Munich Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Programele de studiu oferite la Munchen Business School

Variind de la licență, masterat și Master of Business Administration cursuri de studiu prin intermediul programului DBA la Executive Education - Munchen Business School convinge prin oferta larga de acreditate de stat programe part-time sau full-time.

De ce MBS?

Noțiuni de bază să știu MBS

În 2015, MBS a fost clasat pe primul loc pentru obiectul de Business Administration într-un clasament al tuturor universitatilor particulare de Stiinte Aplicate german "Wirtschaftswoche" - un succes, care este creditat o bogăție de experiență colectate pe parcursul a mai mult de 20 de ani și la orientarea unic principii.

Motive pentru a studia la Munchen Business School

Caracter internațional

Munchen Business School este una cele mai multe universități internaționale din Germania. internaționalitate sale se caracterizează prin numeroase caracteristici speciale ale conceptului de studiu.

Relevanța practică

Principiul de bază al programului de studiu este orientarea deliberată în operațiuni internaționale și a conținutului de lucru în cadrul companiilor, care este creat prin integrarea strânsă a studiilor practice și faze de implicare practică interne și internaționale, naționale și internaționale.

Personalitate

Gestionarea cu succes a provocărilor viitoare necesită liderii de mâine să aibă nu numai calificări profesionale înalte, ci și anumite trăsături de personalitate.

Suport individuale

Atmosfera de personală și individuală permite studii, spre deosebire de multe universități de masă

ASIGURAREA CALITĂȚII

Fiind una dintre scoli de afaceri din Germania, în sine subiecte Munchen Business School la comentarii de panouri interne și externe.

Limba de studiu

În unele programe de la Munchen Business School, va oferim pentru a finaliza studiile complet în limba engleză (în engleză Track) sau cu un amestec de cursuri de germană și engleză (germană Track).

Declarație de misiune din Munchen Business School

Managerii de succes au o bază solidă de cunoștințe de bază și o vastă experiență internațională. Ele sunt figuri puternice, responsabile și de a acționa, respectiv, față de semenii lor. Ei se gândesc și să negocieze într-un mod antreprenorial și să ia decizii în cunoștință conștiința de locul lor în comunitate. Aceste convingeri sunt baza practicii noastre. Următoarea declarație de misiune este un cadru obligatoriu pentru idealurile și scopurile noastre comune.

Programele de studiu la MBS

Studii full-time și studii part-time pentru profesioniștii care lucrează

În șase semestre, programul GARSONIERA International Business de la MBS oferă o bază solidă de cunoștințe și abilități în administrarea afacerilor internaționale.

Programele de Master of Munchen Business School urmărește să aprofundeze, se specializeze sau să extindă cunoștințele și abilitățile în administrarea afacerilor internaționale.

Programul de studii postuniversitare MBS dispune de Master of Business Administration (MBA) ca un program full-time sau ca un program part-time pentru profesioniștii care lucrează.

Portofoliul de MBS este completata de Doctor of Business Administration (DBA) studii de doctorat, acreditat de Ministerul bavarez de Stat al Educației, Științei și Artelor.

Servicii pentru studenți MBS

Studiu în străinătate și Planificarea carierei

Studenții noștri descriu întotdeauna șederea lor în străinătate ca punctul culminant al studiilor lor. Centrul International ajută studenții cu aceste proiecte. MBS îi ajută să organizeze șederea lor în străinătate și multe altele.

Pentru început în cariera lor profesională, ultimul an studenții au posibilitatea de a se adapta strategiile de aplicare la situația lor individuală și să dezvolte perspective pentru planificarea carierei.

MBS Career Center, printre altele, le susține în unu-la-unu de interviuri ajutându-le pentru a optimiza cursul lor de studiu, pentru a specifica obiectivele lor de carieră și să dezvolte strategii pentru atingerea acestui obiectiv.

Locații

Munchen

Munich Business School

Address
Elsenheimerstraße 61
80687 Munchen, Bavaria, Germania
Număr de telefon
+49 89 5476780