportunități de formare personalizate pentru firme.

În studiile la NIT se află lângă Track Classic în tehnologia de management specializarea Management Antreprenorial pentru alegeri. profesori renumiți și practicieni din patru continente predau aici. Ei au o cunoaștere largă de cercetare și practică și să dea inginerii timpul educației lor de gestionare și abilități moale interculturale. Lucru in echipe este o parte importantă a curriculum-ului, precum și un stagiu de corporație de trei luni pentru a aplica ceea ce au învățat și pentru a obține un punct de sprijin în economie.

Până în prezent, potențialii lideri din 61 de țări au finalizat studiile la NIT cu succes. Ele aduc carierei lor profesionale cu experiență vastă în managementul tehnologiei, dar sunt, de asemenea inginerie știință echipat optim. Multe dintre ele sunt acum la nivel mondial în societățile active care fac parte din rețeaua de NIT.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Program De Dublu Master în Inginerie + Managementul Tehnologiei

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Germania Hamburg

Programul dublu grad NIT / TUHH permite B.Sc. absolvenți în inginerie, informații sau știința calculatoarelor pentru a finaliza studiile cu un Master în Inginerie (TUHH) ȘI a MA în Management Technology (NIT). [+]

Educație Managementul pentru ingineri

Combina Inginerie și Management. Aplica acum pentru un program de grad dublă în Germania!

Cu NIT / TUHH grad dublu Programul vă absolvent cu două grade de master în același timp: MSC și MA. Programul de dublu masterat este conceput pentru ingineri ambițioși tineri care se străduiesc să devină manageri de tehnologie responsabili într-o lume globalizată. În timpul programului de doi ani, elevii dobândesc un spectru larg de cunoștințe și competențe, atât în ​​inginerie și în management. Ele cresc profesional și personal, deoarece acestea se pregătească pentru poziții de răspundere în diferite industrii. Absolvenți NIT stabilit pentru a face un impact pozitiv asupra lumii. ... [-]


Videoclipuri

NIT Virtual Tour

Contactează

NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH

Adresă, linia 1 Kasernenstrasse 12,
21073 Hamburg, Germania
website http://www.nithh.de/
Telefon +49 40 42878-3787