Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1991, numele universității a fost mult timp un semn distinctiv al unei educație academică solidă, cercetarea aplicată și pentru un corp student angajat.

Studiul practic și facilități excelente de a atrage studenți nereduse. Ele nu îmbogățesc numai în timp ce studia orașele Magdeburg și Stendal - majoritatea rămâne chiar și după finalizarea în regiune și prevede inovații care beneficiază de afaceri și societate.

De ce studia la Universitatea din Magdeburg-Stendal?

Citiți de ce un studiu sau semestru de schimb de la Universitatea din Magdeburg-Stendal este alegerea potrivita pentru tine.

universitate tânără

Ei au cu Universitatea din Magdeburg-Stendal multe în comun. De exemplu, Colegiul a fost fondat în 1991 și este, așadar, la vârsta ta.

cursuri inovatoare

Pe măsură ce crezi despre studiul în străinătate, vă sunt, probabil, încântat de lucruri noi. Perfect! Universitatea oferă cursuri inovatoare, cum ar fi studiile copilăriei aplicate, siguranța și interpretarea securității și limbajul semnelor.

Limbă și culturale

Pentru că puteți citi acest lucru, ai învățat cel puțin o limbă străină, și anume germană. Excelent! Universitatea oferă ample posibilități de a îmbunătăți abilitățile lingvistice prin cursuri de limbi străine și de a extinde orizonturile prin evenimente culturale.

În inima Germaniei

Locația centrală a celor două site-uri permite conexiuni rapide la Berlin, Hanovra sau Leipzig.

Studiu practic

Dacă a trebuit să învețe lecții foarte teoretice pe parcursul timpului școlar, deconectați de învățare interactivă, probabil, pur teoretice în urmă. Super! Universitatea din Magdeburg-Stendal se bazează pe un studiu practic, care face legătura între programa teoretică cu experiență practică.

costuri reduse

Din moment ce începe în curând viața de student, cred că, probabil, bugetul de student. Nici o problemă! Taxa semestru la Universitatea din Magdeburg-Stendal este scăzută și vă permite, de exemplu, în Magdeburg libertatea de a folosi transportul public. În plus, opțiunile de locuințe din Magdeburg și Stendal sunt destul de preț rezonabil și de bună calitate.

verde Campi

Pe măsură ce va începe în curând viața de student, vă așteptați, probabil, un pic de distracție. Să mergem! Magdeburg și Stendal sunt orașe care oferă o mulțime de studenți: Consiliul Elevilor organizează petreceri, oferta de sport universitare este mare și campus verde vă invită după clasă să vă relaxați.

Programe predate în:
Germană
Engleză

Această școală oferă și:


Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Scopul programului este de a dobândi cunoștințe aprofundate și capacitatea de a lucra independent în conformitate cu metodele științifice, de a se familiariza independent ... [+]

Nicio restricție de admiterevaloarea inițialăCursul începe în semestrul de iarnă și de varăStudenții potențiali cu calificări străine ar trebui să se adreseze până la data de 31 mai (semestrul de iarnă) sau 30 noiembrie (semestrul de vară) prin intermediul uni-asistenței eV

Programul de Master este oferit în comun ca un program de studii comune de Magdeburg-Stendal Universitatea de Științe Aplicate și Universitatea din A Coruña (Spania). Semestrul de vară are loc la Universitatea Magdeburg-Stendal de Științe Aplicate și semestrul de iarnă de la Universitatea A Coruña. Al treilea semestru este un semestru practic la una din cele două instituții de învățământ superior numite sau la alte universități participante sau în companii sau instituții.... [-]

Germania Magdeburg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hochschule Magdeburg-Stendal
Address
Breitscheidstraße 2
39114 Magdeburg, Saxony-Anhalt, Germania
Website
Număr de telefon
+49 (0391) 886 - 4106
Address
Osterburger Straße 25
39576 Stendal, Saxony-Anhalt, Germania
Număr de telefon
false