Read the Official Description

Universitatea Jacobs

Universitatea Jacobs este un limbaj de universitate privată engleza situat în Bremen și una dintre instituțiile academice cele mai internaționale în Germania. Acesta atrage studenți foarte talentați și open-minded din toate colturile lumii. Mai mult de 1300 de studenți din peste 100 de natiuni in prezent trăiesc și studiu privind campusul nostru rezidențial. În conducerea Topul universităților din Germania, Universitatea Jacobs a atins în mod constant semne de top.

Fondată în 2001, Universitatea Jacobs oferă un spectru larg de programe universitare și postuniversitare variind de la științe naturale și inginerie pentru a științelor sociale și economice. Portofoliul absolvent al Universității Jacobs include MSc în Știința Computațională a Vieții, MSc în Ingineria Datelor și MSc în Ingineria și Managementul Lanțului de Aprovizionare.

La Universitatea Jacobs, dimensiuni de clasă sunt mici, iar pentru fiecare elev profesor acționează ca un mentor personal și consilier academic. În cercetare și predare, membrii facultății noastre urmeze o abordare transdisciplinară abordarea problemelor din perspective multiple. Pe un campus în care toată lumea este acasă, oferim o educație care transcende discipline și granițele culturale. Studenti de la Universitatea Jacobs absolvent ca cetățeni globali care vor face o diferenta in lumea de mâine.

Viata de campus

Campus verde și umbrită de copaci Jacobs University oferă mult mai mult decât clădiri pentru predare și cercetare. Acesta este acasa, la o comunitate interculturală, care este fără precedent în Europa. Un centru Student Activități, diverse facilități de sport, un studio de muzica, un run-elev cafenea / bar, concerte și interreligios casa noastră se asigura că veți avea întotdeauna ceva interesant de făcut.

Cazare

Pentru studentii absolventi care ar dori să trăiască în campus, Universitatea Jacobs va ofera cazare in patru colegii de locuit. Fiecare colegiu are propria sala de mese, camera de zi de agrement, zone de studiu, precum și camere comune și de grup de întâlnire.

Burse și Opțiuni finanțare

Toți candidații pentru Master Computational Life Science, Inginerie de date Master și lanțul de aprovizionare Master Inginerie & Management sunt considerate în mod automat pentru burse de merit. In plus, fiecare candidat admis poate cere o oferta individuala pachet financiar cu opțiuni de finanțare atractive.

Cerere și admitere

Programe postuniversitare la Universitatea Jacobs începe în prima săptămână a lunii septembrie în fiecare an. Va rugam sa folositi formularul de contact pentru a solicita detalii cu privire la modul de aplicare. Așteptăm cu nerăbdare să primească anchetă dumneavoastră.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Jacobs University

Inginerie de date este o profesie în curs de dezvoltare în cauză cu datele mare se apropie de achiziție a datelor, managementul datelor și analiza datelor. Programul de M ... [+]

Big Data și Inginerie de date

Date de mare sa dovedit a avea potențial uriaș, dar pune provocări majore, în același timp. Pe de o parte, datele mari este de conducere următoarea etapă de inovare tehnologică și descoperire stiintifica. În consecință, date de mare a fost numit "aurul" a revoluției digitale și o eră a informației. Pe de altă parte, volumul global de date este în creștere într-un ritm care pare a fi greu de controlat. În acest context, sa constatat că suntem "înec într-o mare de date". Confruntat cu aceste perspective și riscuri, lumea cere o nouă generație de specialiști de date. Inginerie de date este o profesie în curs de dezvoltare în cauză cu datele mare se apropie de achiziție a datelor, managementul datelor și analiza datelor. Oferindu-vă cu cunoștințe up-to-data și instrumente de calcul de ultimă oră, de inginerie de date are tot ceea ce este nevoie pentru a stăpâni epoca de date mari.... [-]

Germania Bremen
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Jacobs University

Programul are ca scop educarea și formarea liderilor de maine pentru a face față problemelor complexe folosind inginerie și de gestionare a competențelor. ... [+]

msc în ingineria lanțului de aprovizionare și management

Programul are ca scop educarea și formarea liderilor de maine pentru a face față problemelor complexe folosind de management și inginerie abilități. Acesta este deschis pentru toți elevii cu un interes puternic in subiect care sunt dispuși să învețe și să lucreze din greu. Cunoștințe în domenii conexe este util, dar nu condiție. Frecvent, studenții de la alte discipline decât inginerie sau administrarea afacerilor sunt admise și de a primi un GPA foarte bun.

Întrucât programul de licență în Inginerie Industrială și Management de la Universitatea Jacobs se concentrează în principal pe procesele de producție, program de absolvent Supply Chain Inginerie și Management în plus se concentrează pe descrierea, analiza și proiectarea sistemelor logistice și de aprovizionare, astfel, lanțuri.... [-]

Germania Bremen
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Imagine a Special Place in Germany ...

Jacobs University - a speical place! Alumna Georgiana talks about her experiences

At a Glance: Supply Chain Engineering & Management at Jacobs University

Jacobs University Bremen
Address
Bremen, Bremen, Germania
Website
Număr de telefon
+49 421 20040