Citește Descrierea Oficială

IMIM este un program de studiu part-time efectuate on-line și în module prezența în Germania, Austria, Spania și SUA. Acesta se adresează persoanelor fizice cu potențial ridicat de la nivel mediu de management de companii și la antreprenori mass-media inovatoare la interfața de dezvoltare, conținut, productie, distributie, reglementarea, finanțarea, marketing - toate reprezintă lanțului valoric de mass-media internațională. Elevii ar trebui să aibă un minim de 5 ani de experiență practică. Caracterul interdisciplinar este în centrul Acest program de master, deoarece se adreseaza atat diferite domenii, cum ar fi economia și jurnalism, afaceri și responsabilitatea socială, inovarea și tradiție, precum și teoria academică normativ și cunoștințe aplicate în afaceri de zi cu zi. IMIM este un program de cooperare de la Universitatea din Berlin pentru Studii Profesionale (afiliata la Steinbeis) și fjum_forum pentru jurnalism și mass-media de la Viena. Mai multe burse vor fi acordate participanților din mass-media și a industriilor creative în țările din Europa de Est Centrală, în luarea în considerare a calificărilor lor, situația financiară și angajamentul organizațiilor lor angajatoare.

Universitatea din Berlin pentru Studii Profesionale este primul educație permanentă universitar aprobat de stat din Germania. Ca un nou tip de învățământ universitar, se combină cele mai înalte standarde de calitate academică în cercetare și predare cu servicii complete pentru student. Universitatea oferă cursuri de gradul și programe de certificat principal pentru profesioniștii care lucrează. Cursurile sale de studiu sunt destinate persoanelor cu o primă diplomă universitară, care doresc să-și continue educația lor într-un program de învățământ la distanță în timp ce lucrează. Modelul și supravegherea studiu de concept DUW sunt adaptate la nevoile acestor elevi de lucru.

jurnalism și mass-media de la Viena fjum_forum este o instituție mass-media non-profit fondată în anul 2011. Fjum oferă traininguri de înaltă calitate, în special pentru jurnaliști la mijlocul carierei. Acesta funcționează într-o rețea internațională, formatori sunt foarte considerate profesioniști din Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Elveția și multe alte țări. Fjum atrage jurnaliști, multiplicatori, studenți și părțile interesate din Austria și Europa să se alăture traininguri sale, mese rotunde, evenimente și congrese, precum și cursuri de formare in-house. Se extinde în mod constant rețeaua sa și să se concentreze asupra cooperări internaționale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

International Media Innovation Management

Acest program (module on-line și prezența în Germania, Austria, Spania, Statele Unite ale Americii), are drept scop licee potențiale din mass-media și industriile creativ ... [+]

Programul De Master în Media International Innovation Management - IMIM

Acest program are ca scop licee potențiale din mass-media si industriile creative - cu poziții diferite în lanțurile lor valorice respective: dezvoltare, finanțare, conținut, productie, distributie, regulament / legislație. In timpul studiului de doi ani, au în comun forțele lor împreună într-o inovație media think-tank. Cu lectori din conducere companii de media și universități din întreaga lume (Poynter Institute, Guardian, New York Times, Die Welt, Universidad Miguel Hernandez și mult mai multe), și seminarii în Austria, Germania, Spania, SUA și on-line, care lucrează împreună într-o rețea internațională. Elevii face cu situații din viața reală depuse de întreprinderile participante. Astfel, companiile participante la program au un cuvânt de spus în structurarea programei. "Colaborare studenților cu cadre universitare, formatori de management, jurnaliști și manageri de afaceri este esențială", spune directorul Programului Andy Kaltenbrunner, "inovarea este să fie stabilită ca monedă de schimb în principal de o echipă internațională."... [-]

Germania Berlin Austria Vienna Statele Unite ale Americii New York Spania Alicante  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză