Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea - Ludwig-Maximilians-Universität München , se află în inima orașului München. LMU München este una dintre cele mai importante universități de cercetare din Europa, cu o tradiție de peste 500 de ani. Ne bazăm pe succesul nostru în Inițiativa de excelență, o competiție la nivel german care promovează cercetarea universitară de nivel superior, pentru a ne întări profilul de cercetare în următorii ani și pentru a ne consolida poziția la nivel internațional.

Know-how-ul și inteligența creativă a cadrelor universitare constituie fundamentul nu numai al succesului nostru în competiția de excelență, ci și al echilibrului excelent al cercetării LMU, recunoscut de multe clasamente universitare naționale și internaționale. Aproximativ 700 de profesori și 3300 de membri ai personalului academic desfășoară activități de cercetare și predă în cele 18 facultăți ale universității, oferind un spectru amplu și bine diferențiat, care acoperă toate domeniile cunoașterii, științele umaniste și culturale, legea, economia și sociologia sau medicina și științe. Ca un adevărat "universitas" LMU München are ocazia unică și o obligație profundă de a face față problemelor tot mai complexe cu care se confruntă omenirea, societatea, cultura, mediul și tehnologia prin crearea de soluții interdisciplinare.

Competitivitatea Școlii de Management din München este menținută în principal de institutele noastre. Institutele, în ceea ce le privește, sunt caracterizate în special de profesorii care le dețin și, prin urmare, determină alinierea strategică a cercetării și a predării.

Școala de la München din cadrul Universității Ludwig-Maximilians a înființat un set de comitete și facilități care oferă o gamă largă de servicii pentru a ajuta studenții să-și îndeplinească sarcinile zilnice.

Locații

Munchen

Address
Munchen, Bavaria, Germania