Leuphana University Luneburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În cursul reorganizării sale în 2006, Leuphana a introdus un model universitar unic peisajului academic german. Până în primăvara anului 2009 au fost înființate următoarele școli academice noi:

Colegiu: programul de licență câștigat cu premii care oferă o varietate de perspective

Un colegiu la care studenții pot obține prima diplomă academică: din 2007, programul de licență Leuphana oferă un program de studiu structurat și orientat interdisciplinar omogen. Se adresează studenților interesați de cunoștințe mai mult decât de specialitate și cărora le place să lucreze în mod independent și responsabil.

Școala absolventă: Combinarea diplomelor de master interdisciplinare cu studiile de doctorat

Din 2008, Școala absolventă oferă programe de master cu specializare în următoarele trei domenii tematice: guvernanță și drept, științe umaniste și sociale, management și antreprenoriat și educație. Modelul de studiu al Școlii de Absolvenți oferă studenților absolvenți posibilitatea de a împleti studiile de masterat cu studiile de doctorat. Mai mult, oferim doctoranzilor din întreaga lume posibilitatea de a lucra și de a cerceta într-un mediu vibrant, interdisciplinar.

Școala profesională: educație continuă și informare profesională pentru profesioniști și corporații

Școala oferă programe pentru educație continuă și condiții optime pentru învățarea pe tot parcursul vieții (din 2009). Școala Profesională este orientată către colaborarea cu adulții interesați să își atingă obiectivele educaționale - de la cei care tocmai s-au înscris pe piața muncii până la manageri superiori.

Locații

Lüneburg

Address
Leuphana University of Lüneburg
Universitätsallee 1

D-21335 Lüneburg, Saxonia Inferioară, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră