Kühne Logistics University - KLU

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Logistică

Logistica de studiu în universitatea de logistică din lume!

Kühne Logistics University ( KLU ) este o universitate privată recunoscută de stat, aflată la Hamburg, sponsorizată de Kühne-Stiftung, o organizație non-profit. KLU oferă o gamă largă de cursuri și cercetări în logistică, lanțul de aprovizionare și managementul afacerilor. Programele noastre de licență, masterat și doctorat oferă studenților din întreaga lume, un personal didactic deosebit, un mediu constructiv de învățare și o rețea vastă de companii. Programul nostru de Executive MBA constă, de asemenea, dintr-o serie de seminarii și școli internaționale în clase de vară și de toamnă, care oferă oportunități excelente profesioniștilor de a-și extinde cunoștințele și experiența. KLU are expertiza facultatii sale si cercetari internationale in domeniul logisticii si afacerilor conexe si este una dintre cele mai bune universitati din anul 2012, potrivit Institutului de Cercetare Handelsblatt al Colegiilor de Afaceri din Germania, Austria si Elvetia.

Hamburg, Germania

Nu există un loc mai bun pentru a studia logistica!

Cu o populație de peste patru milioane de locuitori, zona urbană a orașului Hamburg se dezvoltă datorită deschiderii către Europa de Est și sistemului de globalizare. Poziția Hamburgului ca port estic în nordul Europei a făcut-o un port central care deservește țările est-europene. Ca port maritim internațional care deservește și țările nordice, centrale și est-europene, precum și statele baltice, Hamburg beneficiază de poziția sa de centru pentru convergența serviciilor de logistică ale Europei cu mișcarea comerțului mondial

Inima portului istoric din Hamburg este cartierul Speicherstadt, fost depozit și depozit, unde cel mai frumos depozit și depozit din lume a fost construit la sfârșitul secolului 19. Proiectul modern HafenCity se află în construcție în fosta zonă portuară Universitatea din Kona este perfect localizată pe malul mării, unde elevii pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru a studia și a se simți ca acasă. Aceasta include tehnologia de ultimă oră, metodele interactive de predare, sălile de clasă echipate, Spangle, și prezența unei procesare bună bibliotecă, precum și accesul la scopurile relevante ale bazelor de date de cercetare.

Locații

Hamburg

Address
Kühne Logistics University - KLU
Grosser Grasbrook 17


20457 Hamburg, Hamburg, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră