IUBH University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Punctul tău de plecare pentru o carieră internațională

IUBH University of Applied Sciences combină programele de licență și master în modelul campusului cu modelele online de învățare la distanță. Majoritatea programelor noastre sunt disponibile complet digital sau la fața locului în Berlin sau Bad Honnef, lângă Köln. În acest fel, ne putem concentra pe primirea studenților internaționali și oferirea acestora cu un mod confortabil de studiu care se potrivește nevoilor lor. Cursurile noastre sunt toate predate în limba engleză, iar conținutul este adaptat la dezvoltarea carierelor într-un mediu internațional.

O modalitate mai flexibilă de a studia

Proiectat cu o abordare inovatoare și digitală, IUBH International oferă programe de învățământ superior acreditate cu ușurință și flexibilitate. Când vă alăturați IUBH International, aveți mult mai multă libertate de a alege când, unde și cum studiați - indiferent de unde proveniți din lume. Programele noastre din campus sunt acum disponibile cu două prize suplimentare, puteți începe în ianuarie, aprilie, iulie sau octombrie.

Predarea cu valoare reală a afacerii

Profesorii și lectorii noștri acordă o mare importanță integrării strânse a teoriei și practicii. Vă adaptăm instruirea exact la cerințele profesionale pentru după absolvire. Ca student, vă puteți testa cunoștințele de specialitate în sarcinile zilnice și puteți dezvolta soluții la provocările cotidiene. Multe dintre programele noastre de licență includ stagii pentru a vă oferi experiență practică suplimentară. Programul nostru de pregătire a carierei oferă coaching individual și numeroase oportunități de networking. Toate acestea vă oferă o bază excelentă pentru intrarea rapidă într-o nouă carieră sau promovare a unui loc de muncă și vă plasează înaintea concurenților dvs.

Infrastructură ideală pentru învățarea optimă în persoană

Vrem să ne asigurăm că studenții care studiază în campus, la Berlin sau Bad Honnef, au locul ideal pentru a învăța, dar, de asemenea, se bucură de viața de student. Studenții care doresc să se concentreze asupra studiilor nu ar trebui să fie nevoiți să petreacă timp în săli de lecții aglomerate sau biblioteci prăfuite și ar trebui să aibă un loc de relaxare și să se bucure de experiența studenților. Locațiile noastre vă oferă tot ce aveți nevoie pentru studiile și bunăstarea dvs.: săli de seminarii moderne, biblioteci, suport IT, WIFI și opțiuni de luat masa. Există, de asemenea, numeroase asociații și cluburi sportive pentru a vă alătura, astfel încât să vă puteți bucura de timpul liber și de studiile dvs. împreună cu colegii dvs. de studenți.

Nu este vorba doar de la IUBH pe Vimeo.

  • Acreditat și recunoscut la nivel mondial: ridicați-vă cariera cu o diplomă europeană
  • Opțiuni de plată flexibile: fără stres și ușor!
  • Construiți-vă rețeaua internațională: conectați-vă cu colegi studenți și companii excelente

Acreditare și clasament

Acordăm o mare importanță oferirii studenților noștri programe de primă clasă și bine structurate, împreună cu un nivel ridicat de sprijin personal. Premiile, acreditările și certificările noastre arată că facem acest lucru cu succes. Toate programele noastre actuale de studii sunt acreditate de FIBAA sau de Consiliul de acreditare. Și IUBH a fost recunoscută ca o universitate privată de Consiliul Științelor pentru o perioadă maximă posibilă de zece ani. De asemenea, am obținut multe clasamente și certificări externe.

Locații

Bad Honnef

Address
Mülheimer Str. 38
53604 Bad Honnef, Renania de Nord-Westfalia, Germania

Berlin

Address
Rolandufer 13
10179 Berlin, Berlin, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră