Macromedia University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Macromedia pentru Media și comunicare

1993 Macromedia a fost fondat cu scopul de a furniza expertiză în domeniul calculatoarelor practice pentru profesioniști. Astăzi, Academia Macromedia arata din nou pe o dezvoltare dinamică și, cu birouri în Munchen, Stuttgart, Koln, Osnabrück, Hamburg și Berlin la referința constantă în peisajul educațional german.

În prezent, mai mult de 180 de angajați permanenți și cât mai multe persoane fizice sunt comise, în Germania, în prezent, 2.800 studenți, stagiari și studenți privind activitatea profesională în mass-media, evenimente, TV si profesii IT se pregătească.

viziune


Viziunea Macromedia este personalitatea și aptitudinile necesare pentru a încuraja fiecare elev participant și lui sau pentru a pregăti cel mai bine pentru succesul personal și profesional. Gama de oportunități de formare variază de la formare profesională prin cursuri acreditate cu diplomă de licență și master la formare pentru profesioniști.

Studiile efectuate cu Macromedia


În 2006, MHMK, Universitatea Macromedia pentru Media și comunicare după ce a fost recunoscută de către Ministerul bavarez al Științei, Cercetării și art. Astăzi este vreodată un campus Munchen, Stuttgart, Köln, Hamburg și Berlin. Cu 1600 studenților MHMK este cea mai mare academie media privată din Germania. Oferite sunt cursuri de licență și de master acreditate pe subiect Medienmanagenent, jurnalism, designul, film și televiziune.

Formare la Macromedia


În anul 2004, consiliile de școală membrii din Bavaria, Baden Württemberg, Renania de Nord-Westfalia și aprobarea Saxonia Inferioara Macromedia, ca colegiu profesional sau , Absolvent de student ca un tren de școală profesională de ucenici și de educație de cooperare. La scurt timp după aceea, școala profesională Macromedia a fost deschis în Hamburg. Astăzi u la diverse site-uri. o pregăti viitoare mass-media de designer / interior, manageri de evenimente și comercianți pentru comunicare de marketing pentru examenul final IHK și cariera.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat » Vedea BA-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Master in Business

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre March 2019 Germania Munchen

[+]

Universitatea cu diplomă universitară cu cel puțin 180 de ECTS (eligibile pentru semestru).

Programele de masterat încep ulterior în luna martie. În mod alternativ, studenții cu mai puțin de 210 ECTS pot face un semestru online, începând cu luna martie, împreună cu programul lor de masterat.

Durata programului

Toate programele de masterat încep în luna martie și sunt oferite ca programe full-time cu o durată de trei semestre (1,5 ani). Prelegerile MA au loc de obicei trei zile pe săptămână în timpul orelor de curs.

Taxe de curs

Master EU: suma de 6000 € pe semestru plus o taxă de înregistrare unică de 500 € * Masterat Non-UE: € 6.000 Suma tranșă pe semestru, plus one-off taxă de înregistrare € 750 * ... [-]

Masterat

Master's in Smart City Design

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 4 semestre March 2019 Germania Berlin + 1 mai mult

[+]

Digitalizarea și creșterea globală a populației vor avea un impact amplu asupra telecomunicațiilor, aprovizionării cu energie, transportului urban și locuințelor în zonele urbane.

Profesori și profesori cu înaltă calificare ca lectori.

[-]

Master in Brand Management

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre March 2019 Germania Munchen Berlin Regiune + 1 mai mult

[+]

De asemenea, puteți să ne trimiteți un apel direct sau să utilizați formularul de solicitare a informațiilor. Vrem să vă ajutăm să găsiți programul perfect de studiu pentru nevoile dvs.

[-]

Master in Design Management

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre April 2019 Germania Munchen

[+]

.

Rețeaua Buddy pentru studenții internaționali.

Durata programului

[-]

Master in Design Thinking

Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre March 2019 Germania Munchen

[+]

Există 15-20 de locuri disponibile pentru cursurile universitare toate masterat la Universitatea Macromedia, Graduate School. Solicitanții trebuie să furnizeze următoarele documente:

Universitatea cu diplomă universitară cu cel puțin 210 ECTS (eligibile pentru programul de masterat).

[-]

Master in Digital Media Business

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 4 semestre March 2019 Germania Munchen Berlin Regiune Berlin + 3 mai mult

[+]

Universitatea cu diplomă universitară cu cel puțin 210 ECTS (eligibile pentru programul de masterat).

Pre-Semestrul

[-]

Master in Media and Communication Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 4 semestre March 2019 Germania Munchen Koln Berlin Regiune + 3 mai mult

[+]

Profesori și profesori cu înaltă calificare ca lectori. Rețeaua Buddy pentru studenții internaționali.

Universitatea cu diplomă universitară cu cel puțin 180 de ECTS (eligibile pentru semestru). Universitatea cu diplomă universitară cu cel puțin 210 ECTS (eligibile pentru programul de masterat).

Pre-Semestrul

Intreaba-ne o întrebare!

Noi vrem să auzim de la tine și ar fi fericit răspundă la orice întrebări la unul dintre multele evenimente noastre de informații. Aici vă puteți întâlni noștri profesori, studenți și a personalului de consiliere într-un mediu prietenos și de a descoperi mai multe despre locațiile noastre campus. prietenii și familia sunt bineveniți să vină de-a lungul. Vrem să vă ajutăm să găsiți programul perfect de studiu pentru nevoile dvs.... [-]


Videoclipuri

Practise projects with industry partners

Contactează
Adresa locaţie
Macromedia University of Applied Sciences - Munich
Bayerstraße 85

Munich, Bavaria, 80335 DE
Adresa locaţie
Macromedia University of Applied Sciences - Berlin
M33 Höfe
Mehringdamm 33

Berlin, Berlin Regiune, 10961 DE
Adresa locaţie
Macromedia University of Applied Sciences - Cologne
Brüderstraße 17
50667 Cologne

Cologne, Renania de Nord Westfalia, 50667 DE
Adresa locaţie
Cologne, Renania de Nord Westfalia, DE
Adresa locaţie
Berlin Region, DE